Info
x
Salvati rosia montana!
|
9am177703 23 mesaje Membru din: 12/12/2009 |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 16:12
Justificare existsa!!!!Asta e situatia!!!Ne-au furat timp de vreo Doua Decenii, tot ce am avut!!Cumva trebuie sa depasim situatia!Nu mai avem prea mult de ales,de vrem sa iesim din"Eviul-mediu"in care am fost Tarati de Rosiatii.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 19:13
Fratilor,nu fiti naivi!Aurul NU RAMANE NEEXPLOATAT NICAIERI IN LUME UNDE ESTE GASIT!!El va fi exploatat ORICUM,insa intotdeauna cei de la putere vor avea de castigat si opozitia nu,de aceea ei se vor opune,ca sa castige ei!!Foarte simplu.Nu crapa nici unul de constiinta sau de un real patriotism,totul este CAT CASTIGA,important zic eu ca este sa fie cat mai mult exploatata extractia in folosul TREZORERIEI NATIONALE si mai putin in folosul unor terti,ce declara ca "trebuie" concesionata,de ce trebuie concesionata si nu exploatata direct de statul roman?Daca ar fi intentia asta de exploatare a statului roman,ne-ar sari in cap strainatatea chipurile ca i-ar f..e grija de "ecologism"-vezi Doamne!Realitatea este ca deranjaza acest zacamant URIAS care ar destabiliza insasi pretul aurului in lume,nemaisocotind ca am iesi din datorii,lucru care iarasi nu convine....Pacat ca nu putem fi niciodata uniti intr-un interes comun national ca sa ne fie si noua bine.
|
9am173749 10 mesaje Membru din: 21/11/2009 |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 20:19
care dezvoltare? cati oameni vor avea painea asigurata la Rosia Montana? ce ramane dupa scoaterea aurului si argintului din muntii nostri pentru interesul exclusiv al unormoligarhi straini si romani ( videni, chiolbanul ala de la banca ajuns pe post de agitator in distrugerea unui patrimoniu natural si antropic, blaga pseudogranicer, si alti pd-ei)? nu cumva se forteaza acum peste interesul national aceasta mare provocare de catastrofa? noi romanii trebuie sa luam atitudine de a-i urca in trenul ducerii in iad a diavolilor desertificarii unei zone din centrul Romaniei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
haho1001 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 23:47
societatea civila romaneasca ar trebui sa exercite o presiune mai mare asupra guvernului (demonstratii, mitinguri, emisiuni TV in care sa se prezinte cinstit efectele acestui proiect) astfel incat sa faca imposibila continuarea proiectului dovedit stiintific ca fiind pagubos Romaniei si nu o salvare cum se trambiteaza in reclame la televizor ...
... cred ca asta ar fi dintre ultimele solutii de salvare a tarii de la un dezastru suplimentar si o pata de rusine in plus pe obrazul poporului roman... Din pacate se dovedeste o data in plus ca, cel putin o parte, a guvernului Romaniei nu urmareste interesul national ci interesele altora si ... probabil propriile conturi ...inca mai sant sperante Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 00:39
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-01 19:13:24Fratilor,nu fiti naivi!Aurul NU RAMANE NEEXPLOATAT NICAIERI IN LUME UNDE ESTE GASIT!!El va fi exploatat ORICUM,insa intotdeauna cei de la putere vor avea de castigat si opozitia nu,de aceea ei se vor opune,ca sa castige ei!!Foarte simplu.Nu crapa nici unul de constiinta sau de un real patriotism,totul este CAT CASTIGA,important zic eu ca este sa fie cat mai mult exploatata extractia in folosul TREZORERIEI NATIONALE si mai putin in folosul unor terti,ce declara ca "trebuie" concesionata,de ce trebuie concesionata si nu exploatata direct de statul roman?Daca ar fi intentia asta de exploatare a statului roman,ne-ar sari in cap strainatatea chipurile ca i-ar f..e grija de "ecologism"-vezi Doamne!Realitatea este ca deranjaza acest zacamant URIAS care ar destabiliza insasi pretul aurului in lume,nemaisocotind ca am iesi din datorii,lucru care iarasi nu convine....Pacat ca nu putem fi niciodata uniti intr-un interes comun national ca sa ne fie si noua bine. Nu spune nimeni ca nu va fi exploatat sau ca nu trebuie sa fie exploatat doar ca nu acum de pagubosii astia. Nu e nici o urgenta in afara catorva acareturi cu care se vor alege cateva familii din zona, rezultatul va fi definitia "desertaciunii". Tehnologiile evolueaza si exploatarea in viitor poate fi mai la indemana si mai putin distrugatoare si "paguboasa". Pana atunci avem o singula CALE... NU CIANURILOR. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
9am179168 10 mesaje Membru din: 20/12/2009 |
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 15:07
Eu cred ca noi poporul santem de vina pentru tot ce se antampla cu resursele tari noastre, nu ne pasa ca santem fraieriti cu tot felul de lozinci capitaliste gen atragerea de investitii straine este o mare vrajeala de fapt noi ca popor nu castigam nimic mai mult ne andatoram si mai mult vedeti marile privatizari gen petrom,bcr,brd,sidex,etc la noi nu erau bune dar la straini aduc miliarde de euro iar statul roman are datorii uriase, oare crededi ca si la rosia montana se va antampla altfel? de fapt ce anseamna 1 miliard de dolari vreo 700 mil euro pentru tara noastra este un vax, numai la moldoveni guvernul lea daruit anul asta 100 mil euro de fapt despre ce vorbim? Eu consider ca aurul de la rosia montana poate fi exploatat si de mineri romani nu trebuie neaparat sal vindem pe nimic plus dezastrul ecologic care se pare cal vor face acesti straini cu aceste tehnologii.
