Info
x
Care credeti ca e sensul vietii?
|
Fosta membra 9am.ro 3484 mesaje Membru din: 3/06/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 19:41
De la: herra, la data 2010-07-12 19:38:52aha, deci asta-i sensul vietii.....banuiam io.....
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 11:12
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-12 19:29:09si tot au murit pana la urma mda ! frumoasa si plastica exprimarea ta : "cum pierzi timpul pe drum ...." si corecta ,pe deasupra ,dar as vrea sa spun ca nimic din lumea cunoscuta noua, nu ne da dreptul sa credem ca Moartea e definitiva ! tot ce zicem ca "moare", renaste sub o forma sau alta, in primavara urmatoare, de ex. Raporteaza abuz de limbaj |
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 13:41
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-12 19:29:09si tot au murit pana la urma Ne nastem, crestem...muncim, deci lasam umbre...depinde de noi cate si ce fel... Moartea nu este un sfarsit ...Moartea este un inceput al sfarsitului... Si daca treci prin viata ca rata prin apa... ... Devina o problema personala... etc...Multe flori= Multe realizari
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 23:30
De la: 9am178850, la data 2010-07-13 13:41:47De la: tobadornottobad, la data 2010-07-12 19:29:09si tot au murit pana la urma
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 22:53
Madalina si-a incheiat scopul vietii ei pe pamant. Dumnezeu sa-i dea pacea sufletului ei, poate zbuciumat cat a existat printre noi. E greu sa judecam aceste cazuri dar orice explicatie trebuie gasita in destin. Cand alegi in mod constient sa nu mai traiesti, cred ca este o determinare
dincolo de ratiunea de a trai. Cred ca sunt doua categorii de fiinte umane care-si inteleg scopul existentei: - prima- cea care este determinata de acumularile materiale si de placerile de orice natura, - a doua- aceea care pune mai presus progresarea spirituala in tot ceea ce fac si daruiesc, printre care si Madalina. "Fata draga nu fi trista, fiindca e pacat,,," Und' te-ai dus nu mai exista, chin adevarat... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 23:04
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-14 22:53:59Madalina si-a incheiat scopul vietii ei pe pamant. Dumnezeu sa-i dea pacea sufletului ei, poate zbuciumat cat a existat printre noi. E greu sa judecam aceste cazuri dar orice explicatie trebuie gasita in destin. Cand alegi in mod constient sa nu mai traiesti, cred ca este o determinare DUMNEZEU SA O IERTE SI SA SE ODIHNEASCA IN PA CE ! regret nespus aceasta pierdere .
GINA
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 01:02
|
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 08:02
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-14 22:53:59Madalina si-a incheiat scopul vietii ei pe pamant. Dumnezeu sa-i dea pacea sufletului ei, poate zbuciumat cat a existat printre noi. E greu sa judecam aceste cazuri dar orice explicatie trebuie gasita in destin. Cand alegi in mod constient sa nu mai traiesti, cred ca este o determinare m-ai uluit cu aceasta postare ! cum a pus "mai presus progresarea spirituala in tot ce fac si daruiesc " ? Doamne, Emile, ce a facut ea e o monstruozitate ! ce le-a facut ea familiei si karmei personale, e o nenorocire ! a "daruit "familiei Zbucium si durere si o intrebare care va fi vesnic prezenta in mintea lor : de ce ? daca-i reusea tentativa de sinucidere programata in ziua de nastere a fiului ei de 1 an, toata viata copilul ala, nu-si sarbatorea ziua de nastere ,ci comemorarea sinuciderii mamei sale ! frumos , bun si folositor cadou ,ce sa zic ! .....cit despre karma ei, nici nu vreau sa ma gindesc ce si-a pregatit ! a fost orgoliul ei atit de mare, dorinta ei de a vorbi despre ea o tara-ntreaga, incit si-a sacrificat propriul copil ? asta inseamna Dragostea de mama si sacrificiu de sine ptr . puiul de om pe care l-ai adus in lume ? strimba intelegere ! si, ca sa va dau motiv de suparare pe mine, am sa mai spun ca NU sunt de acord cu promovarea, celebrarea acestei monstruozitati de catre toate caile massmediei, tocmai ptr. ca asta a fost scopul actiunii ei.....in rest, vorbe goale ! gestul ei a fost INUMAN - MONSTROS - DIABOLIC ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 11:45
Viata are un singur sens : sa-i gasesti un sens.
