Info
x
De ce considerati ca domnul corneliu vadim tudor merita sau nu sa fie presedintele romaniei?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 22:38
As dori sa deschid acest topic,deoarece sunt din ce in ce mai multe voci care spun ca Vadim merita sa fie presedinte si in acelasi timp o gramada de alte voci care spun ca vadim este un simplu nebun,fara a motiva in nici un fel aceste afimatii,de aceea as dori sa aflu mai multe amanunte despre acest subiect
Raporteaza abuz de limbaj |
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 11:42
si asa tara-i plina ,mai lipseste VADIM am scrintito cu excrocul plingaret ,mai trebuie si un smintit?
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:02
Aseara,din intamplare,butonand telecomanda ,am ajuns la emisiunea lui marula [fiti fericiti o ora pe zi]de la protv,unde invitati principali erau familia vadim tudor[tatal si cele doua fiice].M-am convins inca odata[daca mai era cazul]ca nenea cornel nu are rival din nici un punct de vedere[bun simt,inteligenta etc.]Celor ce-l denigreaza,le spun doar atat:sa demonstreze macar pe jumatate din ce a demonstrat pana acum acest om,sa faca macar pe sfert cat a facut si apoi mai vorbim,s-auzim numai de bine!
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:52
E ADEVARAT CA ACEST OM E TARE-N GURA SI IN PANA, E CULT SI INFORMAT DAR CONSIDER CA NU POATE FI PRESEDINTELE ACESTEI TARI. ESTE PREA DUR SI PREA TRANSPARENT, ASTA NU NE-AR FACE BINE DELOC TINAND CONT CA ROMANULUI MAI MULT II PLACE SA VORBEASCA DECAT SA MUNCEASCA. AM AVEA PREA MULTE PROBLEME POLITICE DE REZOLVAT SI N-AM MAI STI SA NE REZOLVAM ADEVARATELE PROBLEME.
VADIM E BUN ACOLO UNDE SE AFLA, VA LASA ROMANIEI O OPERA LITERARA INESTIMABILA DAR ESTE MAI BINE SA STEA CA OPSERVATOR, SI DENUNTATOR. POPORUL ROMAN CUNOASTE VALOAREA ACESTUI OM SI DE ACEEA DORESTE SA-SI CONTINUE MAI DEPARTE IN FELUL ACESTA MUNCA. ESTE MULT MAI VALOROS ASA. |
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 09:20
Cu ce ar schimba situatia venirea lui Vadim?Nu de oameni tari in "oratorie"ducem lipsa!Ca sa nu mai amintesc de tampeniile pe care le debiteaza!
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 09:30
sincer,nu sunt un sustinator fervent al lui nea cornel,dar totusi este o alternativa pe care nu am incercat-o inca,de ce sa nu-i acordam omului o sansa?eu personal sunt satul de gargaragii care nu au facut nimic decat au distrus ce au construit altii si au furat pana si chilotii de pe sarma cetateanului,asa ca hai sa nu fim ipocriti sau demagogi si sa ne gandim ce ar fi daca ar fi?logic si fara pareri preconcepute sau extremism,s-auzim numai de bine!
|
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 01:29
Majoritatea debiteaza prostii pentru ca asa au vazut ei pe la TV,cum Vadim Tudor este catalogat drept nebun sau ii trebuie medicamente si vaccinuri,aceste inoculari au dus la distorsionarea imaginii,mesajului si importantei optiunilor sale politice.A fost si este o discreditare a lui Vadim Tudor pentru ceea ce a spus in legatura cu prostia autonomiei bozgorilor.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 10:32
Cred ca nu ati inteles ca numai banul conteaza si dicteaza!Nici un om,oricat de bine intentionat ar fi,n-ar putea merge decat pe culoarul stabilit de mafiile financiare care,fie vb intre noi,n-au culoare politica sau doctrine,n-au nationalitate,nu-s unguri,nu-s tigani,nu-s romani!Ei vor face intotdeauna ceea ce vor dori,nu exista leac impotriva lor!Toti vitejii din opozitie,atunci cand au ajuns la guvernare,au facut acelasi lucru ca si predecesorii lor.Nu m-ar deranja deloc venirea lui Vadim,dar multi dintre voi veti fi profund dezamagiti!Pentru ca noi,in general,votam cu sufletul,nicidecum cu mintea!
