Au trecut ani buni de când Marisa Paloma a fost declarată ”Cea mai stilată femeie” și cu toate acestea, mulți dintre fanii ei au vrut să afle care este părerea sa despre concurentele acestui sezon de la Bravo, ai stil. Internauții au profitat de faptul că a organizat o seisune de întrebări și răspunsuri pe Instagram și i-au adresat tot felul de întrebări care mai de care mai intersante.


Marisa Paloma, părere sinceră despre concurente

Cine a vrut să afle ce crede ea despre Mădălim Pamfile, cea care până acum a reușit să se facă remarcată în cadrul emisiunii de la Kanal D. Viitoarea mămică a spus despre ea că este o tipă sensibliă, în ciuda aparențelor și că îi este teamă să spună ceea ce gândește cu adevărat, pentru a nu fi judecată de cei din jur. Din punctul ei de vedere, Mădălina este o concurentă bună, care are ținute pe gustul său.


”Cred că este o tipă sensibilă. În ciuda aparențelor...Se vede că îi este ușor teamă să nu o mai judece oamenii din jur și probabil de aceea este și mai rezervată uneori. Una peste alta, îmi plac foarte mult ținutele ei. E o concurentă bună”, a scris vedeta despre Mădălina Pamfile, la Story.


Când a venit vorba despre Ruxi, Marisa Paloma a afirmat și despre ea că este o concurentă foarte bună și că se potrivește acestui format de emisiune, iar dacă va avea parte și de susținere din partea celor de acasă, va fi din ce în ce mai expansivă. Mai crede și că bruneta este o persoană amuzantă. Multe dintre ținutele sale au reușit să o impresioneze de-a binelea.


”Și ea este o concurentă bună. Se potrivește pe format și cel mai probabil, dacă o să primească susținerea voastră, va fi din ce în ce mai expansivă. Pentru că e o tipă fun. Mi-au plăcut enorm unele styling-uri ale ei”, a scris Marisa Paloma, despre Ruxi, câteva minute mai târziu.