Nicole Cherry nu s-a mai putut abține

Nicole Cherry a adus-o pe lume pe fiica ei Anastasia în luna noiembrie a anului trecut, iar de atunci viața ei s-a schimbat în totalitate. Micuța sa a devenit centrul Universului ei și ar face orice pentru ca ei să îi fie bine. Brusc, totul a devenit despre copilul ei și a ajuns să se pună pe ea pe al doilea loc, fapt pe care cei care o urmăresc încă din 2013, de la începutul carierei sale, l-au remacat.


Având în vedere că este foarte, foarte tânără, mulți au spus că ar fi trebuit să se mai bucure puțin de viață, nu să se grăbească să devină mamă, pentru că ar fi avut timp suficient peste câțiva ani și nu s-au temut să îi transmită lucrul acesta prin toate mijloacele posibile. După ce a fost criticată o lungă perioadă de timp din cauza alegerilor pe care le-a făcut, artista a considerat că a venit și vremea să le dea replica haterilor din mediul online.

Cântăreața în vârstă de 23 de ani a spus clar că ea este de părere că din moment ce ești pregătit să faci un pas atât de important, să îți întemeiezi o familie alături de persoana pe care o iubești, niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru asta.


„Consider că atâta timp cât tu ești pregătit și simți că vrei să îți întemeiezi o familie și ai lângă tine o persoană cu care poți face asta, nu mi se pare că e prea devreme sau prea târziu Niciuna dintre ele nu se potrivește în nicio situație. Important e ceea ce îți dorești tu și cum ți le așază Dumnezeu. Până la urmă, tu ți le poți dori, dar dacă nu e momentul, clar nu ți le va da”, a declarat Nicole Cherry, pentru wowbiz.ro.