Info
x
Ar trebui inceputa colectarea deseurilor de plastic?
|
munteanu_elena 7 mesaje Membru din: 11/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 14:13
Romania este plina de PET-uri, pungi si alte obiecte din plastic. Partea proasta ca toate aceste plastice polueaza foarte tare mediul, pun in pericol viata multor specii si se dezintegreaza in mod natural in zeci sau chiar sute de ani
... Asa ca ce credeti? Ar trebui inceputa colectarea deseurilor de plastic?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 14:16
Ar trebui ? eu cred ca este un pic obligatoriu... dupa lege evident
|
simon_pet 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 14:55
Locuiesc de cateva luni la Odorheiul Secuiesc. Le dau saptamanal vecinilor mei, 2 pusti de varsta scolii generale, toate pet-urile pe care le strang in casa. La scoala lor functioneaza un astfel de sistem de colectare ceea ce e absolut laudabil. In +, pet-urile nu se duc precum in Bucuresti in aceiasi masina care colecteaza deseul menajer - strangerea lor in cazul capitalei neavand, cred, nici o finalitate practica. Aici sunt transformate si trimise mai departe firmelor de produs mase plastice. Absolut extraordinar pt noi, pt mediu si pt educatia copiilor nostri. Nu vorbesc ei mai deloc limba romana dar vor fi mai civilizati si cu mai mult simt civic in viitor. Bravos!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 07:07
Eu le string in fata usii de la intrare....O fi bine?
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
tomi 34 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:32
1001 leacuri pentru 101 de boli. Poti si tu sa deprinzi arta autovindecarii... Vrei sa stii mai multe? ...Vei afla pe www.cartinaturiste.ro

... Asa ca ce credeti? Ar trebui inceputa colectarea deseurilor de plastic?