Această bere lager, super-premium, este obținută prin tehnologia inovatoare Dry Hopping și prin adăugarea a trei tipuri speciale de hamei de aromă.

Dry Hopping reprezintă un proces inovator de adăugare la rece a hameiului, în berea proaspătă, după procesul de fermentare. Astfel, această tehnologie și folosirea a 3 tipuri speciale de hamei oferă un gust desăvârșit cu note citrice și o aromă perfectă.

Pentru a savura pe deplin o aromă perfectă, recomandăm servirea rece, din pahar.

Tzafrir Granat, CEO Tuborg România: ”Dorinţa Tuborg România este de a investi constant pentru a aduce inovaţie pe piața locală. Astfel, suntem mândri să lansăm Carlsberg Luma, un produs super-premium, care reinventează normele prin folosirea tehnologiei inovatoare Dry Hopping. O bere dedicată consumatorilor dornici să experimenteze gusturi noi, oferind o experienţă unică şi o aromă perfectă. Probably”

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. Tuborg România are un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Tuborg Classic, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Carlsberg Luma, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.