Vlăduța Lupău, despre botezul copilului ei

Ziua de 27 octombrie a fost una cu totul și cu totul importantă pentru Vlăduța Lupău și Adi Rus. Cei doi soți și-au botezat copilul care a venit pe lume anul acesta, pe care ambii și l-au dorit enorm și care le-a schimbat în totalitate viețile. Cântăreața nu credea că viața de mamă este atât de grea și chiar a recunoscut, în mediul online, că mai ales primele zile cu cel mic au fost un calvar pentru ea, dar nu regretă nimic, deoarece venirea pe lume a lui Iair este și cel mai frumos lucru care li s-a putut întâmpla.

Artista și soțul său, Adi Rus, au fost extrem de emoționați, iar ea chiar a izbucnit în lacrimi, la un moment dat. Vlăduța Lupău nu doar că așteptat ziua botezului, dar s-a și implicat în tot ceea ce a ținut de organizare, deoarece a dorit ca totul să iasă ca la carte, să nu existe probleme, iar invitații să se bucure de eveniment și să se simtă bine alături de ei într-o asemenea zi.

Până acum, cei din mediul online nu au făcut cunoștință cu micuțul Iair, iar când mama lui a decis să posteze și prima imagine cu chipul lui, aprecierile și comentariile au început să curgă în dreptul imaginii. De asemenea, vedeta i-a transmis copilului ei un mesaj foarte emoționant, iar imediat după marele eveniment a dat și o serie de declarații în care a spus că a fost cel mai frumos moment din viața ei. Atât cântăreața, cât și partenerul ei de viață alături de nași au plâns din cauza emoțiilor pe care le-au avut.


„IAIR. De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

„A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair. Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți”, a declarat Vlăduța Lupău, pentru Pro TV.