back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Maghiarii sunt in agonie de ziua romaniei

 


 
Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
 
alexandragrin

32 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 11:59

Marko Bela a declarat ca maghiarii nu se pot bucura de Ziua Romaniei deoarece pentru ei aceasta zi este foarte trista. "Trebuie sa intoarcem roata istoriei. Sa fim uniti in orice clipa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Ne doare Trianonul, dupa alegeri e sarbatoarea nationala a Romaniei, dar evenimentul nu ne bucura, ne doare, pentru ca acea intorsatura a istoriei a insemnat 70 de ani de agonie. Nimeni sa nu ne ceara sa ne bucuram de aceasta zi, dar o respectam" - declaratia lui Marko.

ei bine...despre asta ce parere aveti?

Cititi aici articolul : www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/112113/Ziua-Romaniei-82...


ciprian_pop

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:45

Ungurii tot spera la revenirea imperiului lor de mult apus. Sunt de-a dreptul patetici nu vad ca au ajuns niste nevolnici frustrati. Sunt ai nimanui, nici macar "fratii" lor din Ungaria nu-i vor. Pot sa viseze in continuare o sa se trezeasca intr-o zi din visul lor si o sa realizeze sa-si accepte conditia de etnie TOLERATA in Romania. Le doresc vis frumos ca pe urma urmeaza realitatea. :)))))


stefan70gabriel

6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Mures

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:50

As fi curios daca cel care a avut parerea a ar trebui mai multi ca Vadim, duminica ii va da votul acestuia sau REPREZENTANTULUI partidului PRM IN COLEGIUL UNDE VOTEAZA!
Mesajul conducerii UDMR nu trebuie luat in tragic prin obiectivele mentionate, ci trebuie evidentiate aspectele ELECTORALE ale mesajului. De frica raspandirii voturilor maghiarilor si altor partide maghiare sau independenti, au avut nevoie de un mesaj UNIFICATOR al vointei maghiarimii.
Chiar daca au gura mare, sa stiti ca oamenii de rand sunt pasnici si buni cetateni ai Romaniei.
Si apropo, LA MULTI ANI tuturor ROMANILOR !!!


costika_luk

3 mesaje
Membru din: 26/11/2008
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:53

il compatimesc,,,,, nu stie istorie noi ii alegem ne meritam soarta...........daca nu cascam


jollybest1

8 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:10

nu ungurii care traiesc in Romania sunt devina ci noi ca i-am lasat pe cei de la UDMR sa faca ce vor, ce a declarat omul ala e o prostie, sa se duca in tara lui sa se bucure de ziua lui nationale. UDMR-ul se joaca cum vrea la noi in tara si asta numai din cauza idiotilor de la putere (sa traiti bine).


sopfos1

16 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:10

NU am nimic cu ungurii din Romania. Ar face mai bine cum sunt priviti de ungurii din Ungaria. SI DOMNILOR CARE ISI FLUTURA ZDRENTELE ASA ZISEI LOR ISTORII NATIONALE LE PROPUN UN TARG: LE DAU TRANSILVANIA SI CE MAI VOR EI PE ICI PE COLO,,,DACA ROMANIEI I SE DA TERITORIILE PE CARE LE-A AVUT PRIMUL STAT DAC CENTALIZAT SI INDEPENDENT CONDUS DE BUREBISTA. MAI VOR ISTORIE DOMNII DE LA IUDMREE? II ASTEPT CU DOVEZI ISTORICE.


teodor_cionca

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:29

Sunt nou pe acest forum. Dar sunt unul dintre romanii care se simt deranjati de ce fac jigodiile astea prin tara. In loc sa ne concentram la problemele social economice pe care le avem si le vom avea in 2009 mai trebuie sa avem grija si de sovinii astia. Personal recomand lui Marko Bella sa mai citeasca putina istorie si apoi sa discutam ce au pierdut ei la Trioanon. Au pierdut ce nu au avut niciodata. Putina istorie universala pentru toti magiarii !!
Trebuia sa ia exemplu de la noi nenorocitii astia cand ne-au chemat sa-i conducem dupa destramarea imperiului Austroungar si nu ne-am amestecat , la fel cand i-am ocupat si i-am eliberat dupa doar cateva zile. Ar trebui extirpati din Romania.
Noi toti putem face ceva asa ca nu mai stati acasa la alegeri sa mergem la vot si sa alegem Romani sa ne conduca tara fara sovini.


dserjinsky

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:31

Eu nu inteleg nimic.. Cum isi poate permite acest asemenea vorbe ? A tinut un discurs frumos in limba romana stiind ca va fi publicat, dar toate actiunile lor nu fac decat sa instige la ura si la alte grozavii. Eu ma intreb de ce se permite asa ceva? De ce ei merg totusi toti la vot, iar noi romanii nu ? Eu sunt din cluj si am trait cu indignare sa vad ca UDMR iasa partidul numarul 2 dupa alegeri.. si de ce ? Pentru ca ei au mers toti, iar romanii au mers doar 28% .. trist..si poate ca ne trezim azi maine cu un presedinte ungur.. in fine..

De ce exista firme infiintate de unguri, in care sunt angajati doar unguri ? Nu ca as vrea sa lucrez intre ei, dar mi se pare sfidator si strigator la cer... de unde atata prostie ?? Of, nici nu imi gasesc cuvintele de indignare.. dar pana cand oare le mai permitem si pana cand ii mai lasam ??

Cred ca romanii sunt mai vinovati prin faptul ca nu iau atitudine, decat maghiarii care fac propaganda asta stupida !

"Daca te crezi prea destept pentru politica, nu te mira ca vei fi condus de prosti !!" (Platon)


stefan_bzt

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:32

Domnilor traiti in trecut! Sunteti niste comunisti desavarsiti! Sa va luati de mana cu Bulgaria si cu Rusia!
Asa ceva in secolul XXI nu se poate! Daca doriti astfel de lucruri duceti-va in pustiu si mancati-va intre voi!
Nimeni din Europa nu vine cu astfel de pretentii penibile ca voi!
Romania este a noastra toata ( Transilvania Moldova si Muntenia).
Nici macar nu va stiti trecutul istoric bine, nu luati in seama izvoarele si alte surse in care se mentioneaza clar statutul vostru si al romanilor.
Greseala noastra este ca am fost prea toleranti cu ei!
Astfel de oameni nu au ce cauta a trai alaturi de noi in societate!
Cu respect pentru toti!

Am terminat facultatea de istorie si stiu foarte bine care e porblema cu Ungaria si problema cu Romania.Am preferat sa nu intru cu detalii istorice pentru ca oricum ii 'BATEM LA FUNDULET" pe unguri cu istoria noastra din toate punctele de vedere.

Stefan Buzatu


motanelyamyam

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:37

unde eshti tu Antonescule!!!!!!!!!!!
ash vrea ca inainte sa mor ( peste 50 ani macar ) sa vad Romania curatzata de asemenea jigodii. in lagare de munca fortzata cu ei sa munceasca cu mainele pt Romania asha cum muncesc cu gura pentru Ungaria.


miky_brro

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:51

Mi se pare incredibil de revoltator! Li se cere romanilor sa nu faca discriminari, dar ei au voie...Si "inaltimea sa" cand a tinut faimosul sau discurs in magheara, ce a crezut? ca nu vor exista translatori? Oricum, eu personal sunt scarbita de toti...


giubalcaionut

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:53

Nu stiu ce cauta UDMR in parlamentul Romaniei, ar trebui sa aiba un singur reprezentant in parlament, cum au si alte nationalitati sau etnii, ca de exemplu romii care sunt cea mai mare minoritate din Europa si sunt cel putin la fel de multi ca si maghiarii in tara noastra, si au un singur reprezentant in Parlament, Nicolae Paun, si sunt mult mai marginalizati si batjocoriti decat ceilalti. Ar trebui sa se ia masuri in privinta asta, sa se faca un referedum sau sa se voteze o lege prin care minoritatile sa nu aiba mai mult de un reprezentant in Parlament. Romanii au partid in Ungaria, si daca nu, de ce oare? Cat o fi Becali de taran, vulgar, cioban, etc, eu mi-as dori sa faca pragul in detrimentul UDMR-ului. Acum cativa ani de ziua nationala a Romaniei, un deputat al UDMR a purtat doliu la mana in Parlamentul Romaniei, eu unul ii rupeam gatul, aici in tara noastra, in Parlamentul Romaniei, de Ziua Nationala a Romaniei sa se poarte doliu, Bravo Voua ROMANI, va meritati soarta, sau mai bine zis ne-o meritam. O tara atat de frumoasa, atat de bogata, dar sincer pacat ca e locuita, si mai ales de natia asta noastra, locul nostru e undeva prin Africa. Sincer mergeti la vot pe 30 noiembrie si votati ceva mai bun. Personal cand eram mic impartaseam doctrina socialista, crescand, am 21 de ani, am vazut ca nu se poate sa fim egali, si Liberalismul dicteaza politica, economia si tot ce misca pe glob, voi vota PNL, pt ca au furat cel mai putin dintre cele 3 mari partide. Locul 1 la hotie: PSD; Locul 2: PD-L; Locul 3: PNL. Mi-as dori sa intre si PNG-ul, sa faca pragul 5%, dar din pacate am doar un vot, depinde de voi Ce Alegeti? Cred ca va meritati Soarta.


