Selly, despre cele patru accidente pe care le-a făcut

Andrei Șelaru, cunoscut de toată lumea drept Selly, nu are prea mare noroc în trafic, fiind implicat în mai multe accidente de-a lungul timpului. De asemenea, acestuia i s-a luat și permisul, dar nu îi este rușine să recunoască asta în fața lumii. După ce a trecut prin tot felul de momente neplăcute de când și-a luat carnetul de conducere și până acum, recent avut parte de cele mai ghinioniste 24 de ore din viața lui și, după cum chiar el a zis, multe ghinioane mici sparg un ghinion mai mare și era curios să știe ce lucru mai rău de atât i s-ar fi putut întâmpla.

Ei bine, acesta se afla în drum spre un concert în Bacău, moment în care a dat într-o groapă, iar janta mașinii sale s-a spart. Mai apoi, l-a sunat pe unul dintre prietenii lui, Mădălin, care i-a sărit în ajutor și datorită căruia a ajuns la timp la concert, spre bucuria fanilor care îl așteptau cu sufletul la gură. Cel care s-a oferit să îl ducă în București după concert a fost Gami. Aceștia au mers la vulcanizare, janta a fost reparată, iar mașina lui Gami a început să aibă și ea la rândul ei probleme.


”Mă așteptam să fie un pachet de nervi Gami, ceea ce nu s-a întâmplat. El știa de problema aia pentru că i s-a mai întâmplat și lui. (…) S-a trezit din somn, și-a făcut un duș și a venit după noi. (…) În cele din urmă, mașina a fost ridicată cu plaforma”, a povestit Selly pe vlog.


După ce au dat nas în nas cu oamenii legii care i-au spus să mute mașina și când, în sfârșit, au reușit să o parcheze, mașina a început să se miște de una singură și a lovit o altă mașină care se afla în fața. Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit, dar Selly crede că a avut parte de cele mai ghinioniste 24 de ore din viața sa.


„Mașina a luat-o ușor, ușor, ușor. Până să urce el înapoi în mașină și să apuce de volan, bolidul lui a lovit altă mașină parcată. Nu a fost cine știe ce lovitură, nu zic la caterincă… Până la urma mașina lui Gami a fost dusă la București cu platforma, iar noi am plecat de acolo cu un taxi”, a mai zis vloggerul, pe canalul lui de YouTube.