back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bello ! sa pui pe mata sa invete limba romana

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 17:06

De la: 9am130394, la data 2009-09-12 22:35:34
De la: 9am096416, la data 2009-09-10 21:54:06Ar trebui sa aveti o privire mai de ansamblu.Am mai spus-o si ma repet ungurii sunt foarte uniti>Ex.- intr-un birou cu 6 romani si doi unguri ,acei unguri nu uita niciodata sa vorbeasca pe ungureste intre ei,chiar daca ceilalti nu stiu,e un drept al lor castigat ca fost imperiu.Copii de magheari la joaca vorbesc tot ungureste in felul acesta copii de romanii invata si ei.Asa a invatat sotul meu maghiara si sarba,germana nu a avut norocul sa copilareasca cu nemti pt.ca ar fi stiut acum si germana. Am .prietena care vorbeste toate cele 4 limbi.
Cand romanii vor da dovada de unitate prin grai cat si prin ceea ce fac sunt de acord cu voi.Un exemplu ; marele fotbalist Mutu.A uitat limba Romana -limba materna -de parca ar suferi de dementa (altzaimar).Bonlavii suferinzi de dementa NU UITA niciodata limba materna .UIta totul ,dar niciodata limba materna.
Unguri sunt uniti din toate punctele de vedere .
Prin huiduieli nu veti obtine nimic bun din punct de vedere politic vs.de unguri.
............... Da draga! Ai mare dreptate! Ei sunt fff, uniti si-n familie si in rest! Asa cum spuneai si tu (suntem de o varstra noi,,) eu am copilarit in orasul Seini, MM. unde pe strada aveam vecini mai multi unguri decat romani. Asa am invatat si eu de la 5ani, perfect, ungureste iar ei romaneste! Relatia dintre noi ca vecini era frumoasa.Traiam in ambianta si buna vecinatate! Nu erau
.....circuri scandaluri nimic! Dupa 1989, eram maistru la o sectie, aveam multe maghiare, le-am intrebat daca dupa caderea lui Ceau vor sa pl;ece definitiv in Ungaria. Mi-au spus ca ,,nu pleaca nici una!! Ca tara lor este aici in Romania unde le sunt ;;moso stramosii! Deci nu omul de rand ;incita; la ;;Autonomie;;! BELOY cu gasca lui de nebuni vrea subordonarea romanilor de ei!!! NICIODATA BELOY ;; si ceilalti ;nerusinati;; n-o sa faceti voi ;;;AUTONOMIE;;aici in tara noastra!! Mergeti,,,, sovinilor ;;si instaurat ;;;Autonomia voastra in ;;HUNGARIA,, numai daca v-o baga cineva in seama!! Nenorocitilor!!! V-i s -a dat un deget,voi vreti toata mana!! TOVARASI GUVERNANTI !!!! Sa luati urgent masuri, contra celor care nu respecta ,,LEGILE SI CONSTITUTIA ROMANIEI!! CE FACETI??? DORMITI???TOVARASEILOR???!

Marko Bela , Tokes , UDMR-ul si capii secuimii ,au infectat Ardealul ei sunt dusmanii minoritatii maghiare !!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
Fosta membra 9am.ro

549 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 23:12

Nenea TIcu,
pe un alt topic am raspuns la intrebarea cum votez in noiembrie astfel:

Eu unul nu votez, ci botez!
Chiar in ziua alegerilor, in noiembrie, voi fi nas si voi boteza.
Va invit la botez. Poimaine noapte la ora 03:14:37 va naste o frumusete de fetita de 3,958 kg o prietena mai veche si m-a rugat pe mine si sotia sa sa o botezam peste aproape 3 luni, cum e obiceiul.
Inca nu ne-am hotarat ce nume de botez sa ii dam. Daca era baiat, era mai simplu. Daca tot sunt alegerile prezidentiale in acea zi, alegeam si noi un nume acolo, sa fie: Traian, Crin, Mircea, Sorin, Corneliu, Jiji...
Dar fetita fiind e mai greu.
Dstr ce nume i-ati pune?
Ce nume v-ar place?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 09:48

De la: horiaradu, la data 2009-09-14 23:12:26Nenea TIcu,
pe un alt topic am raspuns la intrebarea cum votez in noiembrie astfel:

