Info
x
Care credeti ca e sensul vietii?
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:14
De la: _KARPOV, la data 2010-10-09 00:45:16 De la HUNguri
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 00:32
Sensul vietii este neclar...Daca ar fi sa ne luam dupa religii ar insemna sa ne mutam din nou si iarasi....in pesteri...Daca ne luam dupa cum simtim iar nu este bine...Suntem dominati de instincte...Ar trebui poate sa incercam sa ghicim...Cred ca sensul vietii noastre este sa cautam sa intelegem universul...Acesta incearca sa ne comunice ceva sau poate este incercarea lui de a-si deschide un drum spre cunoasterea sa...A deschis o cutie a Pandorei....sigur si noi ...in timp ,vom evolua....Va veni o vreme cand noi vom fi intr-un patratel al cunoasterii universale...vom fi considerati ca fiind primii care au inteles cate ceva despre univers...vom fi priviti ca niste ciudatenii...Atunci ....daca vom mai exista ...printr-un colt uitat din univers...vom constientiza cat de primitivi am fost...suntem si vom fi....Va veni un timp in care noi nu vom reusi sa mai depasim anumite bariere....un timp ,in care locul nostru va fi luat de urmatoarea specie....cu mult mai inteligenta decat noi....Va fi un salt pe care sa speram ca-l vom constientiza ...un pas pe care daca nu-l vom face in mod rational...vom fi desfiintati ca specie....Atunci se va vedea ca dumnezeu nu are niciun rol si ca nu ne vom putea sprijini decat pe noi insine....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243772 6 mesaje Membru din: 21/11/2010 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 08:34
De la: tell, la data 2009-04-14 19:49:35sensul vietii este VIATA insasi! Cercetătorii italieni de la Universitatea din Florența au descoperit că bărbații care fac mult sex sunt mai sănătoși și mai longevivi. La studiul condus de profesoara Emmanuele Jannini au participat 4.000 de reprezentanți ai sexului tare, de diverse vârste. S-a concluziont că bărbații care au o viață amoroasă bogată alături de partenera lor tind să nu își caute amante, deoarece sunt fericiți și împliniți în viața de cuplu. Mai mult, aceștia sunt mai sănătoși, au mai puține probleme cardiovasculare și trăiesc mai mult. Motivul longevității ar fi testosteronul, care se regăsește în cantități mai mari în cazul celor care fac sex mai des, acesta ajutând la sănătatea cardiovasculară. Mai mult, cei care fac mai puțin sex sunt mai depresivi și tind să se îmbolnăvească mai ușor și mai grav. Rezultatele studiului au fost prezenate în cadrul unei conferințe care a avut loc zilele acestea în Modena. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 14:19
Filozofii total neintelepte... Pentru a vedea ce suntem, de unde ne tragem, unde tindem sa mergem, e
bine sa descoperim scrierile sacre, Ezoterism, adica tot ce marii initiati au dezvaluit omenirii, inainte si sfarsind cu Isus . Un inceput ar fi informatiile date de Greg Bradon - punctul zero- Centura Fotonica, Calendarul Maias, Scrieri ale Initiatilor Tibetani, ale lui Edgar Cayace, Rudolf Steiner, Paul Brunton si multi altii. Restul e ignoranta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 16:03
Tocmai ezoterismul este in faza de micsorare. Exoterismul este in ascensiune. Asta e.
Nu inseamna ca acele invataturi sa le uitam. Din contra. Sint f valorose. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1257 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 16:11
Hai sa nu fim aroganti...nu stim nimic...da nimic...de unde venim...incotro ne indreptam...ce va fi in viitor...habar nu avem... la vreme cu previzionarea ne mai pricepem pe citeva zile...da cu noi...?...nimic...DEOCAMDATA !
|
Fosta membra 9am.ro 442 mesaje Membru din: 10/11/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 16:26
sensul vietii....dragilor.viata tare cred ca inseamna acum.
cred ca trebuie sa ii gasesti sensul in fiecare clipa pentru ca altfel risti sa te pierzi. iar viata nu inseamna sa gasesti un sens pentru viitor,ci pentru acum restul ..il vom afla oricum
|
9am243786 13 mesaje Membru din: 22/11/2010 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 06:33
De la: nuskin, la data 2009-04-14 17:24:22Odata cu trecerea anilor si a acumularii diverselor experiente si experimente traite am ajuns la intrebarea clasica: Care e sensul vietii mele? De aici deriva alte intrebari precum "cine sunt eu?"; "de unde vin si incotro ma duc?" si "care e menirea mea pe pamant.?" Sa traiesti din plin ! Raporteaza abuz de limbaj |