back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce considerati ca domnul corneliu vadim tudor merita sau nu sa fie presedintele romaniei?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 20:35

Am fost de curand participant ca delegat la o conferinta judeteana a PRM. Marturisesc ca nu ma asteptam la o asa mare prezenta de peste 320 de persoane (320 prezenti pe liste iar restul invitati, probabil vre-o 30-40 persoane). Altadata prezenta era mai mica. De ce am fost surprins ? Este foarte greu sa te detasezi de prejudecati, de informatii false, de spiritul de turma si de lipsa de perspectiva asupra politicii romanesti. Totusi oameni la care nu ma asteptam au fost prezenti. Desigur si rautati. Ce cauta acela de la partidul X, ce a facut Y si cine sunt cei noi ? Dar una peste alta totul a decurs cum nu ma asteptam, adica foarte bine. Incep unii sa se mai trezeasca si mereu sunt din ce in ce mai multi. Multi tineri care reprezinta viitorul si cei care vor plati de fapt cel mai mult pentru greselile alesilor. Chiar si pe FORUM. Cati erau pentru PRM inainte de alegerile din toamna si cati sunt acum. Pentru ca nu ai puterea de a face politica doar cu someri, pensionari si toti nemultumitii altora. Daca se vor mai face si imbunatatiri organizatorice PRM va mai creste. Si orice partid din opozitie care poate oferi o alternativa Romaniei este binevenit cu exceptia UDMR, nu pentru ca nu mi-ar place mie sau romanilor pentru ca sunt unele lucruri pe care daca le-am invata de la ei ar fi bine. Dar sunt programati ca robotii sa lupte cu pasi de pisica mereu contra Romaniei. Si mai ales prin ceea ce nu se vede. Cei care doresc doar un dualism politic de doi bani de tip american nefiind pregatiti politic nu-si pot da seama ca asa ceva nu poate functiona bine in Romania cel putin 30-40 de ani de acum inainte. Nu ne putem permite acum, desi astfel, poate am avea mai multa forta de lupta politica. Logos.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:24

De la: gigilipianu, la data 2009-03-19 20:35:52Am fost de curand participant ca delegat la o conferinta judeteana a PRM. Marturisesc ca nu ma asteptam la o asa mare prezenta de peste 320 de persoane (320 prezenti pe liste iar restul invitati, probabil vre-o 30-40 persoane). Altadata prezenta era mai mica. De ce am fost surprins ? Este foarte greu sa te detasezi de prejudecati, de informatii false, de spiritul de turma si de lipsa de perspectiva asupra politicii romanesti. Totusi oameni la care nu ma asteptam au fost prezenti. Desigur si rautati. Ce cauta acela de la partidul X, ce a facut Y si cine sunt cei noi ? Dar una peste alta totul a decurs cum nu ma asteptam, adica foarte bine. Incep unii sa se mai trezeasca si mereu sunt din ce in ce mai multi. Multi tineri care reprezinta viitorul si cei care vor plati de fapt cel mai mult pentru greselile alesilor. Chiar si pe FORUM. Cati erau pentru PRM inainte de alegerile din toamna si cati sunt acum. Pentru ca nu ai puterea de a face politica doar cu someri, pensionari si toti nemultumitii altora. Daca se vor mai face si imbunatatiri organizatorice PRM va mai creste. Si orice partid din opozitie care poate oferi o alternativa Romaniei este binevenit cu exceptia UDMR, nu pentru ca nu mi-ar place mie sau romanilor pentru ca sunt unele lucruri pe care daca le-am invata de la ei ar fi bine. Dar sunt programati ca robotii sa lupte cu pasi de pisica mereu contra Romaniei. Si mai ales prin ceea ce nu se vede. Cei care doresc doar un dualism politic de doi bani de tip american nefiind pregatiti politic nu-si pot da seama ca asa ceva nu poate functiona bine in Romania cel putin 30-40 de ani de acum inainte. Nu ne putem permite acum, desi astfel, poate am avea mai multa forta de lupta politica. Logos.

Gigi ,de ce te mira faptul ca au fost 320 de oameni prezenti ?Procentul de dobitoci intr-un judet eu cred ca este mai mare ,trebuia sa participe mai multi .Oricum ma bucur de faptul ca din Tg Jiu,romanii verzi au grija sa mentina vie flacara luptei importiva cotropitorului maghiar care vrea sa puna cizma hortysta pe grumazul tarisoarei noastre dragi.La fel de tare ma bucura grija ta fata de viitorul tarii care ,evident,nu poate sa fie conceput in afara lui Vadim si a PRMului...Pai cine naiba ne mai apara de primejdiile IN CARE AM PUTEA CANDVA SA NE AFLAM in afara de Vadim si Base (ca din cauza asta au si fost aliati cand l-a numit PDLul pe Vadim visepresedinte al Senatului) ? .Ura si la gara Gigi,ai un discurs la fel de iscusit ca al celuilalt Gigi ,patriotu' ala cioban .

