La mulți ani, Alex Leonte!

Alex Leonte este cunoscut drept iubitul lui Theo Rose, dar și drept nepotul lui Nea' Mărin, iar ziua de ieri a fost una extrem de importantă atât pentru el, cât și pentru frumoasa lui iubită, care a avut grijă să îi pregătească o surpriză pe care sigur nu o va uita prea curând. Cei doi sunt foarte deschiși cu fanii lor, iar cei din mediul online știu aproape totul despre ei datorită postărilor lor și nici de data aceasta nu au ezitat să le arate internauților cât de bine s-au distrat la petrecerea aniversară.

Artista s-a ținut de glume chiar și de ziua partenerului său și i-a făcut un cadou special. Theo Rose Cei doi alături de câțiva apropiați s-au distrat într-unul dintre localurile lor preferate din București, iar Alex Leonte a primit un tort spectaculos și multe bancnote de 500 de lei pe care apărea chipul lui, pe care Theo i-a numit „leoni”, după numele lui de familie.


‘’La muulți aaaanni!!! Avem aici și un cadou, ia vezi. 500 de leoni, câteva miuțe acolo ca să fie bine’’, a spus vedeta, pe Instagram.