Dani Mocanu a primit acuzații grave

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Mocanu și fratele său, Nando, s-au bătut într-o benzinărie, iar după ce oamenii legii au intervenit, ambii au fost acuzați de tentativă de omor și au primit câte o pedeapsă. Cântărețul a fost arestat la domiciliu, iar fratelui a fost arestat preventiv petnru 30 de zile.Manelistul nu poate accepta nici măcar în ruptul capului lucrul acesta, mai ales că susține despre el însuși că de data aceasta chiar nu avut niciun fel de vină.

Având în vedere situația complicată în care el și Nando se află, Dani Mocanu a oferit o serie de declarații cu privire la cele întâmplate în benzinăria cu pricina. Ei bine, el a povestit că i-a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor fără a fi măcar vinovat pentru fapta sa, în cadrul interviului pe care l-a oferit imediat după ce a ieșit din tribunal. Indiferent de ceea ce ar spune, manelistul este arestat la domiciliu și nu poate schimba asta, deși el nu a dorit decât să îi despartă pe cei care se băteau.

Destul de relaxat, la ieșirea din tribunal, Dani Mocanu a mărturisit în fața camerelor de filmat faptul că transmite mulțumiri instanței că a judecat corect, în mod ironic, pentru că mai apoi a zis clar că este nevinovat și că nu a lovit pe nimeni, mai ales că era în control judiciar și ultimul lucru pe care și-l dorea era acela de a încălca legea.


„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea”, a spus Dani Mocanu, conform Observator.