Lora părăsește emisiunea „Vorbește Lumea”

Timp de 5 luni, Lora împreună cu Cove au format echipa emisiunii Vorbește Lumea, alături de care mii de oameni și-au petrecut diminețile. În tot acest timp, cei doi s-au înțeles de minune și mereu au adus buna dispoziție în casele românilor. Nelipsite au fost și glumele și dulcegăriile spune unul altuia ori de câte ori aveau ocazia.

Finalul ediției de astăzi a venit cu o veste mai puțin plăcută pentru fanii emisiunii: Lora se desparte de emisiunea Vorbește Lumea. Motivul deciziei vedetei a fost unul neașteptat.


Motivul pentru care Lora se desparte de Vorbește Lumea

Artista a transmis un mesaj duios și plin de emoție pentru telespectatori la finalul ediției. Aceasta le-a mulțumit tuturor pentru perioada în care i-au oferit posibilitatea să le fie alături în fiecare dimineață, să o cunoască mai bine și să le aducă informații și povești noi.

”Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.

Cove a fost vizibil întristat de plecarea colegei sale. Totodată, nu s-a anunțat cine îi va lua locul Lorei.