Roxana Vancea va naște mai devreme

Roxana Vancea a fost invitată la emisiunea “Gașca Vorbește Lumea” unde a venit însoțită de băiețelul vitreg – Milan Alexandru. Bruneta a vorbit despre sarcină și cum decurge cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei.

“O să nasc mai devreme, că e colul mai scurt. Medicul mi-a zis să nu fac sport vreo trei săptămâni (…). Voi naște la începutul lui noiembrie. Din cauza problemelor nu o sa am variantă de cezariană, când o să vină, o să vină”, a mărturisit antrenoarea de fitness.

Fiul vitreg al brunetei a și ales un nume pentru frățiorul lui - Ayan. Viitoarea mămică încă nu a decis ce nume va purta bebelusțul, însă știe sigur că vrea un singur prenume. Vedeta speră că nu va fi pusă în situația în care trebuie s aleagă un alt nume pentru botezul micuțului.


Roxana Vancea și Dragoş Paiu

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu în urmă cu doi ani, pe 19 decembrie 2019. Cununia civilă a fost organizată în mare secret, doar cu câteva rude și prietenii cei mai apropiați. Soțul Roxanei Vancea, și el antrenor de fitness are un băiețel dintr-o relație anterioară. Milan are trei ani și se înțelege de minune cu mama lui vitregă.