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 12:06

De la: gigilipianu, la data 2009-03-19 20:35:52Am fost de curand participant ca delegat la o conferinta judeteana a PRM. Marturisesc ca nu ma asteptam la o asa mare prezenta de peste 320 de persoane (320 prezenti pe liste iar restul invitati, probabil vre-o 30-40 persoane). Altadata prezenta era mai mica. De ce am fost surprins ? Este foarte greu sa te detasezi de prejudecati, de informatii false, de spiritul de turma si de lipsa de perspectiva asupra politicii romanesti. Totusi oameni la care nu ma asteptam au fost prezenti. Desigur si rautati. Ce cauta acela de la partidul X, ce a facut Y si cine sunt cei noi ? Dar una peste alta totul a decurs cum nu ma asteptam, adica foarte bine. Incep unii sa se mai trezeasca si mereu sunt din ce in ce mai multi. Multi tineri care reprezinta viitorul si cei care vor plati de fapt cel mai mult pentru greselile alesilor. Chiar si pe FORUM. Cati erau pentru PRM inainte de alegerile din toamna si cati sunt acum. Pentru ca nu ai puterea de a face politica doar cu someri, pensionari si toti nemultumitii altora. Daca se vor mai face si imbunatatiri organizatorice PRM va mai creste. Si orice partid din opozitie care poate oferi o alternativa Romaniei este binevenit cu exceptia UDMR, nu pentru ca nu mi-ar place mie sau romanilor pentru ca sunt unele lucruri pe care daca le-am invata de la ei ar fi bine. Dar sunt programati ca robotii sa lupte cu pasi de pisica mereu contra Romaniei. Si mai ales prin ceea ce nu se vede. Cei care doresc doar un dualism politic de doi bani de tip american nefiind pregatiti politic nu-si pot da seama ca asa ceva nu poate functiona bine in Romania cel putin 30-40 de ani de acum inainte. Nu ne putem permite acum, desi astfel, poate am avea mai multa forta de lupta politica. Logos.

Intr-adevar , multi participanti , pentru vremurile astea . Cred ca cineva a adus o multime de pseudo PRM-isti ca sa-l sustina . Batalie mare pentru sefia PRM in jud.Gorj , de cand a plecat Ilie Petrescu .www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19176/quote/197371.html#

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 13:34

CVTudor îºi adoarme simpatizanþii la conferinþele de presã. Vineri cînd C.V. Tudor îºi expunea opiniile la conferinþa de presã, fostul senator a bãgat de seamã cã pe unul dintre susþinãtorii lui l-a furat somnul. În loc sã-l lase sã-ºi facã somnul, CVT l-a trezit. Poate cã omul suferã de insomnie ºi a descoperit cã vocea ºi opiniile lui Vadim îl ajutã sã adoarmã ºi a venit dinadins la conferinþa lui de presã. În loc sã se proclame un nou Kaºpirovski, ceea ce poate i-ar aduce un fotoliu în Parlamentul Europei, prin voturile insomniacilor,
Vadim a dat cu piciorul acestei ocazii unice, pretinzînd adormitului sã caºte ochii la el.
Nostalgici comuniºti, care adormeau ºi se visau la ºedinþele de partid, Ce visau ?
Se-ntîlnise cu dracu’, în vîrf de munte. ªi dracu-l ameninþã cã-l aruncã în prãpastie. Bietul om se roagã de iertare, ºi-atunci dracu-i zice cã nu-l omoarã dar sã tragã un pîrþ suficient de zgomotos, sã-l audã de dupã o stîncã de pe-acolo. Bietul om primeºte bucuros, ºi-ºi dã toatã silinþa. Primele douã încercãri nu-l prea mulþumesc pe tartor aºa cã-i atrage sever atenþia cã dacã nici a treia oarã… Omul îºi adunã toate puterile, cînd se simte zgîlþîit zdravãn:
- Bine, mãi tovule, nu-þi ajunge cã dormi în ºedinþã, da’ mai ºi beºi de nu se mai aude vorbitoru’?

Nimeni nu poate fi liber ,daca nu se stapaneste pe sine deplin Ce este toleranta?Atributul umanitatii. Cunosc multi oameni care de departe par ceva , iar de aproape nimic. Nu suntem vrednici de stima decat in masura in care noi stim sa stimam. INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII.
mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 19:47

De la: mimisarbu, la data 2009-03-23 13:34:21CVTudor îºi adoarme simpatizanþii la conferinþele de presã.

Asta-i necazul lui Vadim : A strans langa el o multime de oameni care au o varsta apreciabila , ce au insa o placere imposibil de stapanit de a-l asculta , de a-i "sorbi" vorbele . Din pacate pentru ei varsta inaintata le joaca uneori feste si lor si , iata , si Tribunului . Nu o data s-a intamplat ca unii dintre ei sa adoarma ascultand cu placere expunerile presedintelui PRM. Au fost chiar nume de rezonanta din staful sau .Asta nu inseamna insa , deloc , ca Vadim este plictisitor cum incerci dumneata sa sugerezi . Te asigur ca daca ai avea ocazia [ si onoarea ] sa fi in preajma lui Vadim , sa asisti la o discutie pe teme , in general de cultura , istorie sau chiar religie ori politica , nu ai mai ironiza , blama , cu atata usurinta personalitatea si cultura unui om deosebit, cu toate lipsurile si defectele sale ca oricare om . Daca ar fi asa cum crezi dumneata si multi altii care-si permit sa-l injure si sa-l jigneasca in necunostinta de cauza doar pentru ca asa au auzit ei de la altii ori asa s-a scris despre el , fi convins ca nu ar avea dusmani . Un prieten , pretios mie , imi spune mereu :
-Doar prostii si cei fara personalitate nu au dusmani !
In rest ce sa-ti spun , frumos citatul de la subsolul postarii dumneatale , pacat ca nu ai priceput nimic din el .

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:26

Datele pe care le publica saptamanalul Academia Catavencu in premiera absoluta ar fi fost ascunse cu complicitatea lui Constantin Buchet, secretarul Colegiului CNSAS, pentru a nu incapea pe mana cercetatorilor, sustin autorii articolului. La recomandarea PRM, Buchet a intrat in CNSAS si a facut politica acestui partid.

Vadim i-a ordonat lui Buchet ca informatiile care privesc viata personala din dosarele demnitarilor sa nu fie publicate niciodata in presa. Motiunea Buchet a invins si partea cea mai penala a dosarului Vadim Tudor a ramas inaccesibila.
Ceea ce am descoperit aici este absolut socant: senatorul Vadim Tudor poate fi acuzat de pedofilie si proxenetism. Pentru aceste fapte grave, maestrul Eugen Barbu si ucenicul sau C.V. Tudor ar fi trebuit sa fie condamnati la ani grei de puscarie. Ca Securitatea n-a predat probele Militiei demonstreaza ca cei doi se bucurau de intregul sprijin al Departamentului Securitatii Statului.

Sacul de urdori si slin al Securitatii isi gasise doua petice pe masura.
Spicuim din Dosarul 176, volumul 3, filele 288-291, intocmit de fosta Securitate, privind stenograma convorbirilor dintre Eugen Barbu si Corneliu Vadim Tudor. Notele din paranteza apartin Securitatii. Din continutul dosarului rezulta ca Vadim ii procura lui Barbu pipite de 15-16 ani.

Iar concluzia pe care o putem trage este ca Barbu il ajuta pe Vadim, in contrapartida, sa-si publice in Saptamina gunoaiele lui antisemite. Jurnalul mizeriei incepe pe 21 septembrie 1981, la ora 14,14, cand Barbu este sunat de Vadim Tudor:
C.V.T.: Patroane, te-a sunat «persoana»?
E.B.: Nu.
C.V.T.: M-a sunat pe mine sa-mi ceara numarul, dar i-am spus ca e riscant sa ti-l dau pentru ca se intoarce doamna. A insistat, dar nu i l-am dat. Insa suna dumneata.
E.B.: Nu fac chestia asta.
C.V.T.: Iti dau numarul.
E.B.: Nu fac chestia asta. Tu nu vii incoace, ce faci?»
C.V.T. spune ca o sa vina mai pe seara la E.B. pentru ca acuma sta sa-si revina ca «l-a demolat asta»“.
Pe 10 noiembrie 1981, la ora 14,33, Barbu „este sunat de C.V.T. care ii spune ca adineauri cind a intrat in camera a primit un telefon de la «persoana» care il intreba daca poate sa-l sune (pe E.B.) acasa. Acesta ii spune ca poate sa-l sune fiindca este singur acasa. Vadim ii promite ca o s-o sune imediat. La ora 14,40, E.B. este sunat de o doamna care ii spune ca el a plecat asa ca este libera.

Hotarasc sa se intilneasca la ora 19,00 la Vadim. La ora 14,51, E.B. il suna pe Vadim caruia ii spune ca a vorbit si au hotarit ca pe la ora 19,00 sa vina la el. Vadim ii spune ca n-are nimic impotriva, dar n-are nimic de baut. E.B. ii spune sa n-aiba nici o grija fiindca se descurca el. Isi iau la revedere. E.B. spune ca aseara la ora 22,00 l-a cautat, dar nu era acasa. C.V.T.

spune ca la ora aceea «era la biserica alba, sugea a doua tita» si a ajuns acasa pe la ora 01,00 dupa care a citit pina la ziua“. (Filele 255-256). „Pe 17 noiembrie 1981, la ora 16,38 E.B. suna pe C.V.T. Discuta pe teme profesionale:

E.B.: Ce sa-i mai spun, ca eu nu stiu cum sa o iau la fuga. Abia astept sa...» (discuta in continuare despre fotbal)“. „16.12.1981, la ora 17,58, E.B. este sunat de Vadim. La inceput discuta despre faptul ca Vadim a primit telefon de la «persoana» care ar vrea sa se intilneasca cu E.B., dar el a aminat-o, nestiind raspunsul lui, pentru miine. E.B.

nu-i da nici un raspuns (probabil nefiind singur in camera)...“ (Filele 205-208). „16.12.1981, la ora 19,22, E.B. il suna pe Vadim, pe care il intreaba ce a vorbit cu persoana fiindca acuma poate sa vorbeasca. Vadim ii relateaza ca a primit un telefon de la ea, care s-a aratat interesata sa se intilneasca cu E.B. Cei doi stabilesc sa aranjeze ca E.B.

sa se intilneasca cu «persoana» miine la ora 19,00 acasa la Vadim“. (Filele 205-208).
In dupa-amiaza zilei de 22 septembrie1986, apar primele nume in stenogramele convorbirilor telefonice purtate de Barbu cu Tudor: „In cursul dupa amiezii, «Ticu» (numele conspirativ al lui Vadim Tudor – n.n.) a fost vizitat de o iubita de-a lui ANITA BARTON de 15 ani. A mai avut o serie de telefoane de aranjamente si pile, precum si referitoare la filme si casete.

La ora 19,05 ANITA era inca la el. A venit la ora 15,00“. (Fila 31). 24.06.1987, la ora 10,05 «Maestrul» (numele conspirativ al lui Eugen Barbu – n.n.) este sunat de C.V.T. Vadim ii zice ca l-a sunat copila, care i s-a parut socata, n-a vrut sa-i spuna de ce prin telefon si de aceea se gindeste daca «Maestrul» i-a zis sau i-a facut ceva. Readuc discutia la copila care l-a sunat, speriata, pe el.

„20.06.1987, la ora 09,31, «Maestrul» discuta cu Vadim la telefon. «Maestrul» ii cere lui Vadim sa dea telefon la Ani pentru a-i aranja o intilnire (amoroasa) cu aceasta. Vadim asteapta ca Ani sa-l sune pentru a perfecta o eventuala intilnire intre ea si «Maestru»“.

(Filele 15-16). Misterioasa copila este Anisoara Burlan, in varsta de 15 ani.
Proxenetul care conduce astazi destinele unui partid parlamentar a putut sa publice in 1983 volumul de poezii Saturnalii, ce a declansat „reactii virulente atit in tara cit si in strainatate din partea evreilor“, asa cum reiese dintr-un alt document al Securitatii (Dosarul 176, vol. 5). In acelasi dosar mai scrie asa: „Despre C.V.T.
se mai cunoaste ca este un element mercantil, folosind orice prilej pentru a se deplasa in strainatate cu echipe de fotbal, in scopul achizitionarii de aparate si casete video, inclusiv cu valuta procurata ilegal, unele dintre acestea comercializindu-le ulterior. La fiecare deplasare are un cistig intre 200 si 300 mii lei.

“ Fireste ca aceste date nu puteau fi niciodata publicate, gratie complicitatii lui Buchet.

Recent, cotidianul Adevarul dezvaluia ca Buchet, secretarul CNSAS, a scris urmatoarele in octombrie 2002: „Trebuie sa precizez ca, in intreaga mea perioada de activitate, am incercat ca atitudinea mea publica si activitatea institutionala sa fie in consonanta cu spiritul abordarii partidului asupra problematicii continute de Legea 187/1999.

De asemenea, am cautat ca abordarile, pozitiile mele sa fie sincrone cu ideologia politica a PRM, in aceste chestiuni legate de istoria contemporana a Romaniei“. Despre fata nevazuta a ideologiei PRM, tocmai ati apucat sa cititi in randurile de mai sus.

Nimeni nu poate fi liber ,daca nu se stapaneste pe sine deplin Ce este toleranta?Atributul umanitatii. Cunosc multi oameni care de departe par ceva , iar de aproape nimic. Nu suntem vrednici de stima decat in masura in care noi stim sa stimam. INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII.
Fosta membra 9am.ro

