Rochii de mireasă pentru forma corpului triunghi

Rochia de mireasă de tipul A-Line este potrivită pentru femeile cu corpul în formă de pară sau triunghi. Rochia de mireasă A-Line este strânsă pe talie, iar acest lucru va accentua talia și va face mireasa să arate graţios şi elegant. Mai mult, acest tip de rochie de mireasă este foarte lejer și nu va crea incomodități în timpul nunții.


Rochii de mireasă. Forma corpului clepsidră

Femeile cu forma corpului clepsidră pot opta pentru orice tip de rochie de mireasă, deoarece li se potrivește orice. Cu o talie mică şi bine definită, umerii şi şoldurile apropiate ca diametru sunt forma perfectă pentru modelele cele mai sofisticate. Totuși, rochia de mireasă recomandată pentru această formă a corpului este cea de tip sirenă. Această rochie de mireasă îți va accentua forma coprului și te va face foarte sexy, gingașă și fermecătoare.


Rochii de mireasă pentru forma corpului măr

Femeile care au forma corpului în formă de măr nu au foarte multe opţiuni când vine vorba de rochia de mireasă. Modelul perfect pentrun ele este rochia de mireasă tip Empire. Dacă talia ta nu este foarte bine definită, iar bustul şi şoldurile sunt voluminoase, tipul de rochie Empire te va face o adevărată prințesă.


Rochii de mireasă. Forma corpului triunghi inversat

Dacă mama natură te-a înzestrat cu un bust generos, însă şoldurile nu sunt la fel de voluptoase, atunci corpul tău are forma unui triunghi inversat. Pentru acest tip de corp este perfectă rochia de mireasă de tip Ball Gown. Acest model de rochie îți va accentua bustul, iar restul rochiei va cădea de la talie în jos, făcându-te grațioasă și sclipitoare.


Rochii de mireasă pentru forma corpului dreptunghi

Forma corpului dreptunghi este caracterizat prin bustul şi şoldurile egale, însă o talie nedefinită. Pentru această formă a corpului, rochia de mireasăperfectă este rochia de tip coloană. Aceasta îţi va scoate în evidenţă formele, chiar dacă acestea nu sunt foarte voluminoase.