De câteva luni bune, starea de sănătate a Mioarei Roman nu este tocmai una în regulă, femeia având nevoie să fie tot timpul sub atenta supraveghere a medicilor. Fiicele sale, Catinca și Oana Roman, au grijă ca ea să primească toate îngrijirile de care are necvoie și să fie tratată în cel mai bun mod posibil.


Oana Roman, despre starea mamei sale

Tocmai din acest motiv, Oana Roman a decis ca femeia care i-a dat viață să fie mutată într-un hotel de lux. Ei bine, se pare că Mioara Roman este din ce în ce mai bine, iar vedeta o vizitează cât de des poate. Se bucură că primește cele mai bune îngrijiri și că înflorește de la zi la alta. Nu s-a putut abține să nu le mulțumească tuturor celor care o ajută în această situație, pentru că este conștientă de faptul că nu ar fi putut de una singură să se descurce.

Vizitele la medici, toate medicamentele pe care le-a luat, dar și faptul că a fost mutată într-un loc mult mai mult pentru ea, au dus la îmbunățirea stării sale de sănătate.


”Am fost astăzi la mama. Mama este foarte, foarte ok. Este mult mai bine, este îngrijită impecabil și sunt foarte fericită că ea este acolo, deocamdată. Are un tonus foarte bun pentru că mediul în care se află este foarte bun, cu îngrijiri impecabile și parcă înflorește pe zi ce trece. Mulțumesc tuturor pentru treaba bună pe care o fac”, a spus Oana Roman, pe Story.