Eu unul nu votez, ci botez!
Chiar in ziua alegerilor, in noiembrie, voi fi nas si voi boteza.
Va invit la botez. Poimaine noapte la ora 03:14:37 va naste o frumusete de fetita de 3,958 kg o prietena mai veche si m-a rugat pe mine si sotia sa sa o botezam peste aproape 3 luni, cum e obiceiul.
Inca nu ne-am hotarat ce nume de botez sa ii dam. Daca era baiat, era mai simplu. Daca tot sunt alegerile prezidentiale in acea zi, alegeam si noi un nume acolo, sa fie: Traian, Crin, Mircea, Sorin, Corneliu, Jiji...
Dar fetita fiind e mai greu.
Dstr ce nume i-ati pune?
Ce nume v-ar place?

:

sml-happy0065: Ooooooo,sa traiasca fina, sa fie sanatoasa, la mai mare, . ce nume ? Elena , ca tot sunt doua, ori Udrea, ori Basescu, !!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 10:19

Multumesc pentru sugestie, ELENA este un nume frumos.
Iar Udrea este divina, di vina pentru multe neplaceri ale lui sefu` de la Cotrocenii, dar daca i-a placut cum i-o fi dat-o ideologic vorbind...L-a servit in campanii, a facut fata sa-i fie bine, i-a facut campanie si cine stie ce i-o mai fi facut: de i-a ionnodat suvitele de pe pubisul lui prezidential.

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 10:21

De la: horiaradu, la data 2009-09-15 10:19:43
forma coprectata:

Multumesc pentru sugestie, ELENA este un nume frumos.
Iar Udrea este divina, di vina pentru multe neplaceri ale lui sefu` de la Cotrocenii, dar daca i-a placut cum i-o fi dat-o ideologic vorbind...L-a servit in campanii, a facut fata sa-i fie bine, i-a facut campanie si cine stie ce i-o mai fi facut: de i-a innodat femeiusca suvitele de pe pubisul lui prezidential.

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 10:26

De la: horiaradu, la data 2009-09-15 10:19:43Multumesc pentru sugestie, ELENA este un nume frumos.
Iar Udrea este divina, di vina pentru multe neplaceri ale lui sefu` de la Cotrocenii, dar daca i-a placut cum i-o fi dat-o ideologic vorbind...L-a servit in campanii, a facut fata sa-i fie bine, i-a facut campanie si cine stie ce i-o mai fi facut: de i-a ionnodat suvitele de pe pubisul lui prezidential.

Þi-am deschis topic pentru dorinþa ta. Dacã nu eºti "spãrgãtor de topicuri", îþi transferi dezbaterea pe topicul cu tema în cauzã.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 11:11

De la: horiaradu, la data 2009-09-15 10:19:43Multumesc pentru sugestie, ELENA este un nume frumos.
:

sml-happy0065: Cu di vina asa este,l-a servit si in campanie si pe fotoliu, unde s-a nimerit !

Ticu
9am096416

278 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 00:40

faceti ce faceti si tot la "divina" ajungeti,si macar daca ati avea dovezi.Dovada ,o poza ceva,un filmulet, ceva a la" Bill Clinton" .mai copis ,cum va place voua barbatilor.

M
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 17:13

De la: 9am096416, la data 2009-09-18 00:40:03 faceti ce faceti si tot la "divina" ajungeti,si macar daca ati avea dovezi.Dovada ,o poza ceva,un filmulet, ceva a la" Bill Clinton" .mai copis ,cum va place voua barbatilor.

Pai ce dovezi mai trebuie ca si un copil de la gradinita , vede !! ca asa a intrebat o data un copil ; nene, tanti aia blonda , ce are cu nenea ala chel ?

Ticu
Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 19:44

Pe forum era vorba;de; Beloy Marko acesta s o invete pe masa limba romana! Iar se deviaza de la subiect! Iar se jignesc oamenii intre ei! De ce scumpii mei romani nu ........ va suportati unii pe altii???? De ce suntem mai destepti aici unii ca altii??!

-
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 17:45

De la: 9am130394, la data 2009-09-20 19:44:36 Pe forum era vorba;de; Beloy Marko acesta s o invete pe masa limba romana! Iar se deviaza de la subiect! Iar se jignesc oamenii intre ei! De ce scumpii mei romani nu ........ va suportati unii pe altii???? De ce suntem mai destepti aici unii ca altii??!
:

sml-happy0065: Ai dreptate, dar mie-mi vine scarba cand vad partidele romanesti care pentru niste voturi fac aliante cu acesti fascisti ordinari UDMR-isti , Marko, Tokes, si capii secuimii,Si acest obraznic Marko mai pune conditii aberante. ! Ce obraznicie , sa spuna ca UDMR ,are de gand sa schimbe situatia in tara !De asa ceva mi-e sila !!!