|
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 16:11
De la: gabigabi, la data 2010-07-16 08:02:22De la: emil_pislaru, la data 2010-07-14 22:53:59Madalina si-a incheiat scopul vietii ei pe pamant. Dumnezeu sa-i dea pacea sufletului ei, poate zbuciumat cat a existat printre noi. E greu sa judecam aceste cazuri dar orice explicatie trebuie gasita in destin. Cand alegi in mod constient sa nu mai traiesti, cred ca este o determinare Pentru suferintele care le-a lasat in urma, nu pot sa nu fiu de acord cu tine. Ea a venit pe lume sa aduca si bucurii prin cantecele sale. Se pare ca sensibilitatea ei excesiva, pe un fond psihic labil, a d epasit capacitatea ei rationala, si poate cum spui, i-a exacerbat orgoliul de a parasi aceasta lume, mizand pe efectele tragediei sau dramei ei; regretele familiei, popularizarea masmediei si altele. N-a fost o fiinta nrationala. Ser pare ca ar fi spus cuiva ca ea vrea sa moara tanara. Daca n-a fost o suferinta fizica insuportabila( presupunand o psihoza de lactatie0, atunci intrebarea este:De ce nu si-a luat zilele cand era singura? Ar fi adus suferinta doar parintilor |
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 09:34
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-17 16:11:09De la: gabigabi, la data 2010-07-16 08:02:22De la: emil_pislaru, la data 2010-07-14 22:53:59Madalina si-a incheiat scopul vietii ei pe pamant. Dumnezeu sa-i dea pacea sufletului ei, poate zbuciumat cat a existat printre noi. E greu sa judecam aceste cazuri dar orice explicatie trebuie gasita in destin. Cand alegi in mod constient sa nu mai traiesti, cred ca este o determinare buna dimineata, Emile ! cu ultima ta fraza ai anulat-o pe prima si astfel, imi dai dreptate cu suferintele lasate-n urma ! .....dar, da, asta i-a fost karma....m-am mai gindit si asa-i ! ca si karma celor din familia ei care, cine stie ce platesc acum ,prin aceasta durere ! ....in schimb ,nu-mi dau seama in ce fel va conduce la evolutia ei spirituala, aceasta sinucidere.....in sfirsit, nu putem sti cu adevarat ce si cum, noi doar comentam dindu-ne cu presupusul ! |
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 09:41
pfoaiiii ! scuze, Emile ! caldura mare, mon cher si n-am vazut ca prima ta fraza NU ma contrazice ci, din contra ....scuze ! ....daca teoria karmei este adevarata si sufletul ce se pregateste de intrupare isi cauta viitoarea mama ce-l va aduce pe lume , atunci el deja stie ce-l asteapta si accepta acea "soarta" ,tocmai ptr. ca prin ea isi "arde" propriile greseli facute in vietile sale anterioare !
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:18
De la: gabigabi, la data 2010-07-18 09:41:31pfoaiiii ! scuze, Emile ! caldura mare, mon cher si n-am vazut ca prima ta fraza NU ma contrazice ci, din contra ....scuze ! ....daca teoria karmei este adevarata si sufletul ce se pregateste de intrupare isi cauta viitoarea mama ce-l va aduce pe lume , atunci el deja stie ce-l asteapta si accepta acea "soarta" ,tocmai ptr. ca prin ea isi "arde" propriile greseli facute in vietile sale anterioare ! S-o crezi tu ....
