Ce i-au reproșat telespectatorii Elenei Chiriac

Jocul pentru recompensă al celei mai recente ediții Survivor România a fost unul dedicat zilei de 1 Mai. Echipa câștigătoare s-a putut bucura de o petrecere în toată regula cu produse specifice Zilei Muncii, dar și cu multe alte surprize pe care echipa de producție le-a pregătit pentru ei, cum ar fi o fântână de ciocolată, jocuri cu premii sau poze. Având în vedere că au trecut luni bune de când aceștia stau în Republica Dominicană și nu s-au mai putut bucura de o viață normală, fericirea a fost una mult mai mare pentru ei.

După ce Ionuț Popa și Blaze au luptat la ștafetă, iar victoria a fost adjudecată de către Vulturi, certurile au început între adversari din cauza lui Ionuț Popa pe care l-au acuzat de faptul că se gândește doar la el, nu la echipa și că au avut încredere în el că va aduce punctul final, ceea ce nu s-a întâmplat. Ceilalți, însă, au avut parte de o seară de neuitat.

Telespectatorii nu s-au putut abține să nu analizeze și de această dată comportamentul celor rămași în competiție, iar cea pe care au desființat-o în secțiunea de comentarii a fost nimeni alta decât Elena Chiriac, din cauza cărora mulți au spus că nu mai pot urmări emisiunea. Mai mult de atât, cineva i-a spus că se vede clar că nu are cei șapte ani de acasă, pentru că a făcut mai multe fotografii la petrecere, doar pentru a le arăta Tigrilor cât de bine s-au distrat ei în timp ce ei stătea în camp, știind că au pierdut ștafeta. Fanii Survivor sunt de părere că este o persoană rea, că nu merita să ajungă până în acest punct al concursului și că, de fapt, toți concurenții ar fi trebuit să se bucure de ziua de 1 Mai, nu doar o parte dintre aceștia.


„Câtă răutate are fetița asta! Eu cred că de 1 mai trebuiau amândouă echipe să se bucure! Dar asta este producția aranjează așa cum vor ei!”, „Din cauza “fetei lui tata” am ajuns sa îmi fie scârbă să mai mă uit la emisiune”, „Cei 7 ani de acasă lipsesc total, precum făina 000”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor.