Andreea Bălan a trecut prin mai multe transformări

Andreea Bălan se poate declara o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere, dar până a ajunge în acest punct al vieții sale, a trecut prin multe momente grele care au pus-o serios la încercare și care ușor, ușor au transformat-o. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista a fost căsătorită cu George Burcea și nici faptul că au două fiice împreună. Aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, deoarece lucrurile între ei nu mai mergeau deloc b bine, motiv pentru care ea a suferit enorm și a fost nevoită să se descurce de una singură în ceea ce privește creșterea copiilor.

Problemele de sănătate pe care vedeta le-a avut au jucat și ele un rol exrem de important în ceea ce privește transformarea sa. Fosta soție a lui George Burcea și-ar fi putut pierde viața, după ce fiica sa, Clara, a venit pe lume, dar a luptat pentru viața ei alături de medicii care au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a o salva. Recent, Andreea Bălan a vorbit despre perioada aceea și a recunoscut faptul că stopul cardiac pe care l-a suferit a făcut-o să se gândească serios la anumite aspecte din viața sa.


,,Transformarea a început cu stopul cardiac pentru că a fost ceva inopinant și neașteptat. Și, când ești tânăr, nu te aștepți la așa ceva, la o asemenea întâmplare. Te duci să naști un copil și afli că s-a oprit inima, ești în comă și ai fost resuscitat și apoi s-au mai întâmplat și alte operații după. Mi-am pus câteva întrebări. Din acest moment cred că transformarea mea început apoi și viața mea personală a luat o întorsătură radicală”, a declarat Andreea Bălan, la Antena Stars.


Încă de pe atunci, Andreea Bălan se află într-un proces de continuă transformare. Vedeta a rămas o mamă singură și nu a reușit să își refacă viața, deși au mai existat încercări în acest sens, dar nu regretă nimic, pentru că fiicele sale sunt cele mai importante pentru ea și și-a dedicat întreaga existență creșterii lor.


,,Nu mai am răni sufletești de foarte mult timp. Eu acum sunt într-o transformare în sensul că vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Am o super energie, o super vibrație și sunt foarte veselă tot timpul. Vreau să nu mă las influențată de de energiile celor din jur(…) Aici lucrez”, a mai zis ea.