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 10:36
Cand va fi Vadim presedinte,veti putea vedea metamorfoza de la Mioritic si Carpatin la Pichinez!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 11:37
De la: crist_che, la data 2009-01-24 10:36:28Cand va fi Vadim presedinte,veti putea vedea metamorfoza de la Mioritic si Carpatin la Pichinez! |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 11:40
S-ar putea sa ai dreptate,dar daca totusi......nu merita incercat?Ce mai conteaza cinci ani pierduti,cand oricum cei douazeci de la REVOLUTIE incoace nu ni-i mai returneaza nimeni?S-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 23:13
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-24 11:40:03S-ar putea sa ai dreptate,dar daca totusi......nu merita incercat?Ce mai conteaza cinci ani pierduti,cand oricum cei douazeci de la REVOLUTIE incoace nu ni-i mai returneaza nimeni?S-auzim numai de bine! |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 23:14
S-ar putea sa ai si tu dreptate!Tot am pierdut 20 de ani...
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 22:25
EU NU MAI AM TIMP DE PIERDUT, MI-A AJUNS 19 ANI. NE TREBUIE FAPTE NU FANTASME.
SE VEDE TREABA CA VA COMPACETI IN ACEASTA SITUATIE. |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 21:26
Dl. Vadim a reusit in 19 ani sa-si construiasca propriul paradox :
A ajuns a striga adevarurile-n piata publica pe care nimeni sa nu le mai creada !.. |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:58
De la: mytcor, la data 2009-01-26 21:26:54Dl. Vadim a reusit in 19 ani sa-si construiasca propriul paradox :Nu este de ajuns doar sa strigi adevarul!Afost 19 ani la putere! |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 13:26
De la: crist_che, la data 2009-01-27 08:58:48De la: mytcor, la data 2009-01-26 21:26:54Dl. Vadim a reusit in 19 ani sa-si construiasca propriul paradox :Nu este de ajuns doar sa strigi adevarul!Afost 19 ani la putere! |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 13:27
la care putere?poate la puterea a doua,pe banca de rezerve,s-auzim numai de bine!
|
|
goaaddict2003 55 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:18
Al naibii sa fiu de nu-l votez pe Vadim !!! Decat epava asta de Basescu e de miliarde de ori mai bun !!! De fapt, nici nu poti compara un om care are doctorat in teologie si istorie cu unul care a recunoscut ca se da in vant dupa whisky si care a mai si admis faptul ca nu prea s-a omorat cu invatatul cat timp a fost pe bancile scolii, respectiv facultatii!!! M-am convins de toti cum sunt.....Hai sa votam si cu Vadim...Sau ma gandeam sa votez cu Oprescu daca candideaza....Sunt sigur ca Oprescu ar matura pe jos cu Basescu....Sau ar fi interesant si daca ar candida Crin Antonescu ori Mihai Razavan Ungureanu de la PNL...L-am vazut pe domnul Ungureanu la o emisiune la CNN si a avut o prestatie remarcabila...Engleza ireprosabila, o atitudine de diplomat desavarsit...Chiar moderatoarea l-a intrebat daca intr-un viitor apropiat ar vrea sa fie presedintele Romaniei, iar domnia sa a raspuns franc ca da...Deci, iata ca ar fi o gramada care ar putea da de pamant cu gaozarul si betivanul si mahalagiul de la Cotroceni...Problema e sa se trezeasca odata si romanii si sa vada adevarata fata a idiotului si demagogului din fruntea tarii !!!
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 21:57
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-27 13:27:54la care putere?poate la puterea a doua,pe banca de rezerve,s-auzim numai de bine!A fi senator inseamna ceva putere,chiar daca te afli in opozitie!Si,PRM a fost la guvernare in cabinetul vacaroiu,aminteste-ti de Patrulaterul Rosu!Nu le-a fost rusine sa se alieze cu hotii?Mai nou,funar spera sa faca guvern cu PD-L si PNG,alti hoti!Nu cumva,cine seamana se aduna? |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 22:02
Inca ceva:daca s-ar fi format un guvern PD-L,PRM,PNG,la ce categorie ar fi bagat funar aceasta stire:POZITIVA sau NEGATIVA?
|
|
goaaddict2003 55 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 13:59
La o stire demna de sarbatorit la Golden Blitz, cu primul betivan al tarii, dar fara gaozari, lichele si tiganci imputite !!! Si cu domnii Casuneanu, Costanda, Cocos si Bucsaru !!!