|
9am093450 43 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 20:31
Zarurile sant deja aruncate .Aurul de la Rosia Montana se va exploata de el vor beneficia sub forma unor comisioane grase cativa politicieni ,rcare putin ii intereseaza de cianuri oricum isi cumpara vile prin strainataturi si nu ii intereseaza de poluarea cu cianuri.
Restul va intra in buzunarele investitorilor .Iar Romani ca de obicei se vor alege cu praful de pe toba .si vor plati si oalele sparte
|
Nr4 134 mesaje Membru din: 4/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 13:02
De la: super_green_frog, la data 2010-04-30 20:01:16Ce saveaza vanzarea ei ? Spuneai naiv ca salvam "natia" ? Care natie ? Suntem deja vanduti pe urmatoarele generatii fiindca noi am fost incapabili sa ne gestionam cinstit. Am fost mereu naivi sa credem in bunele lor intentii, frumos ambalate.. daca suntem o natie de doditoci inculti care de 20 de ani voteaza ca fraierii aceleas triste personaje. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
mihesan_ioan 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Campia Turzii |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 14:25
ce sa mai salvam?totul a fost deja vandut voi chiar nu a-ti observat?uite maine noi sa fim destepti si sa gasim o cale mai naturala de exploatare trebuie sa expropriem gold-ul care a devenit propietarul terenului de la suprafata si atunci sa vedeti voi pret de expropriere!!!!!!!!!!!!!!!!!nu ce a dat ei! la oamenii care s-au stramutat din ROSIA MONTANA! dar asta e o alta poveste care din voi stie ca acest zacamant de aur a facut parte din TEZAURUL ACESTEI TARI ADICA.............ROMANIA....gata nu il mai avem l-am dat !!!!!!!!!si cred ca si geologul zonei din epoca de dinainte de 1989 stia asta !nu este asa domnule VOICAN VOICULESCU?
|
Mixu 11 mesaje Membru din: 14/10/2009 |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 14:55
Bafta sa aveti. Eu personal am hotarat sa plec din mocirla de Romania. Am ajuns la concluzia ca politicienii nostri sunt incurabili. Oricum vor vinde tot , cu atat mai mult cu cat pt un asemenea proiect spagile
sunt pe masura.
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:27
Bine e ca multi dintre romani nu se mai lasa izgoniti din propria lor tara. Nu le mai fac jocul murdar. Plecarea din tara nu e o solutie nationala dar e una convenabila celor care urmaresc distrugerea identitatii noastre pentru "a ne calari" cu mai multa usurinta. La noi procesul a fost neasteptat de anevoios in ce-i priveste.
eufrosin.wordpress.com/2009/10/19/radu-timofte-mort-l-au-terminat/ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:34
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:42
Si cind te gindesti ca in interiorul -pamintului sint filoane de aur nativ. Trebuie doar gasite si luate, precum bulgarii de pamint. De aceea se spune de iad. Acolo sint cei care au fost ispititi de aceste chestii. Si acolo au ramas.Viermii care le ies prin grotele alea, e mincarea lor.
E o figura de stil. Dar mai stii..Cauta aur si gasesc calduri de zeci de grade si mincare la discretie...bleah. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
blue2000cora 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 02:36
Mai bine salvam natia romana exploatand Rosia Montana!Chestia asta cu ecologia-vrajeala cu interes international-merge la cei care au bani si-si pot permitesa faca nazuri!Noi si rupti in fund si morti de foame si datori vanduti,nu avem alta sansa de redresare in afara de Rosia Montana.Sforile ce se trag chipurile alarme de poluare sunt doar subterfugii de a ne tine in disperarea saraciei si interesul de a nu scadea pretul aurului in lume.Nicaieri in lume nu se scoate si prelucreaza aurul altfel,nu se mai gasesc zacaminte sub alte forme si toti il prelucreaza cu aceleasi metode.Asa ca mai corect este sa exploatam ce mai avem CAT LE MAI AVEM!Ca s-ar putea ca cei care acum finanteaza panica din umbra sa fie primii interesati sa cumpere concesiunile cat mai pe degeaba mai tarziu si sa faca ei ce acum ne dau noua peste maini,adica sa exploateze chiar ei aurul de acolo.Pt aur din toate timpurile s-au folosit cele mai mari ticalosii si crime,de ce am crede acum in "bunele si nobilele intentii"ale celor ce fac acum mare zarva?!?
