back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Salvati rosia montana!

 


 
Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
 
munteanu_elena

7 mesaje
Membru din: 11/12/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 15:17

Guvernul vrea sa vanda Rosia Montana! Ministerul Economiei organizeaza o dezbatere publica cu privire la subiect!

Eu una nu sunt de acord cu folosirea cianurilor pentru extragerea aurului. Daca tot am face asta macar sa o facem noi, nu o companie canadiana de ultima speta....

Voi ce parere aveti?

Raporteaza abuz de limbaj
9am134815

44 mesaje
Membru din: 14/09/2009
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 20:25

Pai au cam vandut tot ,imbecilii,munti,ape,delta,campiile.O vand si pe asta daca atat a mai ramas nu de asta i-ati ales sa vanda tot.Ce ati semanat aia culege-ti,acum vat desteptat,tarziu....


mariusr78

26 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 20:27

Poate ca era mai bine sa specificati exact ce fel de tehnologie va folosi Gold Corporation la Rosia Montana. Lasati sa se inteleaga ca tehnologia cyanide-arsenic nu poate fi folosita pentru ca UE nu va accepta asa ceva. Imi pare rau dar nu sunt de acord. UE nu se va amesteca atata vreme cat tarile vecine cu Romania (cu precadere Ungaria) nu vor face reclamatii si lobby pentru a opri proiectul. Budapesta nu se va amesteca atata vreme cat raurile care vin din Romania si intra pe teritoriul ungar nu sunt contaminate cu arsenic si cianuri (povestea cu raul Tisa din trecut vor sa o evite pe viitor).

Guvernul de la Bucuresti nu se va opune cata vreme minele vor aduce investitii, vor crea locuri de munca si vor deveni o sursa de impozitare. Pentru ca guvernul Boc cat si cele care vor urma au nevoie de bani ca de aer. FMI este cu ochii pe actiunile guvernului si Boc se straduieste sa respecte ce a promis altfel intra in bucluc. Evident ca populatia din zona Alba Iulia va accepta proiectul pentru ca au nevoie de locuri de munca si de bani. Asa ca da, aveti dreptate, un referendum local ar avea toate sansele sa porneasca proiectul de la Rosia Montana. Iar Gold Corporation - Gabriel Resources are tot interesul sa faca lobby pe plan local pentur a castiga interesul si simpatia politicienilor si a populatiei. Doua miliarde de dolari investment nu este o suma deloc de neglijat.

Bine si atunci care este problema? Ei bine problema este tehnologia de exploatare d-le Popescu. In prezent exista alternative la metodele metalurgice de extrage a aurului bazate pe cianuri si arsenic. Noile hydro metallurgical tehnologii se bazeaza pe carbon absorbant activ, cimentare, ionizare si precipitatie redusa. Da, exista, incep sa fie folosite dar se dovedesc cel putin de trei ori mai costisitoare in exploatare. Profitul companiei scade dramatic, aurul se vinde la acelasi pret de market. Nu le convine sa o folosesca. Prefera metodele consacrate. Acolo unde legislatia le permite.

Traiesc intro zona a Canadei unde cheltuim peste 1.5 miliarde dolari in fiecare an ca sa oprim expansiunea arsenicului si a cianurilor rezultate din exploatarea vreme de 50 de ani a minelor de aur din zona. Stiti care este singura metoda de a stopa propagarea cianurii in panza de apa freatica? Pai sa va spun eu pentru ca sunt implicat in acest proiect. Se foloseste tehnologia de criogenizare a solului pe zeci de km patrati. Pur si simplu s-au sapat puturi de 500 metri adancime pe toata suprafata si s-au instalat masini criogenice care mentin temperatura solului sub zero grade. Va rog sa retineti ca nu exista solutii la ora actuala de "decontaminare" a zonelor afectate. Tot ce putem face este sa inghetam solul pentru a impiedica arsenicul si cianurile sa se infiltreze adanc in panza de apa freatica. Costa enorm si deocamdata nu exista alte solutii desi cei in domeniu cauta solutii de 10 ani. Nimanui nu-i convine sa arunce 1.5 miliarde dolari in fiecare an
pentru a "izola" porcariile facute de minele aurifere. Dar nu avem alta solutie.

