Prima ediție a emisiunii Bravo, ai stil! a venit cu surprize plăcute

Prima ediție a emisiunii Bravo, ai stil! s-a difuzat pe noul post de televiziune, Kanal D2, de la ora 19:00. Aceasta a început în forță, iar surprizele plăcute atât pentru cei din fața micilor ecrane, cât și penutr cei trei jurați ai competiției și anume Maurice Munteanu, Alex Abagiu și, nu în ultimul rând, Raluca Bădulescu. În fața acestora au defilat cele zece concurente care au încercat să impresioneze cu alegerile lor vestimentare încă din prima ediție, dar numai câteva dintre ele au reușit cu adevărat să se facă remarcate.

Una dintre concurentele care a reușit din prima este Iris, cea care pe lângă faptul că a purtat o ținută foarte frumoasă, care s-a bucurat de laudele lor, a făcut și o serie de dezvăluiri despre Maurice Munteanu pentru care a recunoscut că are o slăbiciune și o atracție fizică. Ea a zis că pasiunea aceasta vine de la mama sa, care îl apreciază foarte tare și care, la fel ca și ea, îl consideră unul dintre cei mai atrăgători bărbați din showbiz.


„Draga mea, mi se pare că ai o aliură foarte impozantă, mi se pare că îți funcționează culoarea asta foarte bine cu culoarea pielii tale. Voiam să te întreb, te-ai machiat tu sau te-a machiat cineva aici? (...) Un truc ar fi să nu folosim tot timpul un iluminator cu textură foarte fină pe zonă respectivă, pentru că uneori poate fi citit ca fiind transpirație.”, i-a zis Alex Abagiu concurentei.