Familia Măruță s-a transformat de Halloween în familia Addams

Andra și Cătălin Măruță, alături de copiii lor, au dorit să marcheze Halloweenul în acest an nu cu transformări individuale, precum în ceilalți ani. Cei patru au ales familia Addams ca reper și și-au luat rolul în serios pe rețelele de socializare. Într-un videoclip postat pe contul de Tik Tok al Andrei, cei patru au recreat chiar și scene din film.


„Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 #addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta”, spune Andra pe contul personal de Tik Tok.


De asemenea, și Dorian Popa, Loredana Groza, Alexia Eram, Roxana Nemeș, Iulia Albu sau Theo Rose s-au îmbrăcat în costume de Halloween. Nu s-au remarcat doar prin ținute deosebite, ci și prin machiaje de-a dreptul înfricoșătoare. Cel care a spart gheața a fost cântărețul Dorian Popa, care a îmbrăcat o salopetă roșie, însă machiajul a fost cel care a atras atenția. Solistul părea că a fost împușcat în frunte.

Loredana Groza, în schimb, a ales mai multe transformări. Artista a îmbrăcat mai multe costume, unele destul de mulate. De Halloween, Alexia Eram a purtat o ținută neagră, iar fața a avut-o pictată într-un mod special.


@andra

Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 ##addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta

♬ original sound - rebecca zamolo


View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)