Lidia Buble a sărit în ajutorul refugiaților

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că au fost săvârșite crime de război în Ucraina, iar liderul de la Kremlin ar trebui să plătească pentru tot ceea ce a făcut. Zeci de oameni au fost uciși în timp ce încercau să fugă din mijlocul atacurilor și în propriile case în orașele asediate de ruși.

Cu toate acestea, o parte dintre ucraineni au reușit să scape. Mulți dintre cei care au fugit din Ucraina în primele ore sau zile de la izbucnirea războiului au ajuns în România, unde au fost primiți cu căldură și unde au fost tratați așa cum se cuvine, imediat după ce au trecut granițele țării. Pentru acei oameni, Lidia Buble a decis să dea și ea o mână de ajutor, la doar câteva zile după ce a participat la concertul caritabil de la Arena Națională.

Artista a strâns haine, cosmetice și produse alimentare care vor ajunge la refugiații din Ucraina. Văzând care este situația acestora, Lidia Buble nu a putut sta cu mâinile în sân și și-a îndemnat prietetenii să facă același lucru.


"Ce credeți că fac? M-am apucat să fac curățenie la haine. Acest morman de haine o să ajungă la refugiații ucraineni. Am hotărât împreună cu mai multe persoane să le dăm o mână de ajutor, așa că tot ce avem pe acasă, haine, cosmetice, produse alimentare, vor fi transportate celor din Ucraina", a declarat Lidia Buble, pe Instagram.