alx_88_andra

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:58

Uffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!deci...am fost week-end-ul trecut in Miercurea ciuc si in Tusnad........e ingrozitor.......!!!!..........E revoltator sa fii in tara TA,sa fii ROMAN si sa nu poti vorbi in romana pt k esti privit urat sau cica nu esti inteles.......sau se prefac ca nu pricep....Daca intrii intr-un restaurant sau magazin si vrei sa cuperi ceva si nu stii maghiara la fel...parca ai fi invizibil...Vinovatii insa in acest caz sunt romanii care locuiesc acolo pt k s-au complacut in situatia asta......atata timp cat accepta ca in scoala sa invete limba maghiara si sa-si uite originea....Cel mai bine ar fi ca ungurii care nu stiu sa respecte si nu le convine la noi in tara sa plece d unde au venit.....Oricum dau dovada de prostie...mai ales cei din TUsnad si din toate zonele turistice....in primul rand sunt obligatii sa vorbeasca intr-o limba de circulatie internationala...Ca sa nu mai pun la socoteala k ar trebuii sa vorbeasca in romaneste macar din bun simt......dak vor ungureste sa s duca in.....tara lor...asta ca sa folosesc un limbaj cenzurat...

AAAAA!!!si sa nu s inteleaga gresit..nu am nimic cu ungurii din Ungaria....


laburel

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:32

Acesti lideri maghiari insetati dupa aceasta aberatie numita autonimie...nu e decat gresita impresie pe care si-au facut-o in urma tolerarii acestu-i partid de catre guvernul roman prin democratie, a acestei etni care sincer sa fiu nici nu ma obosesc sa-i inteleg,iar daca vreun guvern cumva greseste intratat sa le favorizeze planul malefic, adevaratii cetateni ai aceste-i tari se vor rascula iar obiectivul lor va fi de a termina odata pentru totdeauna prostiuarele astea si tin sa-i informez pe aceasta cale,ca incepand cu mine un umil cetatian al aceste-i tari sunt pe cale sa explodez daca voi avea motivatia precizata mai sus,oricum am increderea ca, de oricare culoare politica va fi viitorul guvern si urmatorul ... etc. nu vor fi intratat de prosti cu toate ca si-au aratat maiestria in sensul asta o stim cu totii nu-i secret si cunosc riscurile mai bine decat le-am enumerat eu aici in cateva cuvinte, ma bucur nespus de mult ca aceste mesaje "electorale" sunt slab mediatizate si puse pe buna dreptate la loc de "cinste" prin aceste articole,Ma inclin cu respect


hercsika

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:46

eu sunt ungur, traiesc bine mersi in Romania...dar asta e nebun...de ce naiba nu tace din gura si isi vede de treaba lui,.stie doar sa bage ura si raca intre oameni.traim intr-o tara frumoasa si vb unuia dintre noi...sa se uite la cei care traiesc un Ungaria ne privesc ca pe niste rahati...
nu sunt de acord nici cu autonomia lui,ce naiba traim in Romania,cui nu ii place sa plece


smgabi000

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:52

Daca UDMR ajunge in Parlament si PRM nu , atunci e jale fratilor . Nu mai are cine sa ii tina in frau . UDMR e cel mai lingau partid existent in toata istoria Romaniei , pupa pe orice in fund pentru a-si indepli scopurile. Asa au rezistat 18 ani in Parlament , lipindu-se de orice partid le-a iesit in cale. La cate probleme avem zi de zi fiecare , romani sau maghiari , numai cand auzim de autonomie ni se face scarba. Traim in secolul XXI , daca continuam sa ne raportam la ce a fost acum 70 de ani e clar ca nu vom putea schimba nimic peste 150 de ani . Vadim senator de Miercurea Ciuc


Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:09

nu voi merge la vot!!! refuz sa votez membrii unui partid in a carui ideologie nu cred....singurul partid care mi-a placut vreodata este PNL-ul,dar dak s-au aliat q UDMR-ul....au pierdut votul meu....si pe al multor altora.....mari prosti!!!


Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:14

nu sufar de xenofobie.....nu am nimik q ungurii....dar q cei de bun simt(qm este hersika)...astia sunt ok.....ma enerveaza insa acest partid (UDMR).....nu stiu ce incearca .....probabil sa guverneze el in Romania....e posibil asa ceva?...k majoritatea sa se supuna deciziilor luate de o minoritate?( cik maghiara introdusa in scoli....de exemplu)


v_simi2000

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Mures

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:24

mi se pare cel mai normal.......pentru ca din cauza unor lideri politici "prosti" sa ma exprim asa au existat si in trecut evenimente neplacute intre unguri si romani.....suntem doar cu totii oameni si suntem in secolul 21 fratilor....trebuie sa terminam cu prostiile astea de autonomie si tot felul de chestii.......


shadow_lupusinguratic

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:28

rusinica rusinica rusinicaaa domnului Marco Bella inseamna ca nu stie nici macar un pic de istorie.Nu stiu cum se face ca numai domnul Marco Bella are taman ce va de comentat la adresa romanilor
Ar face bine ca el si toti machiarii lui sa se duca in Ungaria une de fapt le este locul.Sau daca vor sa stea la noi sa taca din gura pentru ca tara in care se afla el si comunitatea de unguri se numeste Romania majoritari suntem noi romanii iar minoritari sunt ei machiarii.Normal ar trebui cas minoritatea sa respecte majoritatea.Ar trebuii sa stie aces5t magar numit Marcko Bella ca pentru noi romanii 1 Decembrie e ziua noastra nationalasi ca ar trebui sa o respecte cum ser cuvine.Daca nu sa plece la mama lui in Ungaria si sa-si ia si ungurii cu el.


paul_stefanescu

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:32

Eu am trei prieteni. Unul dintre ei este maghiar adevarat, dar nascut si crescut aici. A stat si a lucrat in Ungaria. Maghiarii sunt mai civilizati decat noi, romanii, din multe puncte de vedere - cei care au fost la spitalul din Szeged stiu despre ce vorbesc. Marea lor majoritate nu sunt extremisti, precum cei cativa de la noi care conduc UDMR-ul, si isi vad de treaba (poate ca si de-aia Ungaria este unde este, iar noi...). Personal insa as vrea ca, atunci cand romanii nostri plecati te miri pe unde prin lumea asta, vor avea aceleasi drepturi in acele tari precum au maghiarii in Romania (si am o gramada de cunostinte de la care stiu aceste lucruri), abia atunci maghiarii extremisti de la noi, precum si cei care le canta in struna, sa aiba curajul sa comenteze. Cu toate acestea, pentru faptul ca se implica in viata comunitatilor din care fac parte, merita tot respectul romanilor, care nu au dat nici o ceapa degerata cand fratii lor din alte tari au fost la ananghie (vezi rapiri, luari de ostatici, trafic de carne vie etc.). Halal sa ne fie, ca ne meritam soarta, iar la asa popor, asa conducator...
Mergeti toti la vot - romani, maghiari, germani - toti si dati-i jos pe hoti, pe parveniti si pe cei care nu va reprezinta. Mergeti la vot, dar dati-le un vot de blam pe un buletin mazgalit, ca sa nu poata profita nimeni de el. DESTEAPTA-TE romane, orice origine ai avea!!!


razvanpiloca

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:37

Sa-si puna pofta-n cui cu autonomia. Ar putea sa aibe putin respect pentru ziua nationala a romanilor. Nu le convine cate drepturi au plus ca mai ajung si in parlament si chiar in guvern, si mai au si ministri si prefecti. Macar pentru aceste lucruri ar putea sa aibe putin respect fata de romani. Au un tupeu fantastic. Au universitati in scoli se preda si in limba maghiara ce mai vor.
Plus ca sunt maghiari care traiesc in Romania si nu stiu sa vorbeasca romaneste. E greseala celor care ajung la guvernare atata se cearta intre ei in loc sa fie uniti si sa se alieze cu alte partide romanesti se aliaza cu UDMR si apoi normal ca au pretentii.
Sa stea in casa de 1 Decembrie daca nu le convine. Nu trebuie sa stea neaparat la noi in tara daca nu le convine.


