Adda, postări emoționante pe social media

Partenera de viață a lui Cătătlin Rizea nu trece prin cea mai bună perioadă din viața și în loc să se bucure de Sărbătorile Pascale, artista va fi nevoită să își înmormânteze bunicul. Așa cum face de fiecare dată fie că este vorba despre o întâmplare plăcută din viața, fie că este vorba despre un lucru trist, ea le povestește și fanilor ei de pe social media de care este apropiată.

În urmă cu doar câteva ore, cântăreața le-a vorbit acestora despre bunicul ei, care s-a stins din viață și de la care avut ce învăța, încă de pe vremea când era doar un copil. „Tata Sandu”, așa cum îl nume Adda a reușit să îi arate cât este de importantă este familia și ce înseamnă curajul, iar cea mai mare bucurie a vedetei este faptul că înainte de a pleca în lumea celor drepți, a văzut-o în rochie de mireasă. În plus, el este și cel de la care a prins drag de muzică, de folclor și îi este recunoscătoare pentru tot.

Pe rețelele sociale a postat câteva imagini care i-au emoționat pe fanii artistei, cei care speră că va trece repede peste acest moment dureros și că va reveni cu forțe proaspete.

„Draga Tata Sandu,

Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna curajul. Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna familia si radacinile. Dragostea de tara, dragostea fata de folclor si cantec. Ma bucur ca m-ai vazut mireasa, si sunt atat de MANDRA ca iti port numele, atat eu cat si stranepotul tau, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin in lumina! 🙏”, a scris Adda, pe Instagram.