Cătălin Bordea a fost părăsit de tată la doar doi ani

Una dintre probele de seara trecută, de la America Express, i-a pus în dificultate pe toți concurenții. Aceștia și-au amintit de unele dintre cele mai dificile momente din viața lor sau despre persoanele pe care le-au pierdut, la un moment, iar lacrimile nu au mai putut fi nici ele stăpânite. Cătălin Bordea a vorbit despre momentul în care tatăl lui l-a părăsit, pe vremea când era doar un copil, dar nu înainte de a menționa că pentru el bunicii înseamnă totul și că fără ei nu ar fi ajuns unde este acum.

Despre tatăl lui a povestit că a plecat când el avea doar doi ani, iar despre mama sa că avea doar 16 ani când l-a adus pe lume și nu știa foarte bine ce presupune rolul de mamă. Părinții lui au dispărut, în momentul în care el a apărut, iar faptul că nu a știut niciodată cum este să ai un tată l-a durut enorm. Acesta a decis să îl abandoneze pe un scaun, în autobuz. A plecat și nu s-a mai întors niciodată.


„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată. Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-miu”, a povestit Cătălin Bordea, la America Express.


Comediantul a fost găsit de către bunica lui, după patru stații, în timp ce aștepta autobuzul pentru a merge la munca, fiind convinsă că el rămăsese în grija tatălui său. Mai mult de atât, concurentul de la America Express a dezvăluit faptul că și bunicul lui a făcut multe sacrificii pentru el, motiv pentru care îi va fi recunoscător toată viața, mai ales că nici lui nu îi era ușor. Momentul în care a vorbit despre toate aceste lucruri a fost unul foarte emoționant atât pentru ei, cât și pentru fanii competiției.


„Tataia, de fiecare dată, când ne dădea mamaia carnea, el lua zâgrciul. El mânca numai zgârci și nouă ne dădea doar carnea. Pentru mine, bunică-miu înseamnă acasă”, a mai zis concurentul de la America Express.