Fulgy a jignit-o pe Antonia

Recent, fiul Clejanilor a lansat un mesaj umilitorla adresa Antoniei. Fulgy a comentat despre mariajul artistei cu Vincenzo Castellano, folosind cuvinte necenzurate.

“Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p#^@ de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă” este mesajul postat de acesta pe IG Story.


Reacția lui Alex Velea

Nu a durat mult până când Alex Velea a sărit în apărarea iubitei sale. Acesta a reacționat destul de rezervat și cuviincios și i-a sugerat lui Fulgy să se interneze cât mai repede. De asemenea, artistul a menționat faptul că îi respectă foarte mult părinții, pe Viorica și Ioniță de la Clejani, și că doar din acest motiv îl iartă pentru vorbele urâtele ce le-a aruncat la adresa Antoniei.

„O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai discernământ și pentru că îți respect părinții. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează și tu nu ești de pușcărie, ori o să te bată lumea rău că nu ești nici de bătaie. Salvați-l pe Fulgy!”, a postat Alex Velea pe InstaStory.


Fulgy îl acuză pe Alex Velea că i-ar fi adus droguri

Fulgy susține că Alex Velea i-ar fi adus marijuana, însă zilele trecute, Fulgy a transmis un mesaj care îi contrazice total declarația de acum.

„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”, a declarat Fulgy zilele trecute.