Ticu
9am096416

278 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 21:48

Marco pune conditii pentru ca poate.El stie pe ce se bazeaza cind spune ca are de gind sa schimbe situatiia in tara .Nu-i subestima pe unguri ,ei s-au dovedit a fi mai buni negociatori in politica decat ILIESCU (pentru ca trebuie sa incepem cu el),el afost primul care pentru a ramane presedinte a semnat in afara legii tot felul de decrete (1989- 1990) care au dus mai tarziu la situatia de astazi .Romania de azi i-o datoram "bunicutei" ION ILIESCU.

M
Celina

180 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 22:48

De la: 9am096416, la data 2009-09-22 21:48:38Marco pune conditii pentru ca poate.El stie pe ce se bazeaza cind spune ca are de gind sa schimbe situatiia in tara .Nu-i subestima pe unguri ,ei s-au dovedit a fi mai buni negociatori in politica decat ILIESCU (pentru ca trebuie sa incepem cu el),el afost primul care pentru a ramane presedinte a semnat in afara legii tot felul de decrete (1989- 1990) care au dus mai tarziu la situatia de astazi .Romania de azi i-o datoram "bunicutei" ION ILIESCU.
Bine v-am gasit! Poate ca ;;Beloy Marko, v-a schimba ceva in Romania, daca v-a fi n fruntea ei! Ne va obliga sa vorbim ;hungureste; precum i- au obbligat pe bunicii nostri cand au ;cotropit; Ardealul:! Vom sti si noi ;limbi straine;!! Legile in Romania sunt pt; noi fraierii de rand! Unde esti tuuuuuuu.....TEPES DOAMNE????!! Sa-i faci ;praf;; pe toti! Sa vezi atunci; autonomie; Beloy!!

-
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 17:22

De la: 9am130394, la data 2009-09-22 22:48:22
De la: 9am096416, la data 2009-09-22 21:48:38Marco pune conditii pentru ca poate.El stie pe ce se bazeaza cind spune ca are de gind sa schimbe situatiia in tara .Nu-i subestima pe unguri ,ei s-au dovedit a fi mai buni negociatori in politica decat ILIESCU (pentru ca trebuie sa incepem cu el),el afost primul care pentru a ramane presedinte a semnat in afara legii tot felul de decrete (1989- 1990) care au dus mai tarziu la situatia de astazi .Romania de azi i-o datoram "bunicutei" ION ILIESCU.
Bine v-am gasit! Poate ca ;;Beloy Marko, v-a schimba ceva in Romania, daca v-a fi n fruntea ei! Ne va obliga sa vorbim ;hungureste; precum i- au obbligat pe bunicii nostri cand au ;cotropit; Ardealul:! Vom sti si noi ;limbi straine;!! Legile in Romania sunt pt; noi fraierii de rand! Unde esti tuuuuuuu.....TEPES DOAMNE????!! Sa-i faci ;praf;; pe toti! Sa vezi atunci; autonomie; Beloy!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 17:28

:

sml-confused0067: Fascistul Marco pune conditii ca a gasit punctul slab la partidele noastre, care pentru niste voturi , au facut alianta cu el !~ Are de gand sa schimbe situatia in tara, sa mute capitala la Buda, sa faca Romania pasalac unguresc, acest Marko trebuie spanzurat in Harghita si dat la caini in Covasna .!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 18:58

Scarba fascistosatanista Tokes, a declarat ca e suparat pe balaceanca bozgoreasca Marko, ca nu lupta cum trebuie sa ne ia Ardealul !Ce face procuratura ? de ce aceasta infecta omida Tokes nu e in lanturi ?

Ticu
july

563 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 17:12

Imi "place " ca isi dau cu parerea persoane care nu stau in Ardeal. Dar, ei stiu mai bine cum stau lucrurile...nu?
Pt linistea voastra: cei din Secuime NU VOR sa se lipeasca de Ungaria!!! Departe de ei acest gand!
Nu mai credeti toate porcariile aparute pe net sau la televizor!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 18:37

De la: july, la data 2009-09-25 17:12:45Imi "place " ca isi dau cu parerea persoane care nu stau in Ardeal. Dar, ei stiu mai bine cum stau lucrurile...nu?
Pt linistea voastra: cei din Secuime NU VOR sa se lipeasca de Ungaria!!! Departe de ei acest gand!

