Jador, primele declarații după ce a ajuns la spital

În prima zi de Paște, Jador a ajuns pe mâinile medicilor, iar imaginile care au început să circule pe internet i-au îngrijiorat pe fanii acestuia. Îndrăgitul artist a fost însoțit la spital de către bunul lui prieten, Bogdan Mocanu, care a făcut câteva glume pe seama lui Jador, pe care nimeni nu le-a luat în serios. Cei care îi urmăresc pe rețelele sociale au apreciat, cu toate acestea, faptul că nu l-a lăsat singur într-un moment ca acela.

De asemenea, tot Bogdan Mocanu l-a tachinat pe prietenul lui în mod constant, pentru a-i aduce zâmbetul pe bune, iar în clipa în care acesta a intrat în salon, l-a așteptat liniștit, sperând că va fi totul bine până la urmă. După seria de glume pe seama prietenului său, nu i-a mai ținut pe oameni la curent cu starea sa, motiv pentru care mulți au crezut că s-a întâmplat ceva rău.


„Oameni buni, nu este de joacă cu bolile cu transmitere sexuală. Prietenul meu, Ionuț, merge la spital direct. Are o boală „foarte grea”, „foarte incurabilă”, Chlamydia”, a spus Bogdan Mocanu, pe Story.


Din dorința de a liniști pe toată lumea, Jador a considerat potrivit să le transmită fanilor săi de pretutindeni un mesaj legat de starea în care se află. Artistul este bine, nu a fost internat, ci doar i s-a administrat o doză de vitamine necesară din cauza oboselii și stresului care s-au acumulat în ultima vreme. Cel mai important pentru cei care îl admiră este faptul că nu i s-a întâmplat nimic grav.


„Dragilor, sunt bine (...) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, le-a zis Jador fanilor de pe Instagram.