Luis Gabriel și Haziran, părinți pentru prima dată

Deși nu au o relație care să dureze de ani buni, Luis Gabriel și Haziran au simțit încă din prima clipă în care s-au văzut că sunt făcuți unul pentru celălalt. Povestea lor de iubire a evoluat destul de repede, iar îndrăgitul manelist i-a cerut mâna frumoasei sale partenere de viață, după doar câteva luni de relație, în timpul unui concert. Fanii acestuia, prezenți la eveniment, au filmat întregul moment pe care l-au postat în mediul online și care a devenit într-un timp foarte scurt viral.

La o vreme după aceea, Haziran le-a povestitn fanilor ei din mediul online faptul că a rămas însărcinată, iar pe tot parcursul sarcinii i-a ținut la curent cu evoluția sarcinii și le-a vorbit despre toate stările prin care a trecut, spre bucuria femeilor care fie erau însărcinate, fie se pregăteau pentru lucrul acesta. De asemenea, a sperat ca fiul ei să vină pe lume perfect sănătos, iar lucrul acesta s-a întâmplat în cursul zilei de azi, când cei doi îndrăgostiți au devenit pentru prima dată părinți. Fanii lor sunt nerăbdători ca unul dintre ei să posteze o imagine cu cel mic, rețelele sociale.


Nimic nu se poate compara cu fericirea pe care cei doi părinți au simțit la venirea pe lume a copilului lor, pe care nu doar ei, ci și întreaga lor familie l-au așteptat cu sufletul la gură. Mai mult de atât, într-un interviu pe care aceștia l-au acordat, în urmă cu câteva zile bune, au dezvăluit și care este numele pe care l-au ales împreună pentru micuțul lor. Ei bine, se pare că acesta se va numi Joseph Luis Tiago.


“Pe băiețel îl vom numi Joseph Luis Tiago. Joseph de la Iosif, dar în engleză. Am vrut neapărat un nume de sfânt, iar Tiago este iar un nume care nouă ne-a plăcut foarte mult”, au spus cei doi îndrăgostiți, potrivit spynews.ro.