Domnita , mai precizez o data , eu nu ma refer la populatia maghiara, sunt multi si la ei ,care merita tot respectul si suferim impreuna cand e de suferit ! dar cu tot respectul , te rog pe matale nu mai apara pe aceste scarbe neofasciste , dusmanii adevarati ai Romaniei reincarnarea satanica , Tokes,Bela, si mai sunt doi capi ai secuimii. ! Rcomandat ca toata populatia maghiara , sa se lepede de aceste infectii !. Nu e vorba de alipirea Ardealului la Ungaria , nu asta vor secaturile UDMR-iste, ca nici Ungaria nu vrea , ei vor autonomia Ardealului, adica Ardealul ca stat independent , asa cum au facut nenorocitii aia de americani , cu Kosovo , provincie sarbeasca !!!Asta e, domnita !

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 03:13

De la: Tycu, la data 2009-09-25 18:37:37
De la: july, la data 2009-09-25 17:12:45Imi "place " ca isi dau cu parerea persoane care nu stau in Ardeal. Dar, ei stiu mai bine cum stau lucrurile...nu?

Domnita , mai precizez o data , eu nu ma refer la populatia maghiara, sunt multi si la ei ,care merita tot respectul si suferim impreuna cand e de suferit ! dar cu tot respectul , te rog pe matale nu mai apara pe aceste scarbe neofasciste , dusmanii adevarati ai Romaniei reincarnarea satanica , Tokes,Bela, si mai sunt doi capi ai secuimii. ! Rcomandat ca toata populatia maghiara , sa se lepede de aceste infectii !. Nu e vorba de alipirea Ardealului la Ungaria , nu asta vor secaturile UDMR-iste, ca nici Ungaria nu vrea , ei vor autonomia Ardealului, adica Ardealul ca stat independent , asa cum au facut nenorocitii aia de americani , cu Kosovo , provincie sarbeasca !!!Asta e, domnita !

.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 04:39

Acum nu mai puteam de secuimea din mijlocul tarii. Cine i-a pus sa se aseze acolo. ei au vrut-o sau stramosii lor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 11:42

De la: nastasemihail, la data 2009-10-01 04:39:03
Acum nu mai puteam de secuimea din mijlocul tarii. Cine i-a pus sa se aseze acolo. ei au vrut-o sau stramosii lor.
:

sml-confused0067: Stramosii lor domnu' nastase ca asa au pus mai usor sezutul pe Ardeal!!!!

Ticu
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 12:26

Belo "o pune" d-un guvern cu PD-L-ul. Probabil cã s-a înþeles cu Bãsescu la tranzacþii imobiliare. "Tu dai la mine Ardealul eu dau la tine voturi"!

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 14:37

De la: 111dinu, la data 2009-10-01 12:26:52Belo "o pune" d-un guvern cu PD-L-ul. Probabil cã s-a înþeles cu Bãsescu la tranzacþii imobiliare. "Tu dai la mine Ardealul eu dau la tine voturi"!
:

-confused0067Acum trebuie sa o puna de jumatate de guvern, ca atat a mai ramas dupa demisia PSD!!!

Ticu
Celina

180 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 22:12

Buna seara tuturor! Permite-mi te rog draga; jully, sa te contrazic! Eu locuiesc, la Baia-Mare,, in Ardealul cotropit de hunguri si maghiarizat! In anii 1944 si mai incolo! Mama mea a suferit mult, fiind sluga la; Satu-Mare, a fost ;batjocorita ,umilita, obligata sa invete ;limba ;moaghyor; ca mananca; chener(paine) ungureasca, in tara romaneasca! Unde in lumea asta,, au autonomie ;;Romanii; in care tara????!! Justitia ;doarme;; guvernul ;;ii tolereaza;; iar voi fraierii o sa votati iar ;incompetenti((ca eu mai votez nici unul))! Doar daca;vine un Vlad Tepes!! Ce ;;drepturi; mai vor???! N-au fost si nu sunt mai ;oropsiti; ca si noi romanii! Am invatat la liceu;;in orasul natal ;;SEINI;;Maramures,((1963)) aveau ;gradinita, scoli primare ,liceu, in limba;;hungureasca; inca de prin ;1950!! Au avut aceleasi drepturi ca si noi si-n comunizm! Ce mai vor acum??? Sa fim;;stat in stat??? Cui nu-i place Romania,,,via............ unde doresc! Aici niciodata ;;noi ;;ROMANII; nu vom mai suporta ;umilinte; de la nimeni!!!

-
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 23:53

De la: Tycu, la data 2009-10-01 11:39:08
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-01 04:03:50

vorba aceea din popor : "te LEPEZI de SATANA (= tokesh+ bellea)ori ba?

Da, eu ma lepad de trei ori , de aceste satane !!!

ok,domnule Tycu!
sml-love0038:

....daca ar face-o si maghiarii.... :

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 13:33

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-01 23:53:18
De la: Tycu, la data 2009-10-01 11:39:08
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-01 04:03:50

vorba aceea din popor : "te LEPEZI de SATANA (= tokesh+ bellea)ori ba?

Da, eu ma lepad de trei ori , de aceste satane !!!

ok,domnule Tycu!
sml-love0038:

....daca ar face-o si maghiarii.... :

:

sml-love0049: Eei, ar fi si mai OK !

Ticu
9am106095

13 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 14:18

Mai copii ! Ce vreti de la Tokes, si Bela ? Ei vor sa avem aici in Ro o "MICA ELVETIE "! , Voi DE CE NU VRETI ? Ei stiu ce vorbesc ,sunt baieti destepti .De ce nu li se da sansa sa arate cum trebuie construit o societate multinationala ???????????????Si voi ati trai mai bine , nu ca acum intre HOTII

Celina

180 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 21:32

De la: 9am106095, la data 2009-10-02 14:18:30 Mai copii ! Ce vreti de la Tokes, si Bela ? Ei vor sa avem aici in Ro o "MICA ELVETIE "! , Voi DE CE NU VRETI ? Ei stiu ce vorbesc ,sunt baieti destepti .De ce nu li se da sansa sa arate cum trebuie construit o societate multinationala ???????????????Si voi ati trai mai bine , nu ca acum intre HOTII
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, FFFFFF,bine! Vor o mica Elvetie???!! S-o faca! Cine ii ;opreste;?????!! NIMENI!!! Dar ,,,,,,,,,,,sa faca ceva in ROMANIA;; noastra, au nevoie de ;;;AUTONOMIE;;;????!!! Fara autonomie; in tinuturile romanesti nu pot face ;nimic;????? Se pare ca; nu prea s-au ;;OBOSIT;;; sa faca ceva aici ,infara de -a invrajbi ;romanii cu ungurii! Asta-i ;noua Elvetie;; stimata,,,,??????????!!!!!!!!!! Conceputa de ;BELOY SI TOKES.!??????????!!!!!!!!!

-
Celina

180 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 21:37

De la: Tycu, la data 2009-10-01 14:37:22
De la: 111dinu, la data 2009-10-01 12:26:52Belo "o pune" d-un guvern cu PD-L-ul. Probabil cã s-a înþeles cu Bãsescu la tranzacþii imobiliare. "Tu dai la mine Ardealul eu dau la tine voturi"!
:

-confused0067Acum trebuie sa o puna de jumatate de guvern, ca atat a mai ramas dupa demisia PSD!!!
;;;;;;;;;;;;;; Ce faci ,,,Ticu??? Eu ii ofer lui ;BELOY; de aici din ARDEAL..un ;CIONT;; ((OS))) sa aiba, ce roase!! Atat v-a primi din Ardeal, privind ;;autonomia noastra; aici!!

-
Celina

180 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 21:40

De la: 9am130394, la data 2009-10-02 21:37:02
De la: Tycu, la data 2009-10-01 14:37:22
:

;;;;;;;;;;;;;; Ce faci ,,,Ticu??? Eu ii ofer lui ;BELOY; de aici din ARDEAL..un ;CIONT;; ((OS))) sa aiba, ce roade!! Atat vor,, primi din Ardeal, privind ;;autonomia noastra; de la noi ;;;ardelenii;; care suntem aici;;din mosi stramosi;;;!! ROMANI!! ROMANI!! PE VECI!!

-
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BELLO ! sa PUI pe MATA sa invete LIMBA ROMANA
Mergi la: