Info
x
Bello ! sa pui pe mata sa invete limba romana
|
vladtepessecXXI_ 20 mesaje Membru din: 23/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 12:40
le trimitem o duzina de sulite in teritoriu sa vada cine-i STAPAN IN TARA ASTA !sa-i ancoram cu ele-n ele sa fie ca luare aminte pentru TRADATORI de NEAM si TARA si sa-l inscaunam pe VADIM TUDOR in TRANSILVANIA !la fel si cu conducerea de la BUCURESTI PNL-PSD-UDMR !CURVE POLITICE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
VLADTEPESSECXXI
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 15:33
La Miercurea -Ciuc, sub conducerea banditilor Marko Bela si Tokes,impreuna cu naparcile secuiesti, prin obraznicia care ii caracterizeaza, au hotarat soarta Ardealului Romanesc !Aceste hoarde de salbatici venite in pustele maghiare, au atentat la integritatea Romanei. . Cisma bozgoreasca neofascista este deasupra Romaniei . PRM , ajjutati de romanii patrioti, vor sa picheteze UDMR si evacuarea lor. Sa-i ajutam sa-i scoatem in suturi aceasta infectie bozgoreasca-secuiasca , altfel intram in Ardeal cu pasaport ! MOARTE BOZGORILOR !!!
Ticu
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 16:20
Nu-mi plce nici titlul si felul cum abordati aceasta problama.Daca ati fi romani veniti in saceasta zona a Ardealului ati fi ceva mai moderati in limbaj ,sau mai bine spus ar trebui sa fiti mai diplomati .Acest mod de exprimare ii ajuta pe unguri in toate actiunile politice pe care ei le fac. De fapt si romanii localnici ei au relatii foarte bune de convietuire cu maghiari.
Cei care sunt vinovati de toata aceasta situatie sunt acei politicieni in frunte cu ILIESCU care i-a adus de fiecare data la guvernare >Nu trebuie sa uitam ca ungurii si-au dat voturle conditionat ,si de fiecare data au mai cerut cite ceva.EI AU AJUNS LA INDEPLINIREA SCPULUI FINAL. Iar voi daca nu va place ,nu aveti decat un singur lucru de spus ;TRAIASCA TATA ION ILIESCU SI ALIANTELE LUI CU PRTIDUL UDMR.Scuzati ca nu este partid. am sa va mai spun o mica intamplare din viata mea ;cand am venit in aceasta zona locuita si de unguri,am avut o vecina unguroaica.La inceput s-a dovedit a fi foarte prietenoasa .EA avea nevoie de informatii ,trebuia sa stie de unde sunt si sa ma convinga ca trebuie sa plec de unde am venit.Toate bune si frumoase pina in momentul in care ia-m spus ca ma-m decis sa raman in aceasta llocalitate in care traiesc si astazi.E greu sa va redau in cuvinte injuraturile de atunci si cu cata disperare imi explica ,ca daca eu raman in localitatea respectiva si mai raman si alti romani stricam HARTA DEMOGRAFICA a localitati,si deci vor fi i mai putini unguri si mai multi romani. Timpul a recut avem prieteni unguri,nasa unguroaica,vecini unguri. Domnilor incercati o alta abordare a situatiei din zona respectiva ,incercati sa fiti mai diplomati ,sprijinul romanilor din zona nu-l veti primi.
M
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 16:52
De cand au venit unguri ca trib barbar din salbaticie si s-au asezat in pusta din vest ei au vrut sa stapaneasca Ardealul nostru , cu toate ca stiu ca Ardealul nu este al lor . ! dar asa le este felul. Pai matale spui de vecina care nu i-a convenit ca ii stricai demografia. Asta e ceva normal la ei, asta au in sange, ocuparea de provincii de la tarile vecine, vecina aia trebuia scuipata si casapita .!Scarbe ca ea sunt multe in Ardeal .! Romanii care sunt prieteni cu ei sa nu uite ca sunt romani si trebuie sa fie foarte atenti , precum dresorul care intra in cusca tigrului la circ . !Adevaratii vinovati conducerea infecta neofascista secuiasca si capii criminali de tara Marko Bela , Tokes si capii secuimii , trebuiesc starpiti ca pe orice lighioana ! Afara cu ei !!!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 7/09/2009 |
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:09
ungurii de la noi sunt cetateni romani. ca si tiganii si sarbii si bulgarii si lipovenii. n-o mai ardeti atata in rasism ca sunteti penibili cu campiile voastre si triburi din filme.
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:59
ticule draga , renunta la idile astea aberante.Or fi fost ei triburi barbare venite din salbaticie ,dar trebuie sa recunoastem ca datorita calitatii lor de a fi uniti, ei foatrte repede s-au civilizat,s-u adaptat conditiilor de dezvoltare economica de atunci.Ar trebui sa vizitezi Ungaria ,orasele ardelene ,banatul,cu cat erau ei inaintea noastra in ceea ce priveste dezvoltarea economica,orasele construite de ei demonstreaza acest lucru ......Si o spun cu mare tristete.Noi romanii am construt in Bucuresti, , acea mare casa a poporului sau a parlamenrului sau a cui o fi. si nu suntem in stare sa o intretinem,si unde mai pui tot felul de ciudati,ciumeti vin cu tot felul de propuneri care mai de care mai aberante in ceea ce priveste destinatia acestei constructii care de fapt ii reprezinta pe romani .
Da romanii sunt foarte atenti ,au invatat sa respecte pentru a fi respactati (aici). Adevaratii vinovati sunt politicienii care au facut alianta cu UDMR pentru a ajunge la guvernare . Plata este a noastra si nu alor.
M
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:40
De la: 9am096416, la data 2009-09-07 17:59:08ticule draga , renunta la idile astea aberante.Or fi fost ei triburi barbare venite din salbaticie ,dar trebuie sa recunoastem ca datorita calitatii lor de a fi uniti, ei foatrte repede s-au civilizat,s-u adaptat conditiilor de dezvoltare economica de atunci.Ar trebui sa vizitezi Ungaria ,orasele ardelene ,banatul,cu cat erau ei inaintea noastra in ceea ce priveste dezvoltarea economica,orasele construite de ei demonstreaza acest lucru ......Si o spun cu mare tristete.Noi romanii am construt in Bucuresti, , acea mare casa a poporului sau a parlamenrului sau a cui o fi. si nu suntem in stare sa o intretinem,si unde mai pui tot felul de ciudati,ciumeti vin cu tot felul de propuneri care mai de care mai aberante in ceea ce priveste destinatia acestei constructii care de fapt ii reprezinta pe romani . Ai dreptate ca de vina sunt politicienii ca pentru niste voturi, au vandut tara UDMR -ului Ai vazut ca Boc si PDL s-au facut ca n-aud ce s-a intamplat la Miercurea -Ciuc ?; mai au nevoie de voturi !!Si cum adica , ei s-au civilizat ? ma faci sa Nuuu, ... ei stiu ce e aia civilizatie ? in civilizatie, intra si convietuirea si respectul fata de vecin , la care ei aici au ramas repetenti . ! Iar la ce s-a facut in Ardeal , in Banat , au contribuit mult si romanii, asa ca, .. iar cu Casa poporului, , e problema romanilor nu a altora !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:44
De la: zanz__224_, la data 2009-09-07 17:09:43ungurii de la noi sunt cetateni romani. ca si tiganii si sarbii si bulgarii si lipovenii. n-o mai ardeti atata in rasism ca sunteti penibili cu campiile voastre si triburi din filme. Din pacate, asta-i realitatea . !!!!!!
Ticu
|
|
|
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 21:36
De la: ticu, la data 2009-09-07 18:44:02De la: zanz__224_, la data 2009-09-07 17:09:43ungurii de la noi sunt cetateni romani. ca si tiganii si sarbii si bulgarii si lipovenii. n-o mai ardeti atata in rasism ca sunteti penibili cu campiile voastre si triburi din filme. domnu' Ticu, nu mai zici nimic de unguri?