De ce credeti ca firmele care se ocupa de minerit aurifer si-au cautat alte "piete" de exploatare in Asia, Africa sau Europa de Est? Unde legislatia este mai relaxata, unde inca pot mitui masiv si pot extrage aur cu metodele extrem de nocive si poluante. Pentru ca este mult mai ieftin decat sa extraga in Canada care inca are aur masiv dar nu se inghesuie nimeni sa-l exploateze pentru motivele de mai sus. Nici macar nu am mentionat locurile arheologice din Rosia Montana discutate in articol ca motiv de stopare a proiectului.

De ce Romania trebuie sa ajunga in aceeasi situatie peste 10 ani? Doar pentru ca avem nevoie astazi de cateva sute de locuri de munca si de o colectare mai boagata la un buget secatuit si flamand? Se estimeaza ca proiectul va aduce o infuzie de 2 miliarde dolari economiei romanesti. De acord. Intrebarea mea este cat va costa decontaminarea solului si a apelor din zona dupa 10 ani de exploatare? Cine va plati pentru zecile de mii de oameni care se vor imbolnavi pentru ca vor consuma apa, animalele si plantele din zona? Rosia Montana Corporation sau mai exact Gabriel Resources? Ma indoiesc.

Exista o serie de documentare pe care le-am vizionat in Canada referitoare la Rosia Montana. Unul din ele a fost produs in 2007 si este intitulat Gold Futures. Prezinta lucrurile intro perspectiva realista si pe buna dreptate sceptica. Un alt documentar, "Mine your own business" partial sponsorizat de Gabriel Resources prezinta lucrurile intr-o perspectiva favorabila dezvoltarii proiectului. Daca ati fi avut curiozitatea sa vizionati documentarele si sa cititi publicatiile aparute in ultimii ani poate ca nu ati mai fi scris articolul.

Nu doresc sa ma opun dezvoltarii economice locale dar o dezvoltare responsabila pentru locuitorii zonei si pentru generatiile viitoare. Daca companiile miniere nu au facut ce au promis in Canada, o tara care are suficienta autoritate, putere economica si legislativa (firmele respective au declarat bancrupcy si au sters-o in alta parte a lumii) ce va faceti sa credeti ca vor respecta ce au promis in Romania?



mariusr78

26 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 20:28

nu de mine era vb, am primit si eu mail-ul asta , dar am ramas paf

Raporteaza abuz de limbaj
radu_petropol

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 09:59

Cred ca acesti guvernanti nu au citit si insusit CONSTITUTIA in care se spune ca statul este suveran si nu are nici un drept sa vinda bogatiile din subsolul tarii dar ce mai conteaza daca banii intra in buzunarele lor totul este posibil. Ei nu reprezinta interesele Rominilor ci nu numai interesele lor de grup. Nu le mai ajung banii pt cheltuielile lor cu deplasari in strainatate si mai vor sa vinda ce a mai ramas din bogatiile solulu si subsoluli Romaniei.
NU SUNT DE ACORD CU EXPLOATAREA ZACAMINTELOR PRIN CIANURI
Daca avem aceasta bogatie de ce sa nu o exploatam noi prin metode traditionale ?
De ce sa fie extrasa in citiva ani si generatiile care vor veni, ne vor acuza de nepasare si de lasitate

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 13:23

Mai intai fac o precizare : nu stau , nu locuiesc in zona Rosia Montana !!!! dar locuiesc in Arad ! Precizarea este importanta pentru ca in caz de dezastru ecologic si aici in jud Arad vor ajunge cianurile! Am o intrebare : ce castiga aradenii din deschiderea minei de la Rosia ca de pierdut vor pierde mult in caz de contaminare cu cianuri! ....Ne trebuie o dezbatere privind riscurile facuta mai ales aici in ARAD !

Raporteaza abuz de limbaj
9am181312

12 mesaje
Membru din: 3/02/2010
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 13:52

De la: munteanu_elena, la data 2010-04-26 15:17:39Guvernul vrea sa vanda Rosia Montana! Ministerul Economiei organizeaza o dezbatere publica cu privire la subiect!

