Monica Tatoiu și Cătălin Măruță, certați de ani buni

Cătălin Măruță obișnua, în urmă cu câțiva ani buni, să le facă tot felul de farse persoanelor publice de la noi. Totul se întâmpla în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează și chiar dacă se presupune că la final acestea ar fi trebuit să se amuze copios pe seama celor întâmplate, nu toată lumea îi înțelegea glumele. Una dintre vedetele care s-a supărat extrem de tare pe el a fost nimeni alta decât Monica Tatoiu.

Supărarea a fost atât de mare, încât nu mai vorbește cu soțul Andrei, din cauza farsei respective, de mai bine de zece ani. Nimeni nu a știut până acum de ce au rupt orice fel de legătură, dar moderatorul de la Pro TV a vorbit despre acest subiect recent, pentru ca toată lumea să fie la curent și să știe adevărul, în ciuda faptului că o parte din vină a fost și a sa. Prezentatorul emisiunii „La Măruță” i-a făcut aceste confesiuni Marei Bănică pe care a avut-o invitată în platou.

Înainte ca acea farsă pe care cei din echipa lui Cătălin Măruță alături de el au considerat-o inofensivă, aceștia erau buni prieteni, iar fosta directoare de la Oriflame mergea destul de des în emisiunea sa, stăteau mult de vorbă și se înțelegeau de minune. Mai în glumă, mai în serios, soțul Andrei i-a transmis femeii că ar trebui să îngroape securea războiului pentru că au trecut ani buni de atunci și s-au cuminți.


„Nu am mai văzut-o pe Monica Tatoiu la noi de vreo 10 ani. S-a supărat pe noi după ce i-am făcut o farsă. Pentru noi era inofensivă… Asta zic și eu, doamnă, s-a prescris! Atunci i-am cunoscut și soțul. Nu știu cum e că am alergat. Era prietena noastră, venea, glumeam. Mă rog… Doamna Tatoiu, au trecut mai bine de 10 ani, ne-am spovedit, ne-am cumințit. A venit și Andreea Marin la noi… Să nu te duci cu mașina la ea. Nu mai pot să zic despre farsă, dar s-a lăsat cu urmăriri”, a declarat Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii sale.