Victoraș Micula, despre accidentul lui Culiță Sterp

Problemele se țin lanț pentru Culiță Sterp. Anul 2022 nu a fost unul prea bun pentru el și nici pentru familia lui care a pierdut foarte mulți bani în vara acestui an, când li s-a furat un seif plin de bani din casă. Cântărețul avea în casa mamei sale în jur de 200.000 de euro, bani pe care a încercat să îi recupereze, dar nu a reușit nimic în acest sens. Atât de mult și-a dorit să primească înapoi banii respectivi, încât le-a promis celor care îl vor ajuta în acest sens că vor primi o recompensă de 10.000 de euro.

De asemenea, a mai avut probleme și în timpul unui botez pe care l-a avut în Madrid și unde a cântat alături de trupa sa. Femeia care i-a invitat la eveniment nu i-a mai plătit, deoarece în timpul pauzei care i se cuvenea, cântărețul a mers la un alt etaj, unde i-a încântat pe oamenii prezenți cu piesele sale, fapt ce a scos-o din sărite pe doamna aceea. La câteva săptămâni după aceea, cântărețul a făcut un accident de mașină în Cluj, după ce s-a urcat băut la volan și a lovit un alt șofer nevinovat, care circula regulamentar. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, a fost transportat la spital și a cerut să fie externat.

În urma celor întâmplate, Culiță Sterp a fost judecat din toate părțile, iar unul dintre cei care au vorbit în mediul online despre accidentul respectiv a fost nimeni altul decât Victoraș Micula, care a făcut un live pe TikTok recent. Fiul magnatului Victor Micula este de părere că singura vinovată de producerea accidentului este partenera lui de viață care „l-a tocat la cap” să meargă acasă.

„ Culiță, săracul, a avut accidentul din cauza unei soții care l-a tocat la cap. «Trebuie să fii acasă, hai acasă, hai acasă» Și de multe ori, femeile au o putere diabolică asupra bărbaților”, a declarat Victoraș Micula într-un live, pe TikTok.