maier_raul2000

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:48

De la: joanna_dark_2007, la data 2008-11-26 19:14:33nu sufar de xenofobie.....nu am nimik q ungurii....dar q cei de bun simt(qm este hersika)...astia sunt ok.....ma enerveaza insa acest partid (UDMR).....nu stiu ce incearca .....probabil sa guverneze el in Romania....e posibil asa ceva?...k majoritatea sa se supuna deciziilor luate de o minoritate?( cik maghiara introdusa in scoli....de exemplu)
traiasca romania in rest


maier_raul2000

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:53

nu ii lasati sa ne ia tara


Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 20:03

n-am nimic personal cu maghiarii. sunt si ei oameni, dar se intind mai mult decat ii tine plapuma. imi amintesc, cand eram prin scoala generala, am intrat intr-un magazin din transilvania unde vanzatoare era o femeie care vorbea in limba maghiara. cand am cerut si eu (in limba romana) sa cumpar ceva din magazin, s-a uitat cu dispret la mine si nu m-a bagat in seama, asa ca a trebuit sa ies cu buza umflata de acolo!
adica in ce tara ne aflam? Romania sau Ungaria?! Nu pot sa accept ca in propria mea tara sa fiu tratat ca un strain!!! Sunt total dezgustat de toate pretentiile lor teritoriale si altele ce le trec prin cap! eu daca as merge in ungaria si as cere ceea ce cer ei aici, la noi, in romania, cum as fi privit? m-ar asculta macar cineva? sa nu mai intreb daca mi-ar fi acceptate cererile?
consider ca ar trebui sa se multumeasca cu statutul de minoritate, ca nu-s numai ei minoritari in tara asta, mai sunt si alte minoritati care se multumesc cu atatea drepturi cu cate au, ca minoritate ce sunt. si in alte tari sunt minoritati, si acolo au aceleasi drepturi ca si minoritatile de aici. numai ca maghiarii din Romania nu vor sa se conformeze. Sper si vreau ca situatia lor sa se clarifice odata pentru totdeauna!


simonasencovici

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 20:42

daca ungurii viseaza ca transilvania sa fie a lor sai lasam sa viseze insa cei de la conducere sunt de vina pt ca i-au lasata sa faca ce vor. daca nu le convine nu au decat sa mearga in tara lor si sa traiasca bine mersi acolo....la multi ani tuturor romanilor


alinutza_bogdanel

1 mesaj
Membru din: 17/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 20:45

E groaznic ceea ce se intampla!Deja maghiarii au mult prea multa putere in Romania si pur si simplu vor sa o acapareze.totusi unde se cred....de unde atatea pretentii?Eu cred ca trebuie urgent luate masuri.Prima masura ar fi sa mearga toti romanii la vot,sa le de monstram ca suntem mai puternici ca ei.MERGETI DUMINICA LA VOT!!!!


lemnariu_1981

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 21:50

SOVINISM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marko vezi ca Dumnezeu nu doarme...........................


razvankyokushin

288 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Sibiu

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 21:52

nldurac.. eu am trait opana la 18 ani in Tg-Mures. Mi s-a intampalt si mie sa se uite urat la mien si sa vb nuami in ungureste... dar stai linistt ca nu ieseam din magazin. dupa o serie de cuvinte sfinte in romaneste... rosie toata ma servea. si stii ce...? am urea undeva de restul comentariilor la adresa mea. mereu am fost rau cu extremistii desi nu sunt un nationalist convins. insa am avut iubita unguroaica si clumea ironiei... acum... la 3.600 km de Romania impart aceeasi acsa cu inca 2 unguroaice (din Ungaria). una este mai sensibila si o atac mereu... asa cum am sa fac astazi . iarasi o fac sa planga! :))


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 22:31

Eu sunt de-a dreptul ingrozita de ce tupeu pot sa aiba oamenii astia...Traim in tara lu Papura-voda alias Traian Basescu...Sunt de acord sa aiba si ei pe cineva care sa-i reprezinte avand in vedere k sunt o comunitate etnica dar nu sunt de acord sa vina ei sa ma reprezinte pe mn sau pe oricare alt roman...


Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Maghiarii sunt in agonie de ziua Romaniei
Mergi la: