Aida Parascan a pierdut sarcina, fiind gravidă în 5 luni

Aida Parascan a decis să își împartă durerea cu cei care de fiecare dată i-au fost alături, au susținut-o și o admiră. Vedeta a mărturisit pe o rețea de socializare că a pierdut sarcina. Aceasta s-a fotografiat pe patul de spital și a publicat imaginea pentru a-și înștiința fanii despre momentele cumplite prin care trece.

Aida este o mamă singură, cu încă trei copii, însă foarte puternică. Încă de la început, câștigătoarea MasterChef a declarat că sarcina este una destul de complicată, dar a preferat să fie optimistă. Cea mai mare frică a ei a fost reacția celorlalți trei copii când vor afla că vor mai avea un frățior sau o surioară. Însă micuții au fost destul de bucuroși când au primit vestea cea mare.


Aida Parascan, primele declarații

Vedeta a lăsat la descrierea pozei un mesaj cutremurător, prin care și-a redat starea și emoțiile sfâșietoare prin care trece la moment.

”Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe, în ultima săptămână, însă, am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu, și la figurat. Inima "îngerașului" a încetat să bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm”, a scris Aida Parascan pe pagina sa de Facebook.

Cu tații celor trei copii, Aida a spus mereu că are o relație deschisă și că discută orice aspect legat de educația și creșterea lor. Părinții se implică în egală măsură, asta pentru ca cei mici să nu simtă lipsa sau dezinteresul taților.