Andreea Ibacka este însărcinată cu al doilea copil

Cabral a declarat în cadrul emisiunii La Măruță că sunt foarte fericiți că vor avea încă un copil. Însă cea mai fericită de această veste este fiica mai mare, Namiko, care va avea cu cine să se joace. Cabral a vorbit și despre cum decurge sarcina Andreei.

”Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea... noi ne pregătim de Haos x2, a declarat Cabral.


Cabral și Andreea Ibacka plănuiesc o vacanță doar pentru ei doi

Într-un interviu pentru revista TV Satelit, Andreea a oferit detalii despre cea dea doua sarcină, cum se simte și ce planuri are pentru această vară. Actrița a spus că ea și soțul ei planifică o vacanță pe mare, în Grecia, însă de această dată, fără Namiko.

Cabral a povestit în emisiunea Vorbește lumea că are un nou hobby de care s-a îndrăgostit pur și simplu. Acesta s-a apucat de sailing și se declara absolut fascinat de această activitate.

”Mi se pare foarte tare, e un domeniu vast, dar fascinant. Am întâlnit niște oameni foarte tari, alături de care învăț chestia asta și probabil că o să fiu destul de mult pe apă vara asta, o să fiu un marinar, ce să mai...”