Artista, pusă la zid de urmăritori

Vlăduța Lupău trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, după ce a rămas însărcinată pentru prima dată. Deși știe de luni bune că va deveni mamă, ea a preferat să le dea vestea cea mare tuturor fanilor ei de curând, în momentul în care nu și-a mai putut ascunde burtica de gravidă. Cântăreața va aduce pe lume un băiețel chiar așa cum a visat și nu are cuvinte să spună cât de fericită este.

Așa cum era de așteptat, criticile nu au încetat să vină la adresa ei, iar un gest pe care l-a făcut recent a adunat și mai multe comentarii din partea oamenilor care o urmăresc la orice pas și care așteaptă cu nerăbdare să facă un singur pas greșit, pentru a o taxa.


Ei bine, aceștia i-au spus pe Instagram că nu ar trebui să își mai taie părul în perioada sarcinii, fiindcă nu face altceva decât să scurteze viața copilului. Viitoarea mămică le-a spus gurilor rele că ea nu crede în astfel de superstiții, ci doar în Dumnezeu, iar lucrurile se vor întâmpla doar cum vrea El.


„Fetele, să vă zic secretul meu. Eu cred în Dumnezeu, nu cred în mituri și în superstiții. Cum dacă eu mai tund din păr scurtez viața bebelușului? Credeți voi, eu nu cred, eu cred în Cel de Sus. Am pus-o. Am primit multe mesaje de genul. Of! Cică îi scurtez viața bebelușului”, a zis Vlăduța Lupău.