Eu una nu sunt de acord cu folosirea cianurilor pentru extragerea aurului. Daca tot am face asta macar sa o facem noi, nu o companie canadiana de ultima speta....

Voi ce parere aveti?
Eu sunt de parere ca aurul sa ramana in Romania,macar faramiturile care au ramas de la sovietici sa l e pastram pt noi,sau sa le lasam pt copiii nostri.

Raporteaza abuz de limbaj
click_cont

1644 mesaje
Membru din: 10/02/2009
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 15:46

De la: 9am181312, la data 2010-04-27 13:52:28
De la: munteanu_elena, la data 2010-04-26 15:17:39Guvernul vrea sa vanda Rosia Montana! Ministerul Economiei organizeaza o dezbatere publica cu privire la subiect!

Eu una nu sunt de acord cu folosirea cianurilor pentru extragerea aurului. Daca tot am face asta macar sa o facem noi, nu o companie canadiana de ultima speta....

Voi ce parere aveti?
Eu sunt de parere ca aurul sa ramana in Romania,macar faramiturile care au ramas de la sovietici sa l e pastram pt noi,sau sa le lasam pt copiii nostri.


Daca tot este sa ne poluam de ce sa nu ne poluam singuri? Macar stim pentru ce!! cu aurul de acolo se poate scoate Romania la liman. Problema e ca in fruntea statului si nu numai ci si in opozitia politica actuala avem numai tebeli si hoti sadea!

Raporteaza abuz de limbaj
elenamiaro

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 17:09

Ma doare foarte tare sa vad in ce mocirla si dezastru se zbate o tara si un popor cu care Dumnezeu a fost foarte darnic! Ne-a dat de toate dar din pacate nu ne stim folosi de ele. Au ajuns sa ne conduca incompetenti care nu mai vad nimic inafara banilor; care nu mai tin cont de ce se va intampla cu cei care vin dupa noi, cu nepotii si stranepotii lor! Nu este scris nicaieri ce se va intampla cu urmasii lor. Daca vor fi nevoiti sa "coboare" printre oamenii de rand, sa traiasca in conditiile pe care ei le creeaza pentru viitor?
Eu consider ca ar trebui facut un referendum. Dar cei ce ne conduc stiu foarte bine ca romanii nu sunt prosti si ca atunci nu vor mai putea face ce vor. Nu este corect ca pentru niste bani si cateva locuri de munca sa distrugi pamantul, sa otravesti apa, sa omori populatia! Este absolut revoltator si ar trebui sa iesim in strada, sa luam masuri, sa-i obligam sa ne respecte DREPTUL LA VIATA si dreptul la ceea ce ne apartine. Pamantul, apele si subteranul nu apartin nici presedintelui, nici guvernului, nici celor cu bani! Apartin fiecarui om care traieste in tara asta si de aceea trebuie sa se tina cont de vointa noastra atunci cand se decide un lucru atat de important pentru viitorul tarii si mai ales al locuitorilor ei (cu siguranta nu vor fi afectati doar cei care locuiesc in acel perimetru). Nu este suficient sa postam comentarii, trebuie sa fim mai hotarati si sa ne luptam sa lasam urmasilor macar pamantul si apele curate ca padurile deja au fost distruse sub ochii nostri!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Membru din: 27/04/2010
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 21:39

@ianivelciov:
O astfel de dezbatere a avut loc in luna august 2006. A fost una dintre cele 16 dezbateri tinute pe aceasta tema: 14 in Romania si 2 in Ungaria.

Raporteaza abuz de limbaj
broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 01:30

Nimic nu e "kosher" in societatea in care traim. Soarta noastra pare pecetluita de niste scelerati care ne-au vandut pe doi arginti. Cand il vad pe Bgdazar ba ca ridica in slavi FMI, ba ca e buna treaba cu Rosia Montana, nu am cum sa nu fac legatura unor lucruri care au ceva in comun. ne-au facut cadou Revolutia pentru ca apoi sa ne spulbere sufletele, traditiile, identitatea, sperantele. Cam asta au realizat din ce se vede. Asta au facut cu neamul asta. Ce sa mai speram pentru generatiile viitoare ? Unii vor fi vatafii lor iar altii slavi, gladiatori, etc. De unde am plecat si unde am ajuns.....cam tot acolo. Abrutizare si inechitate.

Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:12

Mai bine salvam natia romana exploatand Rosia Montana!Chestia asta cu ecologia-vrajeala cu interes international-merge la cei care au bani si-si pot permitesa faca nazuri!Noi si rupti in fund si morti de foame si datori vanduti,nu avem alta sansa de redresare in afara de Rosia Montana.Sforile ce se trag chipurile alarme de poluare sunt doar subterfugii de a ne tine in disperarea saraciei si interesul de a nu scadea pretul aurului in lume.Nicaieri in lume nu se scoate si prelucreaza aurul altfel,nu se mai gasesc zacaminte sub alte forme si toti il prelucreaza cu aceleasi metode.Asa ca mai corect este sa exploatam ce mai avem CAT LE MAI AVEM!Ca s-ar putea ca cei care acum finanteaza panica din umbra sa fie primii interesati sa cumpere concesiunile cat mai pe degeaba mai tarziu si sa faca ei ce acum ne dau noua peste maini,adica sa exploateze chiar ei aurul de acolo.Pt aur din toate timpurile s-au folosit cele mai mari ticalosii si crime,de ce am crede acum in "bunele si nobilele intentii"ale celor ce fac acum mare zarva?!?


nicusor967

2 mesaje
Membru din: 8/12/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:49

nu exploatarii aurului cu cianuri.FORTA ROMANIA!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:00

..Interesant...Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici...unde coruptia si "bunele intentii" care ascund alte motivati..sa distruga tot ce a mai ramas bun!!!!.....
....Chiar nu mai exista oamenii care sa spuna ceva, sa faca ceva, sa ia initiativa in a face ceva ??...
...Si pana la urma tot ei fac ce vor....se pare...:(

Raporteaza abuz de limbaj
cezar_the_priest

18 mesaje
Membru din: 30/01/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 17:54

Ce te faci cu politicienii astia de paie!Mi-ar place un Tepes...!Ce paduri de tepe ar mai fi!

Raporteaza abuz de limbaj
cezar_the_priest

18 mesaje
Membru din: 30/01/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 18:00

E problema nu numai de constiinta dar e si problema de necunoastere a istoriei acestui neam...si-au batut joc si de siturile istorice din Gradistea Muncelului,Sarmizegetusa si celelalte cetati dacice...ce ne mai trebuie istorie,hai cu ea la gunoi si fabricam alta,cu Esca in manual,cu minciuni si puzderie de mistificari,il mai scoatem si pe Eminescu si pe ceilalti clasici din manuale si...intram in Europa...ca si cand n-am fi fost europeni!!!!!SIc tranzit gloria mundi! Unii traduc 'asa a trecut Grigore muntii"dar noi stim ca nu-i asa !

Raporteaza abuz de limbaj
cezar_the_priest

18 mesaje
Membru din: 30/01/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 18:03


Raporteaza abuz de limbaj
super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 10:39

rosiamontana.org/


Rosiamontana nu este o problema locala ci una de maxim interes national.

Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
dan1957

57 mesaje
Membru din: 13/12/2009
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 09:09

