Alexandra Stan nu-i poartă pică lui Măruță

Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu sunt în cele mai bune relații, după ce vara trecută s-au certat din cauza unui gest pe care prezentatorul și echipa lui au difuzat niște imagini cu blondina, pentru care stabiliseră altceva. Cum era de așteptat, cântăreața s-a enervat la culme și nu s-a putut abține să nu îl tragă pe acesta la răspundere pentur gestul său.

La câteva zile după, deși nu ar fi vrut să facă lucrul acesta, partenerul de viață al Andrei i-a dat replica artistei chiar în cadrul emisiunii sale, motiv pentru care situația s-a încins și mai rău.

Acum, se pare că Alexandra Stan nu îi mai poartă pică lui Măruță, iar în cel mai recent interviu pe care l-a acordat celor de la Pro FM a decis să mărturisească și de ce anume l-a iertat, în ciuda certurilor din trecut. Vedeta a spus că este de părere că moderatorul emisiunii nu a vrut să îi facă rău intenționat, doar că nu a primit informațiile de la producători și așa s-a ajuns la scandalul cu pricina.


"Eu n-am nimic cu Măruță. Din contră. Eu înțeleg că a fost o lipsă de comunicare acolo, nici el n-a primit informațiile de la producătorii emisiunii.

Eu nu cred că el e rău intenționat și a vrut să-mi facă rău cu tot dinadinsul. Așa e emisiunea, așa e formatul lui. Dar atunci, în momentul acela, nu mă simțeam bine, aveam probleme de sănătate, treceam printr-o perioadă foarte nasoală și mi-a picat foarte aiurea tot ce s-a întâmplat și am reacționat. Măruță știe foarte bine că țin la el și la Andra, ne știm de atâția ani în industria asta.", a declarat Alexandra Stan, la Pro FM.