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:41
De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 10:18:05De la: gabigabi, la data 2010-07-18 09:41:31pfoaiiii ! scuze, Emile ! caldura mare, mon cher si n-am vazut ca prima ta fraza NU ma contrazice ci, din contra ....scuze ! ....daca teoria karmei este adevarata si sufletul ce se pregateste de intrupare isi cauta viitoarea mama ce-l va aduce pe lume , atunci el deja stie ce-l asteapta si accepta acea "soarta" ,tocmai ptr. ca prin ea isi "arde" propriile greseli facute in vietile sale anterioare ! s-o cred eu....ce, adica ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:53
De la: gabigabi, la data 2010-07-18 10:41:56De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 10:18:05De la: gabigabi, la data 2010-07-18 09:41:31pfoaiiii ! scuze, Emile ! caldura mare, mon cher si n-am vazut ca prima ta fraza NU ma contrazice ci, din contra ....scuze ! ....daca teoria karmei este adevarata si sufletul ce se pregateste de intrupare isi cauta viitoarea mama ce-l va aduce pe lume , atunci el deja stie ce-l asteapta si accepta acea "soarta" ,tocmai ptr. ca prin ea isi "arde" propriile greseli facute in vietile sale anterioare ! Teoremele si teoriile alea ....ale lui gabi....Tu trebuie sa crezi doar ce spun eu ...eu vin din neant si iti transmit tot ceea ce trebuie sa stii ! Eu sunt real ,nu dumnezeul tau sau teoriile de mai sus ...ti-am dovedit ca fac minuni ,transmitandu-ti niste litere in calculatorul tau ....de la o distanta mare ...din constelatia Andromeda ....Asa ca trebuie sa mi te supui ...ca de nu dai de
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:53
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 14:49
De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 10:53:03De la: gabigabi, la data 2010-07-18 10:41:56De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 10:18:05De la: gabigabi, la data 2010-07-18 09:41:31pfoaiiii ! scuze, Emile ! caldura mare, mon cher si n-am vazut ca prima ta fraza NU ma contrazice ci, din contra ....scuze ! ....daca teoria karmei este adevarata si sufletul ce se pregateste de intrupare isi cauta viitoarea mama ce-l va aduce pe lume , atunci el deja stie ce-l asteapta si accepta acea "soarta" ,tocmai ptr. ca prin ea isi "arde" propriile greseli facute in vietile sale anterioare ! Caldura mare.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3484 mesaje Membru din: 3/06/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 15:06
foarte
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 15:23
De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 10:53:03De la: gabigabi, la data 2010-07-18 10:41:56De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 10:18:05De la: gabigabi, la data 2010-07-18 09:41:31pfoaiiii ! scuze, Emile ! caldura mare, mon cher si n-am vazut ca prima ta fraza NU ma contrazice ci, din contra ....scuze ! ....daca teoria karmei este adevarata si sufletul ce se pregateste de intrupare isi cauta viitoarea mama ce-l va aduce pe lume , atunci el deja stie ce-l asteapta si accepta acea "soarta" ,tocmai ptr. ca prin ea isi "arde" propriile greseli facute in vietile sale anterioare ! biiiine mai, fiu al lui Cronos, bine ....tine-o p' a ta si lasa -ma pe mine cu ale mele ! P.S . cum a fost la Sinaia ? ai vazut ce figura esti ? m-ai intrebat si tot intrebat si eu ti-am povestit cum e cu gazda mea si pina la urma ai ajuns la Sinaia....de-mi spuneai ca vrei acolo, aveam si acolo un loc fain de stat, chiar sub padure ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 15:29
De la: nastasemihail, la data 2010-07-18 14:49:51De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 10:53:03De la: gabigabi, la data 2010-07-18 10:41:56De la: _KARPOV, la data 2010-07-18 10:18:05De la: gabigabi, la data 2010-07-18 09:41:31pfoaiiii ! scuze, Emile ! caldura mare, mon cher si n-am vazut ca prima ta fraza NU ma contrazice ci, din contra ....scuze ! ....daca teoria karmei este adevarata si sufletul ce se pregateste de intrupare isi cauta viitoarea mama ce-l va aduce pe lume , atunci el deja stie ce-l asteapta si accepta acea "soarta" ,tocmai ptr. ca prin ea isi "arde" propriile greseli facute in vietile sale anterioare ! caldura mare, mon chericilor ,dar macar eu recunosc si nu ma sfiesc sa-mi cer scuze cind am gresit ! ....o felie de pepene dulce,zemos si rece ,de la mine ptr. voi !