se pot spune multe despre bogatiile acestui "plai de dor";
Marele Mihail Sadoveanu spunea in "Baltagul" ca Dumnezeu a dat neamtului "surubul", iar romanului muntii si campiile cu rauri cristaline unde sa-si pastoreasca turmele de mioare...
muntii si campiile s-au retrocedat in mare parte si n-a mai ramas cine stie ce la Stat, raurile au fost concesionate "baietilor smecheri" care vand curent scump Statului, curentul ieftin din hidrocentralele construite de "comunistii lui Ceasca" (adica noi, astia mai "trecutii"); au mai ramas turmele.
dar nu turmele de oi, ca astea s-au imputinat de tot (tot din grija guvernantilor de dupa '89, care au bagat biruri si au adus lactate si lana din import, au bagat in faliment si au daramat fabricile de stofe si covoare care aveau o pondere insemnata in exporturi, de au ramas pe drumuri sute de mii de textilisti)... au ramas turmele de someri la cozile bursei locurilor de munca, au ramas caravanele de nomazi de pe soselele EUROPENE, care in cautare de "ceva de ciordit", salasluiesc la ceas de seara in coasta comunitatilor sedentare si dau iama prin gaini mai abitir ca o haita de carnivore...
au ramas turmele de copii ai strazii insotite de haite de caini vagabonzi (caini pt care asociatiile de protectie a animalelor-astia de unde o fi avand fonduri frate, nu tot din Buget???-se bat cu pumnii in piept ca sunt agresati...);
au mai ramas si vor ramane pana la urma fara educatie, urmasii nostri;
urmasii nostri, care nu mai au niciun viitor, nepotii si stranepotii nostri carora Guvernele de dupa '89 le pregatesc un adevarat macel educational; in 20 de ani de democratie au shimbat "legea educatiei" la fiecare mandat parlamentar, si-au batut joc de toata educatia care se baza pe respect, constiinciozitate si seriozitate in procesul de modelare a personalitatii copiilor (viitorul acestei natii);
normal ca LOR le trebuie o "tara de prosti" care sa fie condusa usor; normal ca LOR le trebuie o tara de manipulati care sa stie doar sa voteze cand e nevoie...
normal ca nu vor educatie, daca EI nu au fost educati in spiritul omeniei si a dreptatii...
normal ca totul e anormal daca EI sunt anormali...
mai e ceva normal la noi???????????????????????

Raporteaza abuz de limbaj
rebel
dan1957

57 mesaje
Membru din: 13/12/2009
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 09:18

scuze!
m-a luat valul...
intr-adevar Rosia Montana e o problema de interes national si nu trebuie negociat cu ochii la comisioanele promise...
trebuie sa ne pastram aurul pentru noi...
de ce nu se investeste in utilaje performante???
Statul ar fi cel mai bun administrator al acestei bogatii.
stiu ca e tentatia mare si se va fura si de-acolo, cum se fura si din transporturi, turism, sanatate si altele, dar macar fura ai nostrii...
sa fim mai grijulii cu mediul inconjurator, leaganul vietii urmasilor urmasilor nostri!

Raporteaza abuz de limbaj
rebel
dan1957

57 mesaje
Membru din: 13/12/2009
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 09:26


Raporteaza abuz de limbaj
rebel
eugentampa958

26 mesaje
Membru din: 27/05/2009
Oras: Ploiesti

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 14:21

CE AM AVUT SI CU CE NE AM ALES.

Chiar crede cineva ca daca ne dam aurul de la Rosia Montana, noi o vom duce mai bine?
CHIAR CREDE CINEVA ASTA?
SE VA DUCE SI AURUL DUPA TOATE CELE CE S AU MAI DUS DIN TARA ASTA ,FARA CA NOI SA SIMTIM CA E MAI BINE.
ASA CA HAI SA LASAM AURUL AICI IN PANANTUL NOSTR, CA POATE DUPA NOI VOR VENI ALTI ROMANI MAI INTERESATI DE VIITORUL TARII SI SA LE LASAM SI LOR DIN AVEREA NOASTRA.
NU VA GANDITI NUMAI LA PREZENT. PENTRU NOI E SI FA FI LA FEL CU SAU FARA ROSIA MONTANA. GANDITI VA LA NEPOTI SI LA URMASII LOR. LOR CE LE MAI LASAM MOSTENIRE? O TARA STRERPA FARA NIMIC ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 15:11

S-o "salvam"de cine si pentru cine?Asta este intrebarea mea!S-o salvam de cel ce plateste mai bine concesionarea ei si nu da spaga "cui trebuie"si s-o dam aluia care plateste mai putin pt o spaga mai mare "cui trebuie"?


