Săpături pe un stadion din cartierul bucureștean Pantelimon: se caută „cadavrul”

Peste 30 de polițiști au venit la stadion. Au fost aduse două excavatoare, o mașină de pompieri și mai multe dube de poliție în care se află echipament pentru săpături. Autoritățile s-au mobilizat astfel după ce Cătălin Vișoiu, fost informator al Poliției care a ajutat la prinderea interlopului Nuțu Cămătaru și care este acum în penitenciarul Rahova pentru proxenetism, a formulat o acuzație șocantă împotriva lui Viorel Raicu, fost șef al biroului de arme și muniție din Poliția Capitalei.

Bărbatul a mărturisit că Raicu ar fi ascuns sub pământul de pe stadionul pe care îl deține în cartierul Pantelimon cadavrul unui dușman pe care l-ar fi omorât. El a indicat celor de la Serviciul Omoruri că, sub terasamentul terenului de fotbal, se află părți dintr-un trup fără viață.


„Sunt lucruri inventate”

„Are dovezi, a depus ceva? Din ce am văzut eu este o poză din procesul lucrărilor care s-au desfășurat aici și o factură pe care eu am achitat-o privind servicii de vitanjare”, a declarat Viorel Raicu pentru Kanal D.


Fostul om al legii consideră că această acuzație face parte dintr-un plan de denigrare și răzbunare. „Din 2019 până acum cred că am 30 de plângeri de la el, împotriva mea și a bazei sportive, este vorba de lucruri inventate!”, a completat acesta.


„Ne aflăm în fața unui moment de noaptea minții: în interiorul unei baze sportive o desfășurare de forță cum rar mi-a fost să văd, în urma unui denunț în care acesta susține că s-ar afla un cadavru! Nu se confirmă nimic, se fac excavări și distrugeri după bunul plac, iar peste 200 de copii rămân fără un loc unde să își desfășoare activitatea sportivă”, a relatat antrenorul George Bozieru.

„Sunt distrugeri semnificative, atât suprafața de joc, instalațiile de nocturnă, de drenaj, au spart și o conductă domnii de la ADP care au venit să facă aceste excavări, sunt pagube de 50-60 de mii de euro!”, a adăugat antrenorul de la baza sportivă.