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 16:53
De la: gabigabi, la data 2010-07-18 09:41:31pfoaiiii ! scuze, Emile ! caldura mare, mon cher si n-am vazut ca prima ta fraza NU ma contrazice ci, din contra ....scuze ! ....daca teoria karmei este adevarata si sufletul ce se pregateste de intrupare isi cauta viitoarea mama ce-l va aduce pe lume , atunci el deja stie ce-l asteapta si accepta acea "soarta" ,tocmai ptr. ca prin ea isi "arde" propriile greseli facute in vietile sale anterioare ! Perfect spus. Astea sunt principiile Karmei. Voi mai face cateva precizari, vad ca tu ai destule cunostinte in domeniul Spiritual. Am citit o carte a unui medic psihiatru care a facut peste 200 de experente in regresie hipnotica. Am ramas uluit(vorba ta) de declaratiile subiectilor. Nu se poate spune ca a fost o excrocherie, aranjand cu subiectii tot ce sa spuna. Pe de alta parte subiectii nici n-au cum sa memoreze toate raspunsurile si intrebarile la care sa raspunda. Apoi regresia hipnotica a fost folosita si in alte parti ale lumii nu numai in Europa. Despre Hipnoza nu mai este nici un secret, unul la mie daca nu raspunde la hipnotizare. Regresia hipnotica inseamna trimiterea spiritului cu multe vieti in urma. Concluziiloe au fost aceleasi. Persoane care nu s-au cunoscut, situate in diferite puncte pe glob, au declarat evenimente din vietile anterioare, cu precizie: locul nasterii, oras, localitate, strada, nume de familie, altele din ultima viata, calatorind, au recunoscut locul, etc. Supuse hipnozei au declarat numele parintilor, care au fost verificate in registrele administratiilor, sau gasite pe pietrele funerare. Privitor la lumile paralele, unde ajung spiritele, au fost descrise aproape identic ca acelea descrise de catre marii Initiati. In functie de nivelul de vibratie, spiritele, dupa moartea corpului fizic, ajung fie in astralul inferior, fie in astralul superior. Ori unde ajung sunt intampinate de spirite indrumatoare care le arata cartea vietii lor, cu tot ce au gresit sau cu ce au facut bine. Acolo sunt indrumate si pregatite pentru o noua revenire spre a-si imbunatati karma. In final, alegerea este tot a spiritului care se va reincarna, deoarece nici ele nu pot incalca Legea Liberului Arbitru. Daca n-as fi citit si alte carti in domeniu, as fi fost reticent. Dau aici cateva exemple de autori in domeniu si deveniti adepti ai filozofiei Orientale, adepti ai Initiatilor Tibetani. Rudolf Steiner, Edgar Cayce, Neale Donald Walch, Paul Brunton. La noi cel mai renumit Prof, Scarlat Demetrescu, Ilie Cioara. Paul Brunton in cartea sa India Secreta dezvaluie multe din invataturile primite de la Initiatii Indiei. Reporter fiind, sceptic in filozofia orientala, s-a dus cu ideile lui si s-a reintors cu ale lor. De altfel unii din cei mai mari initiati i-a spus ca el a fost destinat sa cunoasca aceste taine si de aceia i le marturiseste, fiind vorba de cunostinte esoterice care nu sunt dezvaluite profanilor. Sa nu uitam ca si Isus se adresa multimilor si apostolilor prin parabole. Scrieri orientale atesta prezenta si initierea lui Isus in Tibet, Chiar cunoscutul Sundar Sign, increstinat la chemarea lui Isus a declarat asta. Se trag cateva concluzii: - Viata pe pamant este o experienta in scopul progresarii spirituale atat de inalta incat sa ne intoarcem la sursa- Spiritul Divin - de unde am fost toti creati. Aceste repetitii se produc pana se infaptuieste obiectivul final. Dumnezeu s-a manifestat prin Creatie si nu se poate nega, Iubindu-Se pe Sine nu-si poate distruge Creatia, inclusiv pe fii Sai. Pentreu a da aceasta posibilitate a creat Legea Liberului Arbitru ca omul sa ia decizia intoarcerii la El sau decaderii in materie. _ Viata ne-a fost daruita, ne-o putem face frumoasa prin gianduri si fapte bune. N -avem dreptul sa luam ce nu am creat. Este o mare greseala(pacat, vorbind biblic) pentru un suflet in viata sa, care ia decizia sa si-o curme. Este o cadere in vibratie joasa, o involutie spirituala. Madalina a castigat gloria falsa in aceasta viata, dar ea este efemera, spiritului ei nu-i foloseste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 16:58
erata: citeste; pe fiii Sai
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 22:54
" Sensul vieții? Să urcăm cu consecvență la înălțimea ființării întru solidaritatea umană autentică , eminamente creatoare , mai sus decât Turnul Babei al încurcării limbilor și mai ales al demonicei încurcări a religiilor. "
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:28
buna dimineata de luni, voua tuturor participantilor pe acest topic ! sa aveti o saptamina implinita !