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 20:03
Motive de bun simt: 1. Nu a mai fost in aceasta functie; 2. Ca vicepresedinte al Senatului Roamniei, s-a implicat in cateva ocazii pentru promovarea Romaniei atat cat i-au permis atributiile si prerogativele stabilite in astfel de relatii; 3. Ca politician a dus de 19 ani o lupta continua impotriva tuturor greselilor politice indiferent ale carui partid au fost inclusiv prin eliminarea unor membrii marcanti ai PRM care s-au dovedit cat de putin corupti; 4. S-a facut ecoul tuturor nemultumirilor populare in revista Romania Mare, Politica, Tricolorul si alte publicatii locale 5. A fost mereu consecvent chiar si impotriva interesului sau personal; 6. Si-a donat tot timpul salariul de senator pentru binefaceri (ca si Ion Ratiu);7. A organizat mitinguri populare; 8. A organizat anual premiul Fundatiei Romania Mare pentru personallitati de seama ale culturii romanesti; 8. Lunar ofera pachete alimentare la 118 batrani, la sediul PRM si multe altele pe care nici-un alt politician nu le-a mai facut decat pentru a cumpara electoratul sau alte scopuri politicianiste si electorale. Logos.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 00:11
De la: , la data 2009-01-23 09:30:06sincer,nu sunt un sustinator fervent al lui nea cornel,dar totusi este o alternativa pe care nu am incercat-o inca,de ce sa nu-i acordam omului o sansa?eu personal sunt satul de gargaragii care nu au facut nimic decat au distrus ce au construit altii si au furat pana si chilotii de pe sarma cetateanului,asa ca hai sa nu fim ipocriti sau demagogi si sa ne gandim ce ar fi daca ar fi?logic si fara pareri preconcepute sau extremism,s-auzim numai de bine!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 22:52
Topicul este nefericit formulat. Trebuie sa ceri motivele pentru care ar merita si nu cele pentru care nu ar merita sa fie presedintele Romaniei. Pentru ca atunci cei nepregatiti nu ar raspunde asa usor. Ar trebui sa se documenteze. ceea ce nu este la moda acum, necesita efort intelectual si este incomod pentru cineva care s-a invatat sa vorbeasca fara argumente. Argumentele inseamna sa cunosti, sa stii, sa urmaresti personajul sa-l intelegi. Pentru ca nu exista niciodata o persoana numai cu merite si alta doar fara merite. In plus pentru o sustinere asa de importanta pentru soarta tarii nu este usor sa vorbesti responsabil. Daca totusi unii mai scuipa orice numai sa apara pe topic este pentru ca sunt sub adapostul anonimatului, nu au responsabilitate asupra ceea ce afirma. Desigur sunt si argumente contra lui Vadim. Nu este nici el o persoana perfecta. Dar ca sa faci o evaluare cu plus si minus trebuie sa stii ceva, sa poti sa te exprimi ca sa te inteleaga si ceilalti si sa gasesti argumente de bun simt. In lipsa lor pentru o asa mare responsabilitate este preferabil sa te abtii. Se spune de mult: "Daca taceai, filozof ramaneai". Eu sau altii de pe topic daca il sustin nu insemneaza ca neglijam total aspectele negative ale formei sale de lupta cu piticii sau modul cum confunda uneori persoana cu functia sau cu ceea ce reprezinta acea persoana. Dar in evaluarea care o facem avem in vedere forta sa de lupta politica, calitatea obiectivelor sale in comparatie cu noi alegatorii precum si taria sa de caracter privind rezistenta la orice presiuni uneori chiar in defavoarea sa. Nu mai spunem ca in functia de presedinte ne-ar ridica foarte mult prestigiul la nivel international mult sifonat de preaplecatii si nejudecatii sai predecesori. Dar ma rog populatia care se va prezenta la vot va aprecia. Logos.
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 11:45
Parerea mea este ca domnul Vadim Tudor este bun de pesedinte daca nu ar fi asa usor de provocat! Adica sa faca ce si-a propus dar sa fie mai diplomat in declaratii sa nu puna paie pe focul celor care spun ca e nebun,rudotel etc.
Cel mai bun presedinte ar fi Vlad Tepes combinat cu Stefan cel Mare si cu Ceausescu,motivele...................................Vlad pentru intransigenta fata de hoti,Stefan pentru geniul sau militar si Ceausescu pentru siretenia si abilitatea cu care i-a jucat pe rusi si pe americani in zilele lui bune,pana sa cada in capcana cultului personalitatii! Cand se naste acest om?
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:07
PROLETARI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA!
|
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:27
PROLETARI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:28
Domnule @sirboby, poate ai dreptate si interesul lui personal ar trebui sa-l conduca la mai multa diplomatie pentru a castiga mai mult. Dar atunci, acest personaj, nu ar mai fi el, Vadim. El nu vorbeste pentru el. Ele pune in gura sa vorbele omului din popor, vorbe pe care acesta nu poate sa le rosteasca in public, ci si le inabusa in sinea sa fara a le putea rosti. Sigur daca va deveni presedinte atunci discursul sau se va modifica considerabil, in consecinta, chiar daca nu va renunta niciodata la ideile sale de fond. Logos.
|
|
inteleapta_lumii 1340 mesaje Membru din: 18/03/2009 Oras: Braila |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 14:08
vadim este viitorul presedinte al romaniei
|
|
|
|

si asa tara-i plina ,mai lipseste VADIM
am scrintito cu excrocul plingaret ,mai trebuie si un smintit?