De ce nu poate Cristina Cioran părăsi țara

Cristina Cioran părea că duce o viață liniștită și fericită alături de Alexandra Dobrescu, fostul ei partener de viață. Cei doi se pregăteau chiar și de nuntă, iar de când fiica lor a venit pe lume, păreau și mai fericiți împreună, dar toate acestea până într-un punct, când el a decis să se despartă de mama copilului ei. La momentul respectiv, bărbatul a declarat că speră ca fosta lui iubită să își găsească fericirea la fel cum a făcut-o și el, dar nu crede că se va întâmpla lucrul acesta, deoarece fericirea ei era chiar el.

Blondina a precizat, pentru a pune stop altor speculații, că singura ei fericire este Ema, fiica ei, pe care a adus-o pe lume prematur și care i-a schimbat viața cu adevărat. Acum, Cristina Cioran își dedică întreaga existență creșterii fiicei sale și se bucură să o vadă crescând normal, fiind fericită și bucuroasă pe fiecare zi pe trece tot mai mult. Blondina nu își mai dorește nimic, doar să fie lăsată în pace de fostul ei partener.

De exemplu, la finalul anului 2022, și-ar fi dorit să plece în afara țării cu fiica ei, doar că nu poate părăsi țara, ci nu pentru că ar fi mult prea mică, ci pentru că are nevoie de câteva semnături din partea tatălui ei pe care, din păcate, nu le-a primit. Crede, de asemenea, că nu se va întâmpla lucrul acesta prea curând, pentru că Alexandru Dobrescu nu dorelte să o ajute, dar nu îi dorește decât să fie fericit așa cum afirmă peste tot și să o lase să își trăiască viața în perfectă liniște.


„Mi-ar fi plăcut să plec în străinătate, dar nu am cum. Nu e prea mică Ema, doar că îmi trebuie niște documente specifice, pe care nu am cum să le obțin, orice aș face. Așadar fără hârtia notarială semnată de tatăl ei, nu pot pleca cu ea din țară și asta nu se va întâmpla probabil. O să vadă la un moment dat Europa, cine știe ce o să se mai întâmple.

Știi cum scapi de un bărbat și de problemele cu el? Când se îndrăgostește de altcineva! Eu sper din suflet să fie fericit așa cum spune, ca să mă lase în pace!”, a declarat Cristina Cioran, pentru ego.ro.