@emil , primul cu care "m-am intilnit " pe acest subiect, a fost Scarlat Demetrescu si am sorbit cu sufletul ce spunea el acolo si, in sfirsit, cineva imi raspundea la niste intrebari ....pe masura ce m-am intilnit si cu ceilalti scriitori enumerati de tine , am rasuflat din rarunchi, zicindu-mi : asta-i ce lipsea ! acum totul era rotund ! avea o noima, un inteles, un scop , un SENS ! -karpovul mi-a zis sa las teoriile astea ca-s aiureli si nu o data i-am spus ca daca ar intra un pic si in aceste "teorii ", ar putea gasi niste explicatii Logice- caci totul este logic- ptr. ceea ce traieste ,deschizindu-i o alta perspectiva asupra rostului vietii noastre ! - de altfel, faptul ca sinuciderea este considerata un pacat si sinucigasii nu primesc DEZLEGAREA , denota ca si Biserica, desi neaga cu tarie reintruparea, STIE ca-i asa, dar din ratiuni "politice" ,neaga ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:38
De la: adakaleh, la data 2010-07-17 11:45:55Viata are un singur sens : sa-i gasesti un sens. Sensul vietii fiecaruia este nestiut de nimeni, fiecare avem un rost in viata de pe pamant ,cred mai degraba s-ar numi iadul prjn care trebue sa razbatem,sa ne purificam si sa putem merita sa trecem in lumea spirituala , fara de compromisuri si de indoieli! Raporteaza abuz de limbaj |
|
tobadornottobad 1292 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:54
De la: 9am045616, la data 2010-07-19 08:38:07De la: adakaleh, la data 2010-07-17 11:45:55Viata are un singur sens : sa-i gasesti un sens. wow, asta-i profunda rau!
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 18:24
De la: 9am045616, la data 2010-07-19 08:38:07De la: adakaleh, la data 2010-07-17 11:45:55Viata are un singur sens : sa-i gasesti un sens. mai mult ca sigur ca eu nu stiu care-i rostul tau pe lumea asta, dupa cum nici tu nu-l sti pe al meu sau al altui om .....in schimb, mai devreme sau mai tirziu ,de esti atent la ce ti se-ntimpla si cauti explicatii ....ti se mai intimpla sa te intilnesti cu o carte sau un om ,ce-ti spune ceva.....mai visezi un oaresce vis ce te pune pe ginduri atunci, ai sansa sa incepi sa-ti intelegi sensul vietii tale ! ai dreptate spunind de iadul pe care-l traversam si ce trebuie sa facem ca sa iesim din el , asa-i ! devreme ce dind crezare ispititoarelor vorbe ale sarpelui l-am urmat pe el ,parasind Raiul si coborind in imparatia ispititorului , acum avem posibilitatea sa CUNOASTEM pe propria piele ! .....cind eram fericiti si perfecti ,traind in starea de RAI ,am vrut mai mult....mai mult.....mai mult !
|
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 08:27
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-19 08:54:25De la: 9am045616, la data 2010-07-19 08:38:07De la: adakaleh, la data 2010-07-17 11:45:55Viata are un singur sens : sa-i gasesti un sens.
|
9am208923 8 mesaje Membru din: 21/07/2010 |
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 00:16
De la: tell, la data 2009-04-14 19:49:35sensul vietii este VIATA insasi! Viata ,este o lupta din care trebuie sa iesi mereu invingator !
|
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 21:47
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-19 08:54:25De la: 9am045616, la data 2010-07-19 08:38:07De la: adakaleh, la data 2010-07-17 11:45:55Viata are un singur sens : sa-i gasesti un sens.
|
|
|