Anamaria Prodan, despre pensia alimentară a fiului ei

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț, iar scandalul dintre aceștia este și el în plină desfășurare și pare că nu va ajunge prea curând la final. Cele mai recente declarații pe care impresara le-a făcut în legătură cu fostul ei partener de viață și tatăl copilului sunt despre pensia alimentară care i se cuvine fiului lui și pe care este obligat să i-a ofere.

Dacă în urmă cu câteva zile impresara spunea că acesta trebuie să îi ofere copilului pe care l-au făcut împreună o treime din salariul pe care îl are ca antrenor, acum aceasta spune că ea și copiii ei nu se umilesc nici în fața judecătorilor, nici în fața țării pentru a cere pensie alimentară sau un program de vizită. În interviurile pe care le-a oferit în trecut, Anamaria Prodan a spus clar că l-a rugat pe fostul soț de mai multe ori să meargă să își vadă copilul, pentru că este de datoria lui să facă lucrul acesta, dar nu s-a întâmplat asta.

Pe contul ei de Instagram, vedeta a vorbit mereu sincer cu urmăritorii ei despre diferitele aspecte din viața sa care au fost subiect de discuție pentru ceilalți, iar recent a vorbit și despre cel legat de pensia alimentară pe care Reghe i-o datorează fiului lui și pentru care judecătorii au luat o decizie cu totul și cu totul neașteptată. De asemenea, ea a ținut să precizeze că Bebeto nu este bătaia de joc a tatălui său, pentru care ea și toți copiii ei se roagă să fie ierte Dumnezeu pentru toate greșelile pe care le-a făcut față de ei. Tot ea a zis că fiului ei îi este rușine de tot ceea ce face tatăl lui, în ultimul timp.


‘’Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!’’, a notat Anamaria Prodan, în mediul online.