Cristina Ciobănașu, moment de sinceritate pe Story

Momentul în care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au postat un videolclip în care au anunțat că se despart, după aproape un deceniu petrecut împreună, a fost unul pe care unii nu l-au luat prea în serios. Mulți au crezut că este doar o glumă sau au sperat să fie așa, ceea ce din nefericire nu s-a întâmplat. Mai apoi, s-au rugat ca problemele dintre ei să se rezolve și să fie din nou un cuplu, deoarece nimeni nu și-ar fi imaginat că vor putea fi împreună cu altcineva. Ei bine, timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar Cristina Ciobănașu a recunoscut că a făcut cea mai greșeală din viața sa, imediat după ce a rămas singură, greșeală care nu are deloc legătură cu fostul partener.

Actrița a fost foarte ocupată cu toate proiectele în care a fost implicată trup și suflet și nu i-a mai rămas suficient timp să se ocupe de studii. Simțindu-se vinovată pentru ceea ce a făcut, a vrut să scape de ceea ce o apăsa pe suflet și le-a făcut câteva mărturisiri fanilor ei din mediul online. Tânăra le-a dat chiar și un sfat, vrând să se asigure că ei nu vor face aceeași greșeală pe care a făcut-o ea, ci vor învăța de pe urma spuselor sale. Ei bine, fosta iubită a lui Vlad Gherman și-a stabilit priorătițile pentru vara aceasta și nu are de gând să călătorească sau să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi din viața sa, ci să susțină examenul de licență.


„Mi-am propus să îmi susțin lucrarea de licență. Am tot avut alte priorități și ... Mama ei de treabă ... nu faceți ca mine”, le-a spus Cristina Ciobănașu celor care o urmăresc pe Instagram.