Raluca Pastramă nu se gândește la o nouă relație

La scurt timp după divorțul de Pepe, Raluca Pastramă a declarat că această separare a fost foarte prea pentru ea, mai ales din punct de vedere psihologic. Totodată, Raluca a mai menționat că nici nu vrea să audă de o altă relație amoroasă pentru că cele mai importante pentru ea sunt cele două fetițe și familia.


Pepe este deschis pentru o nouă relație?

Se pare că Pepe a trecut mai ușor peste despărțirea de Raluca Pastramă. Artistul își vede de viața sa în continuare lucrând la partea emoțională și nu exclude varianta de a avea o relație. Acesta crede în dragostea adevărată și este gata ca atunci când o va găsi, să se acționeze fără să se gândească prea mult.

„Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata.”, a declarat Pepe în cadrul podcastul lui Damian Drăghici.