Si au mai fost alte cateva comentarii....sa nu fim naivi...etc.Ecologia se aplica doar la tarile care au bani, noi ceilalti nu trebuie sa tinem seama de nimic (ca "suntem rupti in fund" si "morti de foame") sa taiem padurile (nu s-ar crea locuri de munca? cat mai multi taietori de lemne!!!), sa poluam apele, sa scotocim in maruntaiele pamantului si sa-l otravim. Nu ar fi bine sa ucidem si toate animalele fara stapan? Ce sa tot cheltuim atatia bani cu sterilizarile si adaposturile? Cred ca ati tot postat comentariile astea ca sa fie si ceva in totala discordanta cu ceea ce scriu toti pe acest forum. Mediul inconjurator este acelasi pe toata planeta! Grija fata de el AR TREBUI sa fie aceeasi! Nu poti distruge acum un echilibru natural pentru a face rost de locuri de munca, de bani, pentru ca apoi, peste zeci de ani, sa cheltuiesti enorm ca sa INCERCI sa refaci ce ai distrus. Stiu ca e greu de inteles, mai ales din cauza informatiilor gresite si generalizarilor ("nicaieri in lume nu se scoate si prelucreaza aurul altfel.......se prelucreaza cu aceleasi metode.....") V-au mai spus-o si altii, tot pe acest forum. Nu sustinem ca acest zacamant nu trebuie deloc exploatat. Spunem doar ca acest lucru NU trebuie facut acum, NU reprezinta nici un colac de salvare sau de iesire din criza. Se poate face peste ani cand se vor descoperi alte tehnologii de exploatare mai putin distrugatoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
blue2000cora 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 02:47
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-04-28 14:12:09Mai bine salvam natia romana exploatand Rosia Montana!Chestia asta cu ecologia-vrajeala cu interes international-merge la cei care au bani si-si pot permitesa faca nazuri!Noi si rupti in fund si morti de foame si datori vanduti,nu avem alta sansa de redresare in afara de Rosia Montana.Sforile ce se trag chipurile alarme de poluare sunt doar subterfugii de a ne tine in disperarea saraciei si interesul de a nu scadea pretul aurului in lume.Nicaieri in lume nu se scoate si prelucreaza aurul altfel,nu se mai gasesc zacaminte sub alte forme si toti il prelucreaza cu aceleasi metode.Asa ca mai corect este sa exploatam ce mai avem CAT LE MAI AVEM!Ca s-ar putea ca cei care acum finanteaza panica din umbra sa fie primii interesati sa cumpere concesiunile cat mai pe degeaba mai tarziu si sa faca ei ce acum ne dau noua peste maini,adica sa exploateze chiar ei aurul de acolo.Pt aur din toate timpurile s-au folosit cele mai mari ticalosii si crime,de ce am crede acum in "bunele si nobilele intentii"ale celor ce fac acum mare zarva?!? Si au mai fost alte cateva comentarii....sa nu fim naivi...etc.Ecologia se aplica doar la tarile care au bani, noi ceilalti nu trebuie sa tinem seama de nimic (ca "suntem rupti in fund" si "morti de foame") sa taiem padurile (nu s-ar crea locuri de munca? cat mai multi taietori de lemne!!!), sa poluam apele, sa scotocim in maruntaiele pamantului si sa-l otravim. Nu ar fi bine sa ucidem si toate animalele fara stapan? Ce sa tot cheltuim atatia bani cu sterilizarile si adaposturile? Cred ca ati tot postat comentariile astea ca sa fie si ceva in totala discordanta cu ceea ce scriu toti pe acest forum. Mediul inconjurator este acelasi pe toata planeta! Grija fata de el AR TREBUI sa fie aceeasi! Nu poti distruge acum un echilibru natural pentru a face rost de locuri de munca, de bani, pentru ca apoi, peste zeci de ani, sa cheltuiesti enorm ca sa INCERCI sa refaci ce ai distrus. Stiu ca e greu de inteles, mai ales din cauza informatiilor gresite si generalizarilor ("nicaieri in lume nu se scoate si prelucreaza aurul altfel.......se prelucreaza cu aceleasi metode.....") V-au mai spus-o si altii, tot pe acest forum. Nu sustinem ca acest zacamant nu trebuie deloc exploatat. Spunem doar ca acest lucru NU trebuie facut acum, NU reprezinta nici un colac de salvare sau de iesire din criza. Se poate face peste ani cand se vor descoperi alte tehnologii de exploatare mai putin distrugatoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 04:07
Mercenari si teroristi actionari la FMI in COMISIILE lui BASESCU
Mercenari si teroristi adusi de actionarii de la FMI in Ungaria in 1989 din AMERICA- VLADIMIR TISMANEANU, EMIL HUREZEANU, FRANTA TEODOR BACONSKY, DJUVARA, MONICA LOVINESCU, ITALIA, OLANDA si altele, sa participe alaturi de generali NATO SI GRU -SOVIETIC sa pregatesca refugiati romani si maghiari pentru atacarea militara terorista a Romaniei in decembrie 1989 si semneaza: DECLARATIA DE LA 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA pentru atacarea militara terorista a romaniei in decembrie 1989, provocand REVOLTA de la Timisoara din 15 decembrie 1989 sustinuti de trupe NATO, GRU, agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB, VATICAN-BISERICA CATOLICA, ambasade straine occidentale, ISRAEL si AMERICA acreditate in Romania, agentii de presa straine ale actionarilor de la FMI , respectiv: CNN, NEWS VIS, BBC, EUROPA LIBERA si altele. www.partidulcivicmaghiar.com/Articol.asp?ID=27 si din 2004 fac parte din comisiile prezidentiale BASESCU INFRACTORUL SI TERORISTUL ROMANIEI care ataca romania si extermina poporul roman la ordinul actionarilor de la FMI. Membri in Comisia Prezidentiala; pentru Analiza Dictaturii Comuniste DIN Romānia si ministrul de externe TEODOR BACONSKY ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Ana... Vladimir Tismãneanu a fost numit de preºedintele Bãsescu īn funcþia de preºedinte al Comisiei. Din aceasta Comisie au mai fãcut parte: Sorin Alexandrescu, Mihnea Berindei, ĪPS Nicolae Corneanu (s-a retras cu cāteva zile īnaintea publicãrii raportului), Radu Filipescu, Paul Goma (a fost īnlãturat de Tismãneanu dupã numai 8 zile), Monica Lovinescu, Virgil Ierunca (decedat īnainte de finalizarea raportului), Sorin Ilieºiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragoº Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tãnase, Constantin Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile ºi Alexandru Zub. Comisii PREZIDENTIALE BASESCU alcatuite din mercenari si teroristi actionarii de la FMI impreuna cu generali NATO si GRU SOVIETIC in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU se pisa pe CONSTITUTIA ROMANIEI, pe toti romani, pe toti parlamentarii romaniei si pe toate PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA. Fabrica legi in 10 zile si CONSTITUTIA ROMANIEI dupa cum doresc actionarii de la FMI din AMERICA REGIONALIZAREA Romaniei si infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA, iar in R. MOLDOVA vor infiinta REPUBLICA PALANCA.. PUNCT. Creditele de la FMI se duc de 20 de ani la firmele actionarilor de la FMI -SOROS, EMIL HUREZEANU, TERODOR BACVONSKY, VLADIMIR TISMANEANU si alti, cum spune ILIE SERBANESCU in direct la TV: 80 de miliarde de euro din creditele de la FMI s-au dus la FORD, EADS, BECHTEL, AIRBUS, RENAULT si altele si sunt scutite de taxe si impozite de alte cate zeci de miliarde de euro. Dopresc sa fac precizarea ca pregatirea militara din UNGARIA pentru ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI a inceput in perioada martie si a tinut pana in decembrie 1989 si la care a participat personal SOROS actionar FMI si din cand in cand mai pleca in America sau la Londra la ION RATIU, adresa de contact, date si altele sunt mentionate in rapoarte KGB respectiv: Manchester Square, 18 Fitzhardinge Street, London W1H 6EQ UK si il inmforma pe ION RATIU de stadiul pregatirilor militare pentru atacarea Roimaniei pentru ca era bolnav si nu se putea deplasa la Budapesta, Ungaria. Soros conduce toata media din R. Moldova si o parte din media din Romaniei si are numeroase FUNDATII in ROMANIA si R. moldova cu care organizeaza actiuni si demonstratii de forta in strada. Soros este implicat in complotul pentru asasinarea PRINTESEI DIANA pentru ca lupta impotriva MINELOR ANTIPERSONAL, fabrica de armament la care actionarii de la FMI au actiuni. www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/o-gafa-de-neiertat~ni113m Romtehnica, la ordinul lui SOROS a incercat sa vinda mine antipersonal prin intermediul materialelor promotionale prezentate la Tirgul International pentru Sisteme de Echipamente pentru Aparare de la Chelsea, din sudul Londrei, cel mai mare tirg de profil din lume. Intentia Romtehnica ar fi una cit se poate de socanta deoarece minele antipersonal sint produse interzise prin lege in tara de peste Canalul Minecii, interzicerea acestora facind de altfel obiectul unei campaniei internationale duse de printesa Diana, iar Guvernul laburist facind din acest subiect una dintre profesiunile sale de credinta. Mai mult, atit Romania cit si Marea Britanie sint semnatare ale tratatului international de la Ottawa, de anul trecut, prin care folosirea acestui tip de arme a fost interzisa pe plan mondial. Asa fac actionarii de la FMI si ONU, implica Romania si poporul roman in afaceri de vanzari de arme catre grupari teroriste internationale si pe urma ATACA ROMANIA si spune ca ROMANIA sprijina TERORISMUL INTERNATIONAL, asa cum au facut cu gruparile teroriste FARC din Columbia cu care actionarii de la FMI si ONU ataca VENEZUELA si ECUATOR si acuza ROMANIA ca le vinde arme celor de la FRAC. Tot in Martie 1989 au inceput aplicatii militare comune maghiare -ruse -romane, iar armata rusa conducea armata Maghiara, aplicatii care au avut loc pe teritoriul romaniei si numerose tancuri sovietice au ramas pe teritoriul romaniei. In vara anului 1989 au fost invitati un grup ofiteri importanti romani la Budapesta, Ungaria printre care si VICTOR ATANASIE STANCULESCU si IULIAN VLAD piese importante ale LOVITURI DE STAT DIN DECEMBRIE 1989. In perioanda martie-decembrie 1989 in diverse centre de refugiati din Ungaria, respectiv DEBRECEN, BALATON si altele, se faceau pregatiri militare pentru atacarea militara terorista a Romanie la care participau refugiati romani si