super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 20:01

Ce saveaza vanzarea ei ? Spuneai naiv ca salvam "natia" ? Care natie ? Suntem deja vanduti pe urmatoarele generatii fiindca noi am fost incapabili sa ne gestionam cinstit. Am fost mereu naivi sa credem in bunele lor intentii, frumos ambalate. Un lucru e clar. Daca tot se s-a furat si se fura inca in tara asta fiindca numai ei stiu ce fac si ce dreg cu banii luati cu japca de la noi, atunci sa recunoastem macar dreptul viitoarelor generatii care pot fi mai responsabili, mai harnici, mai cinstiti si vor avea posibilitatea sa valorifice cu se cuvine orice potential. Am face un gest iremediabil daca nu am da dovada de smerenie in fata viitorului, sa ne recunoastem pacatele si sa ni le asumam. Aurul ala in conditiile actuale nu rezolva nimic, nu ne scoate in marasm nici pentru o perioada imediata. Atunci de ce? E preferabil sa ne mai imprumutam si sa incercam incepand de acum sa devenim responsabili sa ne asumam plata datoriilor dar sa lasam neatinsa sansa viitoarelor generatii. Sacrificiul si renuntarea noastra va conserva mostenirea pe care o lasam, o mostenire minima dar tot e mai mult decat nimicul si desertaciunea reziultate din ticalosia noastra. In Ardeal e o vorba care spune tot despre unii ca noi. Ei zic despre saracul satului : " ala e om slab". Da, am fost niste generatii de putregai, de "oameni slabi". Sa ne oprim aici. Noi nu putem si ca atare nu meritam sa ne mai acordam incredere. Stop aici si ne descurcam cum putem. Sa stranga cureaua grangurii statului asa cum o strangem si noi de o viata. Orice bani vin, nu-si vor gasi finalitatea necesara. Asta e clar. Mai bine fara. Sa mai belfereasca daca pot. Nu mai fiti naivi sa credeti gogosile lor. Ei recunosc ca sunt naiva ca inca mai sper ca se vor renuntaa la proiect dar strig ; NU CIANURILOR. Trebuie doar sa se decida ca in tara asta nu se foloseste cianura pentru exploatari si GATA la ei acasa cum au venit.

Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 01:01


Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
Tycu

3787 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 11:34

Vanzatorii de tara Boc cu regimul lui , vor sa vanda aurul tarii la straini! vin cu minciuni si promisiuni false ca ar castiga Romania, ceeace nu este adevarat . !Cele mai nenorocite partide PDL -UDMR, trebuiesc impiedicate sa ne vanda tara , aurul romaniei !!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
el_bandito2010

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 11:35

Normal sa vanda totul atat timp cat noi nu zicem nimik , daca le merge de ce sa nu o faca? Si o sa mai vanda multe daca stam asa. TREBUIE FACUT CEVA

Raporteaza abuz de limbaj
9am179116

3 mesaje
Membru din: 20/12/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 14:52

RUSINE CELOR CE VREMELNIC NE CONDUC.O REZERVA DE 100MLD E DE AUR NE ADUCE 4 MLD ,,PROFIT,, ???AU IMPRUMUTAT BANI IN CONTUL NOST,RU FARA SA NE INTREBE ..ACUM VIND PATRIMONIUL NATIONAL???RUSINE CA STAM CU MIINILE IN SIN SI GUVERNANTII RID DE NOI..AVEM CONDUCATORII PE CARE-I MERITAM.. MA NUMESC FLORIAN SI SUNT SINGUR IN FATA LOR ,,LINGA MINE NU E NIMENI...

Raporteaza abuz de limbaj
liapetcu

11 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 15:03

De la: el_bandito2010, la data 2010-05-01 11:35:03Normal sa vanda totul atat timp cat noi nu zicem nimik , daca le merge de ce sa nu o faca? Si o sa mai vanda multe daca stam asa. TREBUIE FACUT CEVA

Sunt de acord cu tine ,atata timp cat nu spunem nimic ne vom trezi intr-o buna zi ca nu mai avem nimic si ca traim intr-un desert plin cu gunoaiele si ptravurile altora.Nu stiu de ce se pune atat accent pe aurul din zona ,e clar ca sun interese economice altfel e o zona turistica foarte frumoasa numai ca nu se vrea asta .
Astazi nu mai conteaza nimic pentru cei de la putere si nu numai ,bani sa iasa ca in rest praf si oulbere pentru copii si nepotii nostri.

Raporteaza abuz de limbaj
gezasal

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 15:28

NU EXISTA JUSTIFICARE FINANCIARA PT MINERIT PRIN DECOPERTARE ,chiar de nu ar fi cianuri tot crima ar fi !

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Salvati Rosia Montana!
Mergi la: