CRBL, despre divorțul de soția sa

CRBL și partenera lui de viață, Elena, se cunosc de peste mai bine de 15 ani, timp în care au reușit să facă o mulțime de lucruri împreună de care sunt mândri și pentru care sunt recunoscători. Cea mai mare realizare pe care o au este fiica lor pe care o iubesc nespus și pentru care au făcut multe sacrificii de-a lungul vremii. Întreaga familie locuiește acum în Spania, dar artistul a povestit după întoarcerea sa de la Survivor România că atât el, cât și soția lui s-au gândit să revină în țară, dar încă nu au luat decizia finală.

Chiar dacă acum se înțeleg extrem de bine și nu pot petrece prea mult timp unul departe de celălalt, au avut o vreme în care nu doar că au simțit nevoia de o pauză în viața lor, ci chiar au avut discuții legate de un posibil divorț. Din fericire, nu au ajuns în acel punct, dar fostul concurent de la Survivor România și-a amintit despre acea perioadă grea din viața lor și a povestit despre asta, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat. Cel mai mare secret pe care l-au avut a fost faptul că au comunicat și în felul acesta au reușit să elimine toate tensiunile dintre ei. Cel mai important este că au reușit să rezolve toate problemele, că le este bine împreună și că au devenit un exemplu pentru cei din jurul lor.


„Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții”, a declarat CRBL, pentru viva.ro.


Perioada pe care CRBL a petrecut-o departe de casă la începutul anului, când a decis să accepte provocarea de a participa la Survivor România, a fost una dintre cele mai grele pentru ei, deoarece au fost nevoie să stea mai bine de două luni unul departe de celălalt, timp în care ea i-a ținut soțului ei pumnii și s-a îngrijiorat foarte tare, în clipa în care acesta s-a accidentat și a fost eliminat din competiție.


„Suntem foarte bine. Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine.

A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu? Suntem vinovați amândoi pentru acești 15 ani”, a mai zis artistul.