Primii câștigători la extragerea de la Loteria Vaccinării

La prima extragere din această duminică, 3 octombrie, numărul de câștigător al marelui premiu săptămânal în valoare de 100.000 de lei a fost numărul 0 8 3 5 7 7 . Persoanele cu următoarele 80 de numere de înregistrare au câștigat câte 10.000 de lei.

Extragerile săptămânale oferă 80 de premii a cate 10.000 de lei și un premiu de 100.000 de lei. Numărul extras reprezintă numărul de ordine câștigător al premiului mare din săptămâna respectivă, iar următoarele 80 de numere sunt câștigătorii a premiului de 10.000 de lei.

La prima extragere la Loteria Vaccinării din această duminică au participat 518.186 de persoane. În tombolă au participat toate persoanele care s-au înscris până vineri, 1 octombrie, la ora 12:00. Rezultatele extragerii pot fi găsite pe www.ms.ro , www.loto.ro , www.economie.gov.ro.

Cum te poți înscrie la Loteria Vaccinării

Toate persoanele care s-au vaccinat cu schemă completă și care au certificatul digital UE, pot participa la Loteria Vaccinării începând de joi, ora 12.00. Persoanele interesate se pot înscrie la loterie pe portalul https://certificat-covid.gov.ro.

După ce v-ați creat certificatului de vaccinare, persoanele eligibile care vor să se înscrie la loterie, au de parcurs trei pași simpli:


  • Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.

  • Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.

  • Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.


După parcurgerea celor trei pași, veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care vă va fi indicat numărul unic de participare.