Luiza Zmărăndescu, despre participarea soțului ei la Survivor

Soția concurentului de la Survivor România a vorbit despre participarea lui la acest concurs. Ei bine, femeia are mare încredere în partenerul ei de viață că va rezista până aproape de finalul competiției, pentru că este un bărbat puternic și care a plecat cu lecțiile învățate, având și un avantaj pe care cei mai mulți dintre colegii lui nu îl au și anume are o experiență de viață care îl ajută enorm într-o asemenea etapă a vieții sale.

În cadrul interviului pe care l-a acordat, soția lui Cătălin Zmărăndescu a mai spus și că sportivul știa în ce se bagă și că emisiunea la care participă este una dură, care îi va testa limitele, unde va suferi și îi va fi dor de casă.


„În primul rând trebuie să vă spun că el a plecat în Republica Dominicană cu temele bine făcute de acasă. Cine nu-l cunoaște, nu are de unde să știe asta. În al doilea rând, după mine, Cătălin are experiența vieții. Iar ăsta e un atu formidabil pentru un asemenea tip de emisiune. Cătălin nu a plecat la ceva de genul , ci la o emisiune dură. Dacă-mi permiteți, e aproape ca și cum ar fi plecat la război!”, a d Luiza Zmărăndescu pentru impact.ro.


Luiza Zmărăndescu a încercat să își dea seama și de ce Faimoșii au început să prindă ură pe colegul lor, având în vedere că este un concurs în care fiecare își urmărește interesul și fiecare vrea să câștige marele premiu. Deși înainte punea mare preț și pe comentariile internauților, de la o vreme nici măcar nu le mai citește, fiindcă știe că fiecare este liber să își dea cu părerea.


„Oameni sunt oameni și pot spune orice. Absolut orice. De aceea se și spune că gura lumii nu o acoperă decât pământul. Ca atare, nu mai citesc comentariile. Nu mă interesează comentariile negative la adresa sa! Fiindcă deseori nu înțeleg de unde pot apărea asemenea opinii doar stând pe canapea, în fața televizorului?!”, a mai zis soția Faimosului, pentru aceeași sursă.