maghiari si erau invatati cum sa foloseasca STICLE INCENDIARE. Sticlele incendiare erau aruncate de refugiati romani si maghiari din randul doi sau trei, pentru ca militari romania sa nu vada ca ei vin pregatiti cu sticle incendiare sa-i atace. Misiunea era sa lase unitati de armata -militie sa se aproprie de ei si acestia trebuiau sa arunce din apropiere lor cu sticle incendiare asupra militarilor romani, lucru care s-a si intamplat si daca urmariti toate actiunile teroriste GDS in 16 - 21 decembrie 1989 si 13-15 iunie 1989 din Romania s-au facut cu ajutorul sticlelor incendiare. Puscasi marini si agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB si alti au folosit cartuse VIDIA impotriva civililor si militarilor, pentru a ucide cat mai multi cetateni romani pentru a creste presiunea asupra cetatenilor instigati de propaganda sionista EUROPA LIBERA, VOCEA AMERICI SI ALTELE sa-l atace pe Ceausescu si institutiile statului Roman pentru ca sa ajunga actionarii de la FMI-SOROS si membri EUROPA LIBERA, ulterior GDS in in institutiile statului Roman si acum dupa 20 de ani pun in aplicare ce au semnat in 16 iunie 198 la Budapesta, Ungaria. Semnatarii DECLARATIEI din 16 iunie 198 de la Budapesta, Ungaria au fost adusi din luna martie 1989 si au participat la pregatirea militara organizata si finantata de actionarii de la FMI cu ajutorul generalilor NATO si GRU SOVIETIC pentru atacarea Romaniei si au stat pana in luna decembrie cand au atacat militar terorist Romania in decembrie 1989. Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugentampa958 26 mesaje Membru din: 27/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 12:53
Trebuie facut un referendum national pe internet si trimis guvernului.
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 13:04
Am vaut unul pe aici cu sa salvam natia romana" . De tot rasul. Noroc ca natia asta nu e in intregime "tombata" ca nenea de mai sus, ala cu "natia". In prima faza i-am raspuns argumentat. Acum..ii raspund ..pe masura...pe viitor..il ocolesc...asa cum ocolesti un rahat pe poteca..ca tot vorbim de "vrejeala" acologica.
|
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 14:07
De la: munteanu_elena, la data 2010-04-26 15:17:39Guvernul vrea sa vanda Rosia Montana! Ministerul Economiei organizeaza o dezbatere publica cu privire la subiect! Mercenari si teroristi actionari la FMI in COMISIILE lui BASESCU Mercenari si teroristi adusi de actionarii de la FMI in Ungaria in 1989 din AMERICA- VLADIMIR TISMANEANU, EMIL HUREZEANU, FRANTA TEODOR BACONSKY, DJUVARA, MONICA LOVINESCU, ITALIA, OLANDA si altele, sa participe alaturi de generali NATO SI GRU -SOVIETIC sa pregatesca refugiati romani si maghiari pentru atacarea militara terorista a Romaniei in decembrie 1989 si semneaza: DECLARATIA DE LA 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA pentru atacarea militara terorista a romaniei in decembrie 1989, provocand REVOLTA de la Timisoara din 15 decembrie 1989 sustinuti de trupe NATO, GRU, agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB, VATICAN-BISERICA CATOLICA, ambasade straine occidentale, ISRAEL si AMERICA acreditate in Romania, agentii de presa straine ale actionarilor de la FMI , respectiv: CNN, NEWS VIS, BBC, EUROPA LIBERA si altele. www.partidulcivicmaghiar.com/Articol.asp?ID=27 si din 2004 fac parte din comisiile prezidentiale BASESCU INFRACTORUL SI TERORISTUL ROMANIEI care ataca romania si extermina poporul roman la ordinul actionarilor de la FMI. Membri in Comisia Prezidentiala; pentru Analiza Dictaturii Comuniste DIN Romānia si ministrul de externe TEODOR BACONSKY ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Ana... Vladimir Tismãneanu a fost numit de preºedintele Bãsescu īn funcþia de preºedinte al Comisiei. Din aceasta Comisie au mai fãcut parte: Sorin Alexandrescu, Mihnea Berindei, ĪPS Nicolae Corneanu (s-a retras cu cāteva zile īnaintea publicãrii raportului), Radu Filipescu, Paul Goma (a fost īnlãturat de Tismãneanu dupã numai 8 zile), Monica Lovinescu, Virgil Ierunca (decedat īnainte de finalizarea raportului), Sorin Ilieºiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragoº Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tãnase, Constantin Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile ºi Alexandru Zub. Comisii PREZIDENTIALE BASESCU alcatuite din mercenari si teroristi actionarii de la FMI impreuna cu generali NATO si GRU SOVIETIC in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU se pisa pe CONSTITUTIA ROMANIEI, pe toti romani, pe toti parlamentarii romaniei si pe toate PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA. Fabrica legi in 10 zile si CONSTITUTIA ROMANIEI dupa cum doresc actionarii de la FMI din AMERICA REGIONALIZAREA Romaniei si infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA, iar in R. MOLDOVA vor infiinta REPUBLICA PALANCA.. PUNCT. Creditele de la FMI se duc de 20 de ani la firmele actionarilor de la FMI -SOROS, EMIL HUREZEANU, TERODOR BACVONSKY, VLADIMIR TISMANEANU si alti, cum spune ILIE SERBANESCU in direct la TV: 80 de miliarde de euro din creditele de la FMI s-au dus la FORD, EADS, BECHTEL, AIRBUS, RENAULT si altele si sunt scutite de taxe si impozite de alte cate zeci de miliarde de euro. Dopresc sa fac precizarea ca pregatirea militara din UNGARIA pentru ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI a inceput in perioada martie si a tinut pana in decembrie 1989 si la care a participat personal SOROS actionar FMI si din cand in cand mai pleca in America sau la Londra la ION RATIU, adresa de contact, date si altele sunt mentionate in rapoarte KGB respectiv: Manchester Square, 18 Fitzhardinge Street, London W1H 6EQ UK si il inmforma pe ION RATIU de stadiul pregatirilor militare pentru atacarea Roimaniei pentru ca era bolnav si nu se putea deplasa la Budapesta, Ungaria. Soros conduce toata media din R. Moldova si o parte din media din Romaniei si are numeroase FUNDATII in ROMANIA si R. moldova cu care organizeaza actiuni si demonstratii de forta in strada. Soros este implicat in complotul pentru asasinarea PRINTESEI DIANA pentru ca lupta impotriva MINELOR ANTIPERSONAL, fabrica de armament la care actionarii de la FMI au actiuni. www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/o-gafa-de-neiertat~ni113m Romtehnica, la ordinul lui SOROS a incercat sa vinda mine antipersonal prin intermediul materialelor promotionale prezentate la Tirgul International pentru Sisteme de Echipamente pentru Aparare de la Chelsea, din sudul Londrei, cel mai mare tirg de profil din lume. Intentia Romtehnica ar fi una cit se poate de socanta deoarece minele antipersonal sint produse interzise prin lege in tara de peste Canalul Minecii, interzicerea acestora facind de altfel obiectul unei campaniei internationale duse de printesa Diana, iar Guvernul laburist facind din acest subiect una dintre profesiunile sale de credinta. Mai mult, atit Romania cit si Marea Britanie sint semnatare ale tratatului international de la Ottawa, de anul trecut, prin care folosirea acestui tip de arme a fost interzisa pe plan mondial. Asa fac actionarii de la FMI si ONU, implica Romania si poporul roman in afaceri de vanzari de arme catre grupari teroriste internationale si pe urma ATACA ROMANIA si spune ca ROMANIA sprijina TERORISMUL INTERNATIONAL, asa cum au facut cu gruparile teroriste FARC din Columbia cu care actionarii de la FMI si ONU ataca VENEZUELA si ECUATOR si acuza ROMANIA ca le vinde arme celor de la FRAC. Tot in Martie 1989 au inceput aplicatii militare comune maghiare -ruse -romane, iar armata rusa conducea armata Maghiara, aplicatii care au avut loc pe teritoriul romaniei si numerose tancuri sovietice au ramas pe teritoriul romaniei. In vara anului 1989 au fost invitati un grup ofiteri importanti romani la Budapesta, Ungaria printre care si VICTOR ATANASIE STANCULESCU si IULIAN VLAD piese importante ale LOVITURI DE STAT DIN DECEMBRIE 1989. In perioanda martie-decembrie 1989 in diverse centre de refugiati din Ungaria, respectiv DEBRECEN, BALATON si altele, se faceau pregatiri militare pentru atacarea militara terorista a Romanie la care participau refugiati romani si maghiari si erau invatati cum sa foloseasca STICLE INCENDIARE. Sticlele incendiare erau aruncate de refugiati romani si maghiari din randul doi sau trei, pentru ca militari romania sa nu vada ca ei vin pregatiti cu sticle incendiare sa-i atace. Misiunea era sa lase unitati de armata -militie sa se aproprie de ei si acestia trebuiau sa arunce din apropiere lor cu sticle incendiare asupra militarilor romani, lucru care s-a si intamplat si daca urmariti toate actiunile teroriste GDS in 16 - 21 decembrie 1989 si 13-15 iunie 1989 din Romania s-au facut cu ajutorul sticlelor incendiare. Puscasi marini si agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB si alti au folosit cartuse VIDIA impotriva civililor si militarilor, pentru a ucide cat mai multi cetateni romani pentru a creste presiunea asupra cetatenilor instigati de propaganda sionista EUROPA LIBERA, VOCEA AMERICI SI ALTELE sa-l atace pe Ceausescu si institutiile statului Roman pentru ca sa ajunga actionarii de la FMI-SOROS si membri EUROPA LIBERA, ulterior GDS in in institutiile statului Roman si acum dupa 20 de ani pun in aplicare ce au semnat in 16 iunie 198 la Budapesta, Ungaria. Semnatarii DECLARATIEI din 16 iunie 198 de la Budapesta, Ungaria au fost adusi din luna martie 1989 si au participat la pregatirea militara organizata si finantata de actionarii de la FMI cu ajutorul generalilor NATO si GRU SOVIETIC pentru atacarea Romaniei si au stat pana in luna decembrie cand au atacat militar terorist Romania in decembrie 1989. Raporteaza abuz de limbaj |
|
munteanu_elena 7 mesaje Membru din: 11/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 16:46
Un nou articol pe tema asta www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/151066/Rosia-Monta...
Se pare ca sunt si ONG-uri "pro-cianura". :
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 22:06
Se stie. Pe fondul unei societati divizate, oricine poate spera ca va inclina balanta in traista sa.
|
|
mihaitogor 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 15:51
De la: mariusr78, la data 2010-04-26 20:27:40Poate ca era mai bine sa specificati exact ce fel de tehnologie va folosi Gold Corporation la Rosia Montana. Lasati sa se inteleaga ca tehnologia cyanide-arsenic nu poate fi folosita pentru ca UE nu va accepta asa ceva. Imi pare rau dar nu sunt de acord. UE nu se va amesteca atata vreme cat tarile vecine cu Romania (cu precadere Ungaria) nu vor face reclamatii si lobby pentru a opri proiectul. Budapesta nu se va amesteca atata vreme cat raurile care vin din Romania si intra pe teritoriul ungar nu sunt contaminate cu arsenic si cianuri (povestea cu raul Tisa din trecut vor sa o evite pe viitor). Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 17:34
Poatarea cea mai pertinenta despre acest subiect. Luati aminte, ca asta e adevarul. referitor la subiect.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nicusor967 2 mesaje Membru din: 8/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:30
Forta ROMANIA!P.E. salvarea Romaniei in noua lege despre cianuri in minerit.SERVUS.UNIREA TUTUROR ROMANILOR NECESARA IN ACESTE MOMENTE DE HAOS GENERAL.
|
9am187145 1 mesaj Membru din: 6/05/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 14:08
mariusr78 imi pare sincer rau dar vorbesti aiureli...extractia aurului se realizeaza prin tehnologia CIP CIL (carbon in leach carbon in pulp) deci prin utilizarea unei saruri a acidului cianhidric cu absortie pe carbun activ...iar epurarea apelor reziduale se realizeaza prin cunoscuta metoda INCO SO2/air...Nu stiu daca cunosti componentele unei astfel de instalatii...Nu inteleg de ce e necesara criogenizarea solului? Cei care au proiectat iazul de decantare in care se realizeaza decantarea sterilului rezultat din extractie, singurul punct nevralgic al instalatiei, nu au prevazut o folie dintr-un geosintetic impermeabil, de ex o geomembrana cu grosimea de 1.5-2.0mm? In care din componentele unei astfel de instalatii exista pericolul de contaminare al solului? Pai hai sa-ti spun...O astfel de instalatie se compune din:
1.Uzina de preparare in care exista mori pt macinare, hidrocicloane, ciururi vibrante, pompe, etc si tancurile CIP CIL in care se realizeaza extractia propriuzisa a aurului 2.O conducta pentru transportul hidraulic al sterilului rezultat din extractie la iazul de decantare 3.O conducta pentru recircuitarea apei decantate in iaz pentru reutilizare in procesul tehnologic 4.Un iaz de decantare Bun si acum sa lamurim care din componentele astea prezinta pericol: Uzina de preparare? Nici vorba...e amplasata intr-o cuva din beton armat unde se colecteaza scurgerile din proces Conductele pentru apa decantata si pentru steril? Nici vorba...inainjte de punerea in functiune probabil se face o proba de presiune de rezistenta si pentru etanseitate...ca sa nu mai vorbim ca se proiecteaza dupa standarde cu cerinte fosrte stricte Iazul de decantare? Nici vorba daca la baza lui se executa un strat impermeabil din geosintetic... Deci vorbim de poluare cu cianuri fara sa cunoastem obiectul subiectului:-))) Mai exact si mai concret... Bun si urmatorul punct...Nu stiu daca cunosti, dar legislatia noastra prevede ca dupa incheierea exploatarii sa se realizeze ecologizarea zonei...deci proiectul de investitie este obligatoriu sa contina in anexa proiectul de ecologizare... Daca doresti detalii sint dispus sa discutam Sincer am uitat...mai exista cateva componente zic eu esentiale...tratarea hidromasei cu solutie de hidroxid de calciu pentru corectia pH-ului, pretratarea in uzina a hidromasei (injectie de O2, dozare metabisulfit de sodiu si sulfat de cupru, etc.) si o statie de epurare la iazul de decantare pentru evacuari accidentale in emisar unde: se realizeaza o tratare cu solutie de hidroxid de calciu, cu peroxid, sulfat de cupru, floculant si etc...o metoda INCO SO2/air imbunatatita... Raporteaza abuz de limbaj |
|
kyberion 9 mesaje Membru din: 7/12/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 17:23
mariusr78 nu a scris acel text, initial a fost publicat in Capital.ro de un bun prieten al meu cu care lucrez de ani de zile si care locuieste in Canada,aproape de locul unde Gabriel Resources si altii au facut exploatatii cu exact aceeasi tehnologie care doresc sa o foloseasca si in Romania. Pot sa garantez ca omul este foarte bine documentat si stie despre ce vorbeste.
Instalatia de criogenizare e necesara pentru a impiedica apa contaminata din iazul de decantare sa ajunga in panza freatica si sa contamineze toata zona. Se pare ca membrana aia mentionata de tine nu a fost chiar atat de eficienta altfel nu s-ar fi cheltuit miliarde cu instalatia de criogenizare care, repet, exista si mananca an de an din bugetul local al NorthWestTerritories. E un fapt real, nu discutie sterila despre ce s-ar intampla daca... De asemenea legislatia romana e apa de ploaie si praf aruncat in ochii prostilor. Cine crede ca firma exploatatoare va face investitii in ecologizarea sit-ului DUPA ce si-a luat aurul viseaza. E mult mai simplu sa se transfere profiturile si activele pe alte firme si sa se falimenteze firma care a semnat contractul caz in care ecologizarea va ajunge la bugetele locale sau ale statului. Singura solutie este ca pe timpul exploatarii sa se puna deoparte aceste fonduri si daca Gabriel Resources sau cine are acum licenta nu vrea, sa cheme pe altii ca doritori sunt pe lista. Dar cu tehnologii realmente ecologice, ca solutii exista. Daca sunt prea scumpe la momentul actual nu e nimic, aurul poate sa stea acolo foarte bine pana cand pretul aurul va face exploatarea viabila. Nu vom pierde nimic la afacerea ba din contra. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 22:21
Da, la finalul contractului, dupa TERMINAREA exploatarii, cum ii mai obligi sa se conformeze obligatiilor asumate ? Cu parghiile justitiei stam destul de slab iar demersurile internationale sunt anevoioase. Cat priveste raspunderea societatilor comerciale, nu mai discutam. Nici o garantie...dupa. Domnul de incredere cu "prietenii" nostri elefantii " din Canada nu ne-a convins.
|
|
tomi 34 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:33
1001 leacuri pentru 101 de boli. Poti si tu sa deprinzi arta autovindecarii... Vrei sa stii mai multe? ...Vei afla pe www.cartinaturiste.ro
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 15:55
De la: Tycu, la data 2010-05-01 11:34:40 Si care este solutia Ticule?Sa lasam PSD-ul s-o dea dea moca rusilor? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am173749 10 mesaje Membru din: 21/11/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 20:51
Cate locuri de munca se creaza? Oare numai acolo, intr-o zona cu interes national privind bogatiile lasate de Dumnezeu pentru locuitorii acestor locuri, cat si cu vestigii naturale si antropice terestre , se afla marea sansa de eliminare a somajului din judetele alba, Cluj, Hunedoara? Si cine sa ne fie salvatorul? Videanul cu profitorii de oriunde, Bocul cu incapacitatea sa manageriala a tarii sau ROMANUL INTELEPT URMASUL LUI IANCU. Personal, nu mai doresc inca un IAD generat in Muntii Apuseni. Striveste-i Doamne cu intelepciune pe hotii ROANIEI!
|
|
|

Restul va intra in buzunarele investitorilor
.Iar Romani ca de obicei se vor alege cu praful de pe toba
.si vor plati si oalele sparte
ce sa mai salvam?totul a fost deja vandut voi chiar nu a-ti observat?uite maine noi sa fim destepti si sa gasim o cale mai naturala de exploatare trebuie sa expropriem gold-ul care a devenit propietarul terenului de la suprafata si atunci sa vedeti voi pret de expropriere!!!!!!!!!!!!!!!!!nu ce a dat ei! la oamenii care s-au stramutat din ROSIA MONTANA! dar asta e o alta poveste care din voi stie ca acest zacamant de aur a facut parte din TEZAURUL ACESTEI TARI ADICA.............ROMANIA....gata nu il mai avem l-am dat !!!!!!!!!si cred ca si geologul zonei din epoca de dinainte de 1989 stia asta !nu este asa domnule VOICAN VOICULESCU?
sunt pe masura.