52 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:28

Corneliu Vadim Tudor a rãmas aproape singur în PRM. În ultimii ani s-au despãrþit de el, din diferite motive, foarte mulþi lideri ai partidului: Corneliu Ciontu, Lia Olguþa Vasilescu, Daniela Buruianã, Codrin ªtefãnescu, Anghel Stanciu, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tãnãsescu, ca sã dãm doar câteva nume. Lista e însã mult mai numeroasã. Cotidianul a identificat nu mai puþin de 16 oameni politici care s-au despãrþit de Vadim în ultimii ani. Despãrþirile au fost întotdeauna dureroase. Mai ales pentru cei care au plecat, lãsându-l pe Vadim sã „urle“ în urma lor.
Aceºtia nu erau doar excluºi din partid, ci erau supuºi inclusiv oprobriului public fie în revistele deþinute de Vadim Tudor („România Mare“ ºi „Tricolorul“), fie chiar în comunicatele ºi conferinþele de presã oficiale ale partidului. Rând pe rând, oamenii care se luptau pentru titulatura de „om de încredere al Tribunului“ ºi se bãteau sã se afiºeze la stânga ºi la dreapta liderului PRM au plecat din partid. Dintre cei vechi, membrii fondatori ai PRM, au rãmas alãturi de Vadim doar avocatul Lucian Bolcaº ºi colonelul de securitate Ilie Merce.
Ultimii ani au fost cei mai devastatori pentru „echipa“ lui Vadim. Cea mai rãsunãtoare plecare este cea a lui Corneliu Ciontu, considerat unul dintre cei mai de încredere oameni ai liderului PRM. Atât de apropiat încât, în martie 2005, Vadim s-a retras de la ºefia partidului ºi i-a predat-o lui Ciontu. ªefia acestuia a durat însã mai puþin de trei luni. În iunie, Ciontu a fost forþat sã pãrãseascã atât preºedinþia, cât ºi partidul. Odatã cu el au plecat însã ºi vicepreºedintele Anghel Stanciu ºi zece parlamentari. Stanciu ºi Ciontu au devenit din acel moment duºmanii partidului. În comunicatul de presã prin care Vadim declara cã i-a dat afarã din partid, deºi cei doi demisionaserã, exprimãrile la adresa lor sunt grãitoare. „Este culmea ridicolului ca un electrician pensionar ºi analfabet, pe nume Cornel Ciontu, care nu ºtie nici o limbã strãinã ºi a fost activist PCR la sectorul 5, personaj mediocru pe care l-am instalat, provizoriu, în locul meu pentru cã nu gãsisem altul mai prost printre cei care îmi duceau servieta, sã pretindã cã el va bãga PRM în Europa“, spunea Vadim despre Ciontu. La fel ºi despre Stanciu: „Un alt personaj abject pe care l-am dat afarã din partid ca pe o mãsea stricatã este Anghel Stanciu. Prin jocurile murdare pe care le-a fãcut imediat dupã alegerile din 28 noiembrie 2004, el a aranjat cu liderul PSD Iaºi, Ion Solcanu, ca prof. univ. dr. Gh. Buzatu, om pe care îl ura cu o furie patologicã, sã nu mai intre în Senat“.
Tot atunci a plecat ºi Dorel Onaca, personaj care, dupã ce a încercat sã se apropie de Dan Voiculescu, a ajuns la PD-L, fiind în acelaºi timp ºi un apropiat al preºedintelui Traian Bãsescu. Plecarea lui Onaca i-a adus caracterizãri de genul „a jucat foarte bine rolul ºtergãtorului de funduri de preºedinþi ºi aspiratorului de scame“.
Nu dupã multã vreme a pãrãsit partidul ºi Daniela Buruianã (decembrie 2007). Voci din partid susþin cã sfârºitul în PRM i-a venit ca urmare a multiplelor uneltiri pe care le punea la cale. De altfel, Buruianã ºi-a fãcut un titlu de glorie din denumirea de „uneltitor-ºef“: „Mi-am pus la punct un sistem relaþional foarte bun. Colaborez cu cadre active sau în rezervã, aflu ilegalitãþi ºi i le aduc la cunoºtinþã domnului preºedinte“. Plecarea Danielei Buruianã din PRM a generat o serie interminabilã de înjurãturi: „gura spurcatã a mahalagioaicei“ , „buruiana rea“, „tovarãºa securistã Buruianã“, „infractoarea Buruianã“, „femeia comisar cu voce de plutonier castrat“.
Un an mai târziu, în februarie 2008, a pãrãsit partidul ºi Lia Olguþa Vasilescu. Nici ea nu a fost iertatã când a preferat sã treacã la PSD. „Þiganca din Craiova îi face o curte asiduã lui Mircea Geoanã, cu care se închide în biroul de la sediul PSD ore în ºir“, scria „Tricolorul“, ziarul de partid al lui Vadim.
O despãrþire dureroasã a trãit Mihail Lupoi. Beneficiind de statutul de fost militar ºi ºef al SIE, Lupoi a urcat în scurt timp în graþiile lui Vadim, devenind unul dintre oamenii cei mai apropiaþi de el. A pãrãsit PRM la începutul lui 2005, când a fost acuzat de Vadim cã „a fraudat Parlamentul, în patru ani, cu 1,6 miliarde de lei“ ºi cã, „dacã nu demisiona, îl dãdeam eu afarã“.
În 2007 avea sã plece ºi senatorul Dan Claudiu Tãnãsescu, o bunã vreme unul dintre favoriþii lui Vadim pentru calitãþile lui de doctor, primar la Mogoºoaia ºi finanþator al partidului. Plecarea din partid a avut loc dupã o ceartã cu liderul PRM pe tema acþiunilor deþinute la televiziunea Cosmos TV. Vadim spera sã transforme postul în televiziune de partid la fel ca ºi celelalte douã publicaþii.
În urmã cu o sãptãmânã a pãrãsit PRM ºi Gelil Eserghep, ultimul finanþator care mai rãmãsese lângã liderul PRM. Acesta era ºi directorul revistei „Tricolorul“. Totuºi, el nu a apucat încã sã prindã prima paginã a revistei pe care o conducea pânã acum ºi în care urmeazã sã fie stigmatizat, aºa cum s-a întâmplat ºi cu predecesorii sãi. Aºteptãm cu interes ediþia de mâine a revistei „România Mare“ pentru a vedea cum îºi ia Vadim rãmas-bun de la Gelil Eserghep.
De-a lungul timpului, din preajma lui Vadim au plecat mulþi alþii care au devenit extrem de înjuraþi: Radu Teodoru ºi Dan Ioan Mirescu (membri fondatori) au plecat la mijlocul anilor ’90, dupã ce au fost acuzaþi de hoþie. Puþin mai târziu au plecat Codrin ªtefãnescu ºi Dorin Lazãr Maior, care au devenit din „vajnici revoluþionari“, „gunoaie politice“, „handicapaþi“ sau „maimuþoi“. La fel a fost ºi cu Ilie Neacºu ºi Sever Meºca, foºti membri care, dupã plecarea din PRM, au scris o carte despre viaþa în partid ºi relaþia cu Vadim. Aceºtia au fost calificaþi drept „indivizi fãrã caracter“ ºi „infractori neruºinaþi“.
Ei l-au lãsat singur pe Vadim
Corneliu Ciontu, Mihail Lupoi, Vlad Hogea, Daniela Buruianã, Gelil Eserghep, Dorel Onaca, Anghel Stanciu, Lia Olguþa Vasilescu, Dan Ioan Mirescu, Radu Teodoru, Mircea Hamza, Ilie Neacºu, Sever Meºca, Codrin ªtefãnescu, Dorin Lazãr Maior, Dan Claudiu Tãnãsescu.

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:42

[quote name='mimisarbu'
Despre fata nevazuta a ideologiei PRM, tocmai ati apucat sa cititi in randurile de mai sus.

Regret ca trebuie sa te anunt, dar te-ai trezit tarziu . Toate mizeriile pe care le reproduci pe acest topic , din publicatia pomenita , sunt rasuflate , depasite , si au constituit "senzatie" cu multi ani in urma , insa s-au dovedit nefondate , in urma multor discutii pro si contra de la vremea respectiva .
A veni , dupa ani de zile cu aceias "ciorba re- re- reincalzita , dovedeste multe lipsuri . Daca tot vreti sa aruncati cu "noroi" , macar improspatati si voi "sursele" .

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:45

CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU FACE .
CAT NOROI A IMPROSCAT VADIM IN FITUICILE LUI ITI AJUNGE SA UMPLI HERASTRAUL.
CA SA-TI SPUN DREPT NU MA INTERESEAZA PERSONAJUL E UN NIMENI.
SA FITI IUBITI VOI PRM-isti , sa aveti parte de tot ce va poate oferii tribunul cu partiduletul lui.
RUDOTEL RUDO TEL

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:47

De la: mimisarbu, la data 2009-03-24 14:45:52CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU FACE .
CAT NOROI A IMPROSCAT VADIM IN FITUICILE LUI ITI AJUNGE SA UMPLI HERASTRAUL.
CA SA-TI SPUN DREPT NU MA INTERESEAZA PERSONAJUL E UN NIMENI.
SA FITI IUBITI VOI PRM-isti , sa aveti parte de tot ce va poate oferii tribunul cu partiduletul lui.
RUDOTEL RUDO TEL

Bravo domnule !
Imi plac argumentele tale "originale" atunci cand nu le copiezi de prin diversele surse de informare . Ce mai , esti convingator .

goaaddict2003

55 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 17:03

Ar fi o solutie si Vadim, de ce nu??? De fapt, oricine ar fi o solutie, in afara de Gaozarul, betivanul, mahalagiul si scandalgiul de la Cotroceni !!!

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 17:10

POEM DE INCHINARE
Avem un barbat intre noi si lumina
ne luam din luminile ochilor sai
e bland ca amurgul sfintind Bucovina
si aprig ca Oltul vuind rintre vai
pamantul acesta l-a dat ,intr-o iarna
asa cum da iarba dintai,prevestind
schimbarea la fata a firii si-a vechei
suflari romanesti cu peceti de argint

Si multe zapezi l-au albit pe la tample
si-atatea adanci nedreptati l-au durut
taind pentru noi partii largi catre viata
el steagul de foc tot mai sus tintit
astfel si-a urmat CEAUSESCU DESTINUL
CU-O DRAGOSTE VIE DE OAMENI IN PIEPT
astfel nu mai mira pe nimeni ca astazi
e falnic stejar si carmaci intelept
Iubindu-si lucid si din inima tara
osteanul din el n-are tihna deloc
inchin ,dar un cantec de slava in cinstea
tezaur de minte si har
el ,care luptand , ne-a redat demnitatea
de neam de eroi si popor lengedar

CORNELIU VADIM TUDOR{SLUGA TOT SLUGA RAMANE)
MAI MANACA OMUL R.....T CU LIGURA NU CU POLONICUL

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 21:18

E cidat cum dupa atata lectura nu ai ramas cu nimic . Explica-ne si noua ce intelegi din citatul pe care-ti place sa-l atasezi la toate postarile tale si care face vorbire despre stima reciproca si insulta .
Totusi este laudabil efortul de a citi din poeziile lui Vadim . Sa sti ca sunt multi din cei care-si ragnesc atasamentul fata de Tribun dar nu au citit un rand din scrierile sale . Daca te straduiesti , un pic , poate te primesc astia-n partidul lor . Sa stii , de la mine , ca va meritati [ si potriviti ] Hai , pa si , persevereaza !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:09

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-24 12:42:04
Regret ca trebuie sa te anunt, dar te-ai trezit tarziu . Toate mizeriile pe care le reproduci pe acest topic , din publicatia pomenita , sunt rasuflate , depasite , si au constituit "senzatie" cu multi ani in urma , insa s-au dovedit nefondate , in urma multor discutii pro si contra de la vremea respectiva .
A veni , dupa ani de zile cu aceias "ciorba re- re- reincalzita , dovedeste multe lipsuri . Daca tot vreti sa aruncati cu "noroi" , macar improspatati si voi "sursele" .

Pe bune ?!Cine anume le-a gasit nefondate ?Vadim sau Bolcas?...

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:33

De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 09:09:28
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-24 12:42:04

Pe bune ?!Cine anume le-a gasit nefondate ?Vadim sau Bolcas?...

Nu !
Soros .
Soros si-a dat seama ca a aruncat o gramada de bani aiurea , pe care i-au papat tot felul de smecheri fara "vana", si s-a potolit . Da' uite ca au mai ramas ceva "urme".

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:36

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-25 09:33:38
Nu !
Soros .
Soros si-a dat seama ca a aruncat o gramada de bani aiurea , pe care i-au papat tot felul de smecheri fara "vana", si s-a potolit . Da' uite ca au mai ramas ceva "urme".

Asta cu Soros de unde o stii,de la Vadim sau de la Bolcas ?...

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 12:41

De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 09:36:47[quote

Uite , pentru tine , ca mi-esti simpatic , fac un efort de sinceritate .
Am "cumparat-o" si eu , ca am vazut de la altii ca-i la moda , de la "Academia Catavencu" .
Ce zici , e buna , nu ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 15:50

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-25 12:41:13
De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 09:36:47[quote

Uite , pentru tine , ca mi-esti simpatic , fac un efort de sinceritate .

Am "cumparat-o" si eu , ca am vazut de la altii ca-i la moda , de la "Academia Catavencu" .

Ce zici , e buna , nu ?

Ce legatura are articolul de care pomenea doamna Mimi Sarbu,cu Soros si cu ce a aparut in Catavencu despre Soros(de fapt Catavencu a preluat din Ziua )?Ce are sula cu prefectura ? Pur si simplu nu te inteleg dar probabil ca nu te inteleg din cauza ca eu nu ma omor dupa teroria conspiratiei,am citit SFurile cand eram in adolescenta si in facultate,acum prefer alte genuri literare .Deci,mai esti sincer iar si imi legi lucrurile clar si logic sau la orice intrebare a mea imi vei raspunde cu Soros?

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 18:53

De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 15:50:17
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-25 12:41:13
De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 09:36:47 !

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:44

Gigi ,de ce te mira faptul ca au fost 320 de oameni prezenti ?Procentul de dobitoci intr-un judet eu cred ca este mai mare ,trebuia sa participe mai multi .Oricum ma bucur de faptul ca din Tg Jiu,romanii verzi au grija sa mentina vie flacara luptei importiva cotropitorului maghiar care vrea sa puna cizma hortysta pe grumazul tarisoarei noastre dragi.La fel de tare ma bucura grija ta fata de viitorul tarii care ,evident,nu poate sa fie conceput in afara lui Vadim si a PRMului...Pai cine naiba ne mai apara de primejdiile IN CARE AM PUTEA CANDVA SA NE AFLAM in afara de Vadim si Base (ca din cauza asta au si fost aliati cand l-a numit PDLul pe Vadim visepresedinte al Senatului) ? .Ura si la gara Gigi,ai un discurs la fel de iscusit ca al celuilalt Gigi ,patriotu' ala cioban .

Vanea nu credeam sa te cobori la jigniri!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 08:52

De la: sirboby, la data 2009-03-25 21:44:01Gigi ,de ce te mira faptul ca au fost 320 de oameni prezenti ?Procentul de dobitoci intr-un judet eu cred ca este mai mare ,trebuia sa participe mai multi .Oricum ma bucur de faptul ca din Tg Jiu,romanii verzi au grija sa mentina vie flacara luptei importiva cotropitorului maghiar care vrea sa puna cizma hortysta pe grumazul tarisoarei noastre dragi.La fel de tare ma bucura grija ta fata de viitorul tarii care ,evident,nu poate sa fie conceput in afara lui Vadim si a PRMului...Pai cine naiba ne mai apara de primejdiile IN CARE AM PUTEA CANDVA SA NE AFLAM in afara de Vadim si Base (ca din cauza asta au si fost aliati cand l-a numit PDLul pe Vadim visepresedinte al Senatului) ? .Ura si la gara Gigi,ai un discurs la fel de iscusit ca al celuilalt Gigi ,patriotu' ala cioban .

Vanea nu credeam sa te cobori la jigniri!

Imi pare rau ca te-am dezamagit Sir ,nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor pe care le aveai de la mine .Cred ca in momentul asta ai descoperit ca nu sunt un tip perfect cum ma credeai ,nu? .O sa te dezamagesc si mai tare spunand ca ce am scris acolo nu sunt jigniri ci doar realitati triste .Asta este ,numarul de dobitoci intr-un judet este mai mare de 320 (o sa caut statistici clare in acest sens ,nu vreau sa fiu acuzat ca vorbesc fara argumente ... ) iar nenea Gigi PRMistul are un "discurs" care ma enerveaza teribil si imi jigneste logica .Ce trebuia sa fac,sa-i laud logica si talentul cu care il pupa in fund pe Vadim la un mod ingrozitor de jenant ?....Domnul Ticu spre exemplu nu are pretentii intelectuale deosebite si nici nu ii acuza pe altii ca "nu inteleg realitatile ","ca vor plati " etc ,nenea Gigi in schimb asta face in fiecare postare .

goaaddict2003

55 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 11:19

Ba fratilor si Vadim ar fi o solutie. Oricine, numai sa scapam de Gaozarul de la Cotroceni si sa-l trimitem la mititica unde ii e locul !!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 17:44

De la: goaaddict2003, la data 2009-03-26 11:19:10 Ba fratilor si Vadim ar fi o solutie. Oricine, numai sa scapam de Gaozarul de la Cotroceni si sa-l trimitem la mititica unde ii e locul !!!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 17:44

foarte tare,frate!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 04:10

eu zic sa-l votam pe nahorniac,cine si-l mai aminteste[cand aparea la tv pt.mine era ora de comedie],sau pe mudava,ca doar sunt altceva decat baselu',nu?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 12:05

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-27 04:10:37eu zic sa-l votam pe nahorniac,cine si-l mai aminteste[cand aparea la tv pt.mine era ora de comedie],sau pe mudava,ca doar sunt altceva decat baselu',nu?

Nu mi-l amintesc pe Nahorniac dar il voi vota daca va candida impotriva lui Basescu .Ma gandesc doar ca nu mi-l amintesc deoarece nu a facut tarii atat de mult rau ca Basescu .

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 12:57

De la: vaneamarin, la data 2009-03-27 12:05:56
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-27 04:10:37eu zic sa-l votam pe nahorniac,cine si-l mai aminteste[cand aparea la tv pt.mine era ora de comedie],sau pe mudava,ca doar sunt altceva decat baselu',nu?

Nu mi-l amintesc pe Nahorniac dar il voi vota daca va candida impotriva lui Basescu .Ma gandesc doar ca nu mi-l amintesc deoarece nu a facut tarii atat de mult rau ca Basescu .

Uauu...sa vezi ce-ti auzi acum de la domnu' Ticu ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 13:52

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-27 12:57:06

Uauu...sa vezi ce-ti auzi acum de la domnu' Ticu ...

He,he,eu unul sunt pregatit de orice .Daca ma lauda ii voi da dreptate iar daca ma critica voi proceda barbateste,deconectez conexiunea internet

Ii propun insa cu curaj un targ cinstit domnului Ticu.Daca in finala ajunge Vadim si Basescu(heh,putin probabil,din cauza asta si sunt asa de curajos ) eu il voi vota pe Vadim iar daca ajunge Basescu si X ,dansul sa-l voteze pe X .Eu unul sper ca Base sa nu ajunga in finala dar trebuie si sa ne pregatim pentru ce este mai rau .Ce spuneti dom' Ticu ?!...

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 14:24

Deloc nu-i corect "targul" dumneavoastra dle Vanea . Si asta pentru ca umblati sa-l pacaliti pe domnul Ticu . Si spun asta stiind ca nici cel mai optimist PRM-ist [lucid] , nu-l mai vede pe Vadim in finala .Eventual comform zicalei : a alergat de unul singur si a ajuns pe locul II , dar si asa locul II nu se pune in cazul de fata . Eu nu zic , nu comentez acum , ca-i bine sau rau . Dar asta este realitatea . Insa , eu stiu ca "ies" pe locul II si accept provocarea . In nume personal , nu al lui domn' Ticu , bineinteles .www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19176/quote/203183.html#

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 14:39

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-27 14:24:38
Deloc nu-i corect "targul" dumneavoastra dle Vanea . Si asta pentru ca umblati sa-l pacaliti pe domnul Ticu . Si spun asta stiind ca nici cel mai optimist PRM-ist [lucid] , nu-l mai vede pe Vadim in finala .Eventual comform zicalei : a alergat de unul singur si a ajuns pe locul II , dar si asa locul II nu se pune in cazul de fata . Eu nu zic , nu comentez acum , ca-i bine sau rau . Dar asta este realitatea . Insa , eu stiu ca "ies" pe locul II si accept provocarea . In nume personal , nu al lui domn' Ticu , bineinteles

De ce sa fie pacaleala ?Nici eu nici dl. Ticu nu il mai vrem pe Base presedinte iar asta este singurul punct comun pe care il avem si de la care putem sa pornim un targ cinstit ...Nu poate sa fie pacaleala din moment ce eu chiar asa voi proceda in cazul putin probabil in care Vadim si Basescu ajung in turul doi,il votez pe Vadim (si sper sa nu imi cada mana fapt care votandu-l pe Base sunt sigur ca s-ar intampla) .Faptul ca este putin probabil sa se intample acest lucru nu inseamna ca targul nu este cinstit .

PS:Domnu' Ticu,domul Mircea pretinde ca Vadim nu ajunge nici macar in finala alegerilor pentru presedinte .Este adevarat acest lucru dupa dumnevoastra ?Rog seriozitate!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului de ce considerati ca domnul CORNELIU VADIM TUDOR merita sau nu sa fie presedintele ROMANIEI?
Mergi la: