Cei mai bogați copii din lume

Unul dintre cei mai bogați copii din lume este prințul George, fiul prințului William și al ducesei Kate. La doar 7 ani, micul prinț ar deține o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

Fiica cuplului de interpreți Beyonce și Jay-Z, Blue Ivy Carter, se numără și ea în acest top. Averea părinților ei este estimată la peste 1 miliard de dolari, însă și cea mică a început să câștige peste 1 milion de dolari, la doar 9 ani din urma campaniilor comerciale și aparițiile în videoclipurile părinților ei.

Emme și Maximilian, gemenii lui Jennifer Lopez și ai lui Marc Anthony, ar fi posesorii unei averi de 200 de milioane de dolari la doar 13 ani.


Istoria Zilei Copilului

Această zi datează încă din anul 1925 când mai multe țări s-au întâlnit la Geneva la prima conferință internațională pentru bunăstarea copiilor. Atunci s-a propus să existe o zi în care să se marcheze problemele copiilor din toată lume. Tocmai în anul 1950, Liga Națiunilor a stabilit data de 1 iunie ca dată oficială pentru această sărbătoare cu scopul de a recunoaște tratarea copiilor din întreaga lume în mod egal.