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 21:50
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 00:13
Dragilor! Rabdare! Fara violenta! In aceea zona folclorica a tarii, nu v-a fi niciodata;;;;AUTOHNOMIOS;;Traim aici acasa la noi unde nu poate sa fie;;Stat in stat! Nimeni n-o sa mai ciunteasca Romania si nu v-a pune granite! Aici la noi acasa! Pt, ceea ce au facut inaintasii unguri cand au cotropit ;Ardealul; nu s de vina de loc ungurii de rand!Noi romanii am trait in bune relatii cu vecinii unguri! Sunt atatea familii mixte ce sa faca acestea??? Sa se desparta?? Nu este corect! Trebuie trasi de urechi, ((de cine este platit s o faca));tovaraseii; care incita lumea la revolta in SECUIME;;! Sa le bage democratic ;Constitutia Romaniei; sub nas iar daca nu se linistesc si nustiu citi ;romaneste; sa le-o traduca! Iar daca; nu se listesc si nu respecta legile tarii romanesti sa se ia masuri;;democratice;;! Nu ;Iliescu, i-a votat pe unguri! Ci ei s-au votat! Daca nu7 le place; democratia de aici;;Vale pe ;;Campia Panoniei!! In Hungaria;;!
-
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 00:16
De la: 999florin, la data 2009-09-08 21:50:37999NICOLETA VOICA,,,,,, BOLOND VOAGY????!!! SUNT ROMAN DAR SI EU STIU ;;ACEST CANTEC!
-
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 10:36
De la: 9am130394, la data 2009-09-09 00:13:58 Dragilor! Rabdare! Fara violenta! In aceea zona folclorica a tarii, nu v-a fi niciodata;;;;AUTOHNOMIOS;;Traim aici acasa la noi unde nu poate sa fie;;Stat in stat! Nimeni n-o sa mai ciunteasca Romania si nu v-a pune granite! Aici la noi acasa! Pt, ceea ce au facut inaintasii unguri cand au cotropit ;Ardealul; nu s de vina de loc ungurii de rand!Noi romanii am trait in bune relatii cu vecinii unguri! Sunt atatea familii mixte ce sa faca acestea??? Sa se desparta?? Nu este corect! Trebuie trasi de urechi, ((de cine este platit s o faca));tovaraseii; care incita lumea la revolta in SECUIME;;! Sa le bage democratic ;Constitutia Romaniei; sub nas iar daca nu se linistesc si nustiu citi ;romaneste; sa le-o traduca! Iar daca; nu se listesc si nu respecta legile tarii romanesti sa se ia masuri;;democratice;;! Nu ;Iliescu, i-a votat pe unguri! Ci ei s-au votat! Daca nu7 le place; democratia de aici;;Vale pe ;;Campia Panoniei!! In Hungaria;;!:sml- confused0067: Domnule, adevarul este ca Ardealul este in pericol de autonomizare ! Nu garanta ca ungurii nu o sa puna granite, ca ei asta cauta ! Cum adica in bune relatii cu vecinii unguri ? Crezi ca "vecinii" vad cu ochi buni ca Ardealul e la noi ? nuuu, dar n-au ce face ca sunt niste legi mondiale care trebuie sa le respecte !Asa este ,nu sunt de vina ungurii de rand ,sunt multi oameni corecti cu care ne intelegem bine si nici cu casatorii mixte, adevaratii vinovati sunt ,acest spurcat neofascist UDMR cu fascistii Marko si Tokes si naparcile infecte, capii secuimii ! Ungurii de rand ar trebui sa se delimiteze de aceste infectii fasciste. si numai atunci se poate trai in prietenie cu ei .
Ticu
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 10:51
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-08 21:36:22De la: ticu, la data 2009-09-07 18:44:02De la: zanz__224_, la data 2009-09-07 17:09:43ungurii de la noi sunt cetateni romani. ca si tiganii si sarbii si bulgarii si lipovenii. n-o mai ardeti atata in rasism ca sunteti penibili cu campiile voastre si triburi din filme. De ce nu sunt pedepsiti acesti infectii UDMR-isti si acest puroi capii secuimii pentru ce au facut la Miercurea- Ciuc ? -pentru ca guvernantii nostrii PNL-PDL au tradat Ardealul, l-au vandut lor pentru niste voturi . Satanistul Marko Bela ,aceasta bestie criminala , deja a inceput sa puna conditii ,la noi in tara . ! Ce mai cauta infectia asta in parlament ?Ei merita Afara cu vinzatorii Ardealului si cu cotropitorii . !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 11:13
Ticule ,draga ,am sa-ti spun ce zic unii localnici romani despre parlamentarii nostrii pe care ii asociaza cu Bucurestiul?
-"mai bine era cu Ungaria decit cu mtitcii"Nici ardelenii romani nu va mai vor ,s-au saturat de beizadelele de Bucuresti, de certurile si scandalurile pr care le ofera seara de seara televiziunile Antenele lui Voiculescu si Realitatea TV>Ziaristi actori ,parlamentari actori se balacaresc in fel si chip fara nici o rusine.O tiganeala mai mare ca in televiziunile romanesti n-ai sa gasesti prin cele europene ,mai apar asa unela cazuri izolate prin presa ,insa actorii principali isi dau imediat demisia.
M
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 11:25
De la: 9am096416, la data 2009-09-09 11:13:32Ticule ,draga ,am sa-ti spun ce zic unii localnici romani despre parlamentarii nostrii pe care ii asociaza cu Bucurestiul? te rog sa fii corect.Nu simpatizez cu niciunul dintre partide insa cei care au tradat pe romani ungurilor pentru a fi la guvernare au fost PSD_istii cu ION ILIESCU in frunte care si-a dorit mai mult ca orice puterea .El si acum la venerabila virsta de 80 ani.inca mai conduce PSD_eul .PNL a mai facut alianta cu UDMR. Insa PDL nu are alianta cu UDMR.FI corecttttt.
M
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 15:08
De la: 9am096416, la data 2009-09-09 11:13:32Ticule ,draga ,am sa-ti spun ce zic unii localnici romani despre parlamentarii nostrii pe care ii asociaza cu Bucurestiul? acei romani de care vorbesti, sunt defapt , uscaturile Romaniei, vanzatorii de neam care din astia se gasesc in fiecare tara si Ungaria are . !- ei merita flegmatati in fata si dati cu cenusa . !Tiganeala in Tv -uri , este o problema a romanilor, si cui nu-i place, granitele sunt deschise .1 Sa fiu inteles, am mai precizat,sunt unguri oameni seriosi, cu care impartim impreuna necazurile si bucuriile,care ne -au ajutat cand a fost nevoie, oameni cu care merita sa fii prieten, dar din pacate se cauta sa fie influentati de acest infect UDMR , cu satanistul Tokes impreuna ! Eu nu am nimic cu etnia maghiara ,sunt aici impreuna cu noi si le recomand , pentru o mai buna convietuire, sa se departeze de aceasta infectie neofascista UDMR, de aceasta naparca Marko Bela si de satanicul Tokes , care-i duce la pierzanie !
Ticu
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 15:15
De la: 9am096416, la data 2009-09-09 11:25:25De la: 9am096416, la data 2009-09-09 11:13:32Ticule ,draga ,am sa-ti spun ce zic unii localnici romani despre parlamentarii nostrii pe care ii asociaza cu Bucurestiul? Aici ai dreptate cu Iliescu, dar asa ceva a incercat acum si PNL-ul tot pentru niste voturi !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 15:18
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 14:41
De la: ticu, la data 2009-09-09 10:36:54,,,, Eu ma referean la vecinii ;unguri; de aici din tara! La cei ;pasnici; care sunt multumiti sau, nu, ca si noi romanii de altfel! Nu ei ungurii de rand incita la ,violenta; la autonomie! Ei cei din guvern care si fac de cap pe banii nostri! Precum; Marko Beloy, si gasca lui de ;trogloditi sovini;!! AFARA,,, AFARA ,,,,,CU SOVINII ,, LUI BELOY ,,,DIN ROMANIA!! AICI E ROMANIA NOSTRA PAMANT SFANT!! NIMENI N O SA NE MAI ROBEASCA..BELOY!!De la: 9am130394, la data 2009-09-09 00:13:58 Dragilor! Rabdare! Fara violenta! In aceea zona folclorica a tarii, nu v-a fi niciodata;;;;AUTOHNOMIOS;;Traim aici acasa la noi unde nu poate sa fie;;Stat in stat! Nimeni n-o sa mai ciunteasca Romania si nu v-a pune granite! Aici la noi acasa! Pt, ceea ce au facut inaintasii unguri cand au cotropit ;Ardealul; nu s de vina de loc ungurii de rand!Noi romanii am trait in bune relatii cu vecinii unguri! Sunt atatea familii mixte ce sa faca acestea??? Sa se desparta?? Nu este corect! Trebuie trasi de urechi, ((de cine este platit s o faca));tovaraseii; care incita lumea la revolta in SECUIME;;! Sa le bage democratic ;Constitutia Romaniei; sub nas iar daca nu se linistesc si nustiu citi ;romaneste; sa le-o traduca! Iar daca; nu se listesc si nu respecta legile tarii romanesti sa se ia masuri;;democratice;;! Nu ;Iliescu, i-a votat pe unguri! Ci ei s-au votat! Daca nu7 le place; democratia de aici;;Vale pe ;;Campia Panoniei!! In Hungaria;;!:sml- NIMENI!! TOTI ,,,,ROMANII DIN ;;ROMANIA;;;VOM IESI AFARA SI O SA ALUNGAM TOTI SOVINII DIN TARA!!! PLECATI;;; HUNILOR DE PE PAMANTUL ROAMANESC,, IL MURDARITI,,IL MANJITI CU SPURCACIUNEA VS, DE GANDIRE!! BELOY;;; KIFELE;; DIN TARA PE CARE VOI O FACEATI ;;;BIDOS OLAH;;!!! ADICA; VALAHI PUTUROSI!! BIDOSI SUNTETI VOI!!! SCURSURI!!! AFARA!!!! NU VA PLACE??? REGIMUL NOSTRU??? BELOY???? KIFELE!!!! DIN ROMANIA((AFARA))!!!!!!!
-
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:42
De la: 9am130394, la data 2009-09-10 14:41:53:De la: ticu, la data 2009-09-09 10:36:54,,,, Eu ma referean la vecinii ;unguri; de aici din tara! La cei ;pasnici; care sunt multumiti sau, nu, ca si noi romanii de altfel! Nu ei ungurii de rand incita la ,violenta; la autonomie! Ei cei din guvern care si fac de cap pe banii nostri! Precum; Marko Beloy, si gasca lui de ;trogloditi sovini;!! AFARA,,, AFARA ,,,,,CU SOVINII ,, LUI BELOY ,,,DIN ROMANIA!! AICI E ROMANIA NOSTRA PAMANT SFANT!! NIMENI N O SA NE MAI ROBEASCA..BELOY!!De la: 9am130394, la data 2009-09-09 00:13:58 Dragilor! Rabdare! Fara violenta! In aceea zona folclorica a tarii, nu v-a fi niciodata;;;;AUTOHNOMIOS;;Traim aici acasa la noi unde nu poate sa fie;;Stat in stat! Nimeni n-o sa mai ciunteasca Romania si nu v-a pune granite! Aici la noi acasa! Pt, ceea ce au facut inaintasii unguri cand au cotropit ;Ardealul; nu s de vina de loc ungurii de rand!Noi romanii am trait in bune relatii cu vecinii unguri! Sunt atatea familii mixte ce sa faca acestea??? Sa se desparta?? Nu este corect! Trebuie trasi de urechi, ((de cine este platit s o faca));tovaraseii; care incita lumea la revolta in SECUIME;;! Sa le bage democratic ;Constitutia Romaniei; sub nas iar daca nu se linistesc si nustiu citi ;romaneste; sa le-o traduca! Iar daca; nu se listesc si nu respecta legile tarii romanesti sa se ia masuri;;democratice;;! Nu ;Iliescu, i-a votat pe unguri! Ci ei s-au votat! Daca nu7 le place; democratia de aici;;Vale pe ;;Campia Panoniei!! In Hungaria;;!:sml- sml-happy0065: Asa este, ai perfecta dreptate, advaratii vinonati sunt naparcile UDMR-iste ca , Marko , Tokes si capii Secuimii. !
Ticu
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:50
De la: 9am096416, la data 2009-09-06 16:20:35Nu-mi plce nici titlul si felul cum abordati aceasta problama.Daca ati fi romani veniti in saceasta zona a Ardealului ati fi ceva mai moderati in limbaj ,sau mai bine spus ar trebui sa fiti mai diplomati .Acest mod de exprimare ii ajuta pe unguri in toate actiunile politice pe care ei le fac. De fapt si romanii localnici ei au relatii foarte bune de convietuire cu maghiari. Sint de acord cu ce spui. Unii unguri abordeaza gresit convietuirea cu toti de alte nationalitate. Nu numai rominii. La ei e pisica moarta, dar nu vor sa priceapa.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:56
De la: ticu, la data 2009-09-09 10:51:43De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-08 21:36:22De la: ticu, la data 2009-09-07 18:44:02De la: zanz__224_, la data 2009-09-07 17:09:43ungurii de la noi sunt cetateni romani. ca si tiganii si sarbii si bulgarii si lipovenii. n-o mai ardeti atata in rasism ca sunteti penibili cu campiile voastre si triburi din filme. Ungurii astia, pe unde s-au aciuat, numai scandal fac! In tara in care sunt mai multi de 100 de unguri, ei vor autonomie... |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 21:54
Ar trebui sa aveti o privire mai de ansamblu.Am mai spus-o si ma repet ungurii sunt foarte uniti>Ex.- intr-un birou cu 6 romani si doi unguri ,acei unguri nu uita niciodata sa vorbeasca pe ungureste intre ei,chiar daca ceilalti nu stiu,e un drept al lor castigat ca fost imperiu.Copii de magheari la joaca vorbesc tot ungureste in felul acesta copii de romanii invata si ei.Asa a invatat sotul meu maghiara si sarba,germana nu a avut norocul sa copilareasca cu nemti pt.ca ar fi stiut acum si germana. Am .prietena care vorbeste toate cele 4 limbi.
Cand romanii vor da dovada de unitate prin grai cat si prin ceea ce fac sunt de acord cu voi.Un exemplu ; marele fotbalist Mutu.A uitat limba Romana -limba materna -de parca ar suferi de dementa (altzaimar).Bonlavii suferinzi de dementa NU UITA niciodata limba materna .UIta totul ,dar niciodata limba materna. Unguri sunt uniti din toate punctele de vedere . Prin huiduieli nu veti obtine nimic bun din punct de vedere politic vs.de unguri.
M
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 15:08
De la: nastasemihail, la data 2009-09-10 15:50:00:De la: 9am096416, la data 2009-09-06 16:20:35Nu-mi plce nici titlul si felul cum abordati aceasta problama.Daca ati fi romani veniti in saceasta zona a Ardealului ati fi ceva mai moderati in limbaj ,sau mai bine spus ar trebui sa fiti mai diplomati .Acest mod de exprimare ii ajuta pe unguri in toate actiunile politice pe care ei le fac. De fapt si romanii localnici ei au relatii foarte bune de convietuire cu maghiari. sml-confused0067: La ei sunt toate pisicile moarte, asa le este felul , ei cu toti vecinii lor sunt in certuri pe provinci. !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 15:15
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-10 15:56:19De la: ticu, la data 2009-09-09 10:51:43De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-08 21:36:22De la: ticu, la data 2009-09-07 18:44:02De la: zanz__224_, la data 2009-09-07 17:09:43ungurii de la noi sunt cetateni romani. ca si tiganii si sarbii si bulgarii si lipovenii. n-o mai ardeti atata in rasism ca sunteti penibili cu campiile voastre si triburi din filme. Ei vor autonomie, vor daca se poate , toata tara.! Au venit din Asia, sub forma de trib barbar,si au ramas in pustele din vest ! apoi s-au apucat sa cotropeasca teritorii vecine.! si asa au ajuns si Ardeal , cu forta . !!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 15:29
Se vede cetatene Ticu, matale esti ardeleansi ti-au intrat ungurii pana si in casa, chiar si inpatul dumitale conjugal au ajuns nemernici astia de cotropitori, pustii-i-ar pustele!
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 16:57
De la: 9am096416, la data 2009-09-10 21:54:06Ar trebui sa aveti o privire mai de ansamblu.Am mai spus-o si ma repet ungurii sunt foarte uniti>Ex.- intr-un birou cu 6 romani si doi unguri ,acei unguri nu uita niciodata sa vorbeasca pe ungureste intre ei,chiar daca ceilalti nu stiu,e un drept al lor castigat ca fost imperiu.Copii de magheari la joaca vorbesc tot ungureste in felul acesta copii de romanii invata si ei.Asa a invatat sotul meu maghiara si sarba,germana nu a avut norocul sa copilareasca cu nemti pt.ca ar fi stiut acum si germana. Am .prietena care vorbeste toate cele 4 limbi.: sml-confused0067: Este adevarat ca unguri sunt mai uniti, si mai ales cei din diaspora , dar nu sunt eu obligat sa invat limba lor, ei trebuie sa fie obligati sa vorbeasca romaneste in Romania . !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 17:12
De la: 9am133602, la data 2009-09-11 15:29:53Se vede cetatene Ticu, matale esti ardeleansi ti-au intrat ungurii pana si in casa, chiar si inpatul dumitale conjugal au ajuns nemernici astia de cotropitori, pustii-i-ar pustele! Se vede, s-au ai ghicit asa ?????? au venit niste unguroaice si in patul conjugal !
Ticu
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 22:35
De la: 9am096416, la data 2009-09-10 21:54:06Ar trebui sa aveti o privire mai de ansamblu.Am mai spus-o si ma repet ungurii sunt foarte uniti>Ex.- intr-un birou cu 6 romani si doi unguri ,acei unguri nu uita niciodata sa vorbeasca pe ungureste intre ei,chiar daca ceilalti nu stiu,e un drept al lor castigat ca fost imperiu.Copii de magheari la joaca vorbesc tot ungureste in felul acesta copii de romanii invata si ei.Asa a invatat sotul meu maghiara si sarba,germana nu a avut norocul sa copilareasca cu nemti pt.ca ar fi stiut acum si germana. Am .prietena care vorbeste toate cele 4 limbi................ Da draga! Ai mare dreptate! Ei sunt fff, uniti si-n familie si in rest! Asa cum spuneai si tu (suntem de o varstra noi,,) eu am copilarit in orasul Seini, MM. unde pe strada aveam vecini mai multi unguri decat romani. Asa am invatat si eu de la 5ani, perfect, ungureste iar ei romaneste! Relatia dintre noi ca vecini era frumoasa.Traiam in ambianta si buna vecinatate! Nu erau .....circuri scandaluri nimic! Dupa 1989, eram maistru la o sectie, aveam multe maghiare, le-am intrebat daca dupa caderea lui Ceau vor sa pl;ece definitiv in Ungaria. Mi-au spus ca ,,nu pleaca nici una!! Ca tara lor este aici in Romania unde le sunt ;;moso stramosii! Deci nu omul de rand ;incita; la ;;Autonomie;;! BELOY cu gasca lui de nebuni vrea subordonarea romanilor de ei!!! NICIODATA BELOY ;; si ceilalti ;nerusinati;; n-o sa faceti voi ;;;AUTONOMIE;;aici in tara noastra!! Mergeti,,,, sovinilor ;;si instaurat ;;;Autonomia voastra in ;;HUNGARIA,, numai daca v-o baga cineva in seama!! Nenorocitilor!!! V-i s -a dat un deget,voi vreti toata mana!! TOVARASI GUVERNANTI !!!! Sa luati urgent masuri, contra celor care nu respecta ,,LEGILE SI CONSTITUTIA ROMANIEI!! CE FACETI??? DORMITI???TOVARASEILOR???!
-
|
|
|
|

La Miercurea -Ciuc, sub conducerea banditilor Marko Bela si Tokes,impreuna cu naparcile secuiesti, prin obraznicia care ii caracterizeaza, au hotarat soarta Ardealului Romanesc !Aceste hoarde de salbatici venite in pustele maghiare, au atentat la integritatea Romanei. . Cisma bozgoreasca neofascista este deasupra Romaniei . PRM , ajjutati de romanii patrioti, vor sa picheteze UDMR si evacuarea lor. Sa-i ajutam sa-i scoatem in suturi aceasta infectie bozgoreasca-secuiasca , altfel intram in Ardeal cu pasaport !
Nuuu, ... ei stiu ce e aia civilizatie ? in civilizatie, intra si convietuirea si respectul fata de vecin , la care ei aici au ramas repetenti . ! Iar la ce s-a facut in Ardeal , in Banat , au contribuit mult si romanii, asa ca, .. iar cu Casa poporului, , e problema romanilor nu a altora !!!
Afara cu vinzatorii Ardealului si cu cotropitorii . !!!!