Pilda zilei din partea Lidiei Fecioru

La aproape 60 de ani, Lidia Fecioru are o carieră de succes, însă celebrul bioenergoterapeut a trecut prin multe cumpene în viață, care au făcut-o să devină omul de astăzi. Din aceste momente dificile a tras și concluziile, pe care ni le prezintă în fiecare săptămână în emisiunea „Adevăruri ascunse”. Și-a învățat lecțiile, iar, în timp ce trăiește altele, dă mai departe învățămintele deja procesate.

Conform Antena 3, „rezultatul” uneia dintre dificultățile prin care a trecut este și parabola prezentată azi, în cadrul rubricii sale, „Pilda zilei”, anume: „Se spune că râzi și râde toată lumea cu tine, plângi și, cu siguranță, vei plânge singur”.


Primim ceea ce gândim

„Se spune că la cei optimiști li se îndeplinesc visele, iar la cei pesimiști, coșmarurile. Cât timp te gândeşti la bine şi la fericire, exact atâta bine şi fericire vei avea. Primim exact cât gândim. Cu cât o să fim mai optimişti şi o să gândim mai frumos şi o să fim mai deschişi, cu atât şi oamenii vor veni către noi. Să nu ne mirăm că ni s-a întâmplat”, a explicat specialistul cu o altă ocazie.