Denisa Filcea, despre viața de mămică

Denisa Filcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Flick, iar aceștia nu s-au ascuns niciodată de ochii lumii. Fiin foarte activă pe rețelele sociale, toți cei care o urmăresc află mereu ceea ce se petrece în viețile lor direct de pe contul acesteia de Instagram. A fost multe momente în care internauții chiar au criticat-o dur pe partenera de viață a fostului om de radio pentru postările sale, dar rareori le-a dat importanță acestora și comentariilor lor răutăcioase.

Vedeta se bucură de fiecare zi din viața sa, pentru că este ceea ce a ales să facă și ceea ce și-a dorit. Să fie mamă a fost una dintre cele mai mai dorințe și realizări din întreaga sa existență și a spus-o cu voce tare, ori de câte ori a avut ocazia. Recent, Denisa Filcea a dat câteva declarații despre cum este viața de părinte în cazul ei, iar spre surprinderea multora, nu s-a plâns nici măcar o secundă de greutățile care vin la pachet cu aducerea pe lume a unui copil, așa cum multe femei de vârsta ei fac.


„Este extrem de simplu pentru că știu să mă bucur de ceea ce am fără să mă plâng. Nu simt nevoia să atrag atenția asupra mea dramatizând și exagerând. Mi-am dorit să fiu mamă, ar fi absurd și ipocrit ca acum (după ce am primit ce am cerut) să încep cu „E greu..”, a povestit Denisa Filcea, pe Instagram.

Partenera de viață a lui Flick a învățat să se bucure de ceea ce a primit de la viață și nu simte nevoia să atragă atenția asupra sa exagerând sau dramatizând anumite situații. Consideră că ar fi absurd din partea sa să afirme că este greu, având în vedere că asta este ceea ce a cerut și a primit mai apoi. Este, de asemenea, recunoscătoare pentru familia pe care o are și mai crede că dacă unora li se pare greu viața de părinte, nu înseamnă că este așa în cazul tuturor femeilor. Își trăiește viața la fel ca înainte și nu înțelege de ce unii părinți spun că este greu să ai un copil.


„Ador fiecare secundă și nu am cuvinte să-mi exprim recunoștința și bucuria. Faptul că ție sau altora le este greu nu înseamnă că toți percepem această perioadă ca fiind una dificilă. Nu trăim și nu vedem viața în același mod. Sincer, îmi pare extrem de rău pentru toți oamenii (mămici și tătici) care tot ce pot spune legat de această experiență este că „E greu”...Păcat” ”, a mai zis ea.