Antonia, despre relația cu tatăl fiicei sale

Antonia a fost căsătorită, înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea, cu Vincenzo Castellano alături de care a fost foarte fericită până într-un anumit punct. Aceștia au împreună și o fetiță superbă pe nume, pentru care au custodie comună. Cântăreața a luptat din greu pentru acest lucru, mai ales că erau multe momente importante din viața fiicei sale sale pe care le pierdea din cauza faptului că tatăl Mayei nu îi permitea să vină în România. Cântăreața a mers chiar ea în Italia, pentru a-i fi alături fetei sale, dar acum lucrurile s-au mai liniștit, iar Maya poate veni tot mai des să petreacă timp alături de mama sa și de frații ei cu care se înțelege de minune și pe care îi iubește.

Partenera de viață a lui Alex Velea și-a dorit din tot sufletul ei să se termine procesul de divorț cu Vincenzo Castellano care a durat aproximativ cinci ani, pentru a putea să se mărite cu iubitul ei alături de care are doi copii, Dominic și Akim. Din fericire, totul s-a terminat, a fost cerută în căsătorie, iar în viitorul apropiat va ajunge în fața altarului alături de artist.

Având în vedere faptul că procesul de divorț a fost unul de lungă durată, mulți s-au întrebat cum se înțelege în realitate Antonia cu tatăl fiicei sale și chiar dacă a evitat acest subiect până acum, într-un interviu pe care l-a acordat de curând a povestit că totul este bine în relația lor, doar pentru copilul lor. Ambii își doresc tot ceea ce este mai bun pentru Maya și fac ceea ce le stă în putință pentru ca ea să fie fericită.


"Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată.", a povestit Antonia, pentru ego.ro.