Încă dinainte ca micuțul să vină pe lume, Dani Oțil s-a pregătit îndelung pentru rolul de părinte. A simțit din prima că se va descurca de minune și deja și-a făcut planurile pentru când va mai crește. Este cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla și nu poate nega lucrul acesta. Chiar dacă au avut loc mai multe schimbări în viața prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani, simțul umorului a rămas același.


Dani Oțil nu și-a pierdut simțul umorului

Luca Tiago, fiul celor două vedete este în centrul atenției, iar întreaga familie vorbește doar despre el. Moderatorul TV face și el același lucru, dar nu se poate abține de la a face glume la adresa copilului. Întrebat de ce și-a dorit să devină tătic, el a mărturisit că a vrut doar pe cineva pe seama căruia să poată glumi. Nu a vorbit serios bineînețeles, dar fanii s-au amuzat copios pe seama spuselor sale.


„Eu am făcut copil ca să fac mișto de el, credeți-mă, deja la baie când nu face pipi pe mine, acum e fan jet pentru că o să iau skijet când va fi mic. Băi nene, de la o așa distanță nici eu, bine, eu sunt și bătrân și sunt și cu prostata. Încerc să mă feresc de aceste apucături ale părinților nebuni, care da, se mai și plictisesc'', a declarat Dani Oțil, la